Mencari Perniagaan Dirumah
Ikazpv - Mon 9/Oct/2017 3:01pm [Last Comment]
Salam....

Siapa dapat membantu saya untuk membuka perniagaan dirumah dengan kos yang murah dan mudah serta bebaloi...

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Salwa 90 - Mon 9/Oct/2017, 3:39pm
whatsapp akak 0105038600  
2. Bieyanie - Mon 9/Oct/2017, 3:48pm
Hi….
kami menjemput anda menyertai kami untuk menjana pendapatan sampingan. Anda tak perlu menjual, tak perlu tanggung risiko. Anda cuma perlu mendaftar secara PERCUMA dengan click link yg diberi (kalau tak boleh click sila copypaste link), tak sampai 5 minit pun untuk mendaftar, lepas tu boleh terus kerja ikut kesesuaian masa anda.

http://huleredrhaxy.trade/5321587896153/

Anda takkan rugi sedikit pun sebab daftar percuma, yg anda rugi adalah jika membiarkan peluang ini begitu saja.

Selamat Mencuba  
3. Aswart - Mon 9/Oct/2017, 5:05pm
https://2captcha.com?from=4543581 . yang ni pon leh try,keje ngan google. klu dah lame2, sejam leh dapat 1 usd.  
4. Fida Golden Pure - Mon 9/Oct/2017, 5:23pm
Salam 1Malaysia Semua.

Saya Fida daripada ''Fida Golden Pure'' Ingin mengajak anda semua untuk join KUTU EMAS.

Serendah RM50 shgga la seterusnya.
Emas 916. Pelbagai koleksi, pelbagai rekabentuk.
Open kutu secara mingguan dan bulanan.
Stp group 5orang ke 10orang.
Memang berbaloi.
Jaminan masa hadapan kita sbg pelaburan dan dalam masa yang sama mampu mengekalkan aset simpanan kita.

Untuk Pertanyaan seterusnya boleh direct PM saya d email atau melalui whatsapp.

Untuk melihat koleksi2 emas916 yang ada.
meimeicantik111@gmail.com  
5. Ibu Saffron - Mon 9/Oct/2017, 7:35pm
Hi, whatssap sis 019 231 9917
Modal PERCUMA terhad 50 org shj  
6. Nasrul 68 - Mon 9/Oct/2017, 8:37pm
berniaga perfume dari rumah
mudah untung cepat ala dxandra
tak perlu modal, buat secara dropshipping  
7. Ali Saad - Mon 9/Oct/2017, 9:14pm
wasalam. nak cuba buat bisnes simkad tone excel (tune talk). modal sekali cuma dalam 100 tapi income dapat seumur hidup. nak tau boleh whatsapp saya 0176462435.  
9. Nor 58 - Tue 10/Oct/2017, 9:28am
Berminat untuk memulakan perniagaan sate kebab akmal dengan modal permulaan serendah RM200 blh wasap akak ye 0183904033  
10. Hidayah 408 - Tue 10/Oct/2017, 11:14am
Assalam. Saya agent Shampoo Santan MYHOMELAB. Berminat untuk berniaga dengan modal RM240 (10botol) boleh wassap sy 01113313868  
11. Fikry 7 - Tue 10/Oct/2017, 1:15pm
Saya ada kerja yang buat part time boleh, full time pun boleh.... Tak payah keluar modal apapun... Boleh dibuat online atau offline ikut suka... Jangan risau mlm ke APA ke... Memang bukan. 100% perniagaan jual beli. Boleh WhatsApp Saya until maklumat lanjut. Jangan risau, nak buat bisnesnipun x kena bayar, apatah lagi kalau sekadar nak Tanya je... WhatsApp Saya --> 0139636288  
12. Ezri 4 - Tue 10/Oct/2017, 2:15pm
Ikazpv..SALAM PELUANG MEMBUAT PERNIAGAAN AFFILIATE MARKETING SEPERTI JACK MA(CEO ALIBABA)..NAK TAHU LEBIH LANJUT BOLEH WHATSAPP DI NOMBOR 0103665687(EZRI)  
13. Amy1729 - Tue 10/Oct/2017, 3:10pm
berminat join drpship/belian borong coffee booster boleh wassap 0182404129  
14. Nazzatulhamidon - Tue 10/Oct/2017, 3:38pm
bermodalkan rm450
saya boleh bantu dapat kan 4 angka dalam sebulan
gambar produk testimoni semua disediakan
semua diajar hanya perlu post di wall fb je

JOM PM & WHATSAPP ????
016-2895055
016-2895055
016-2895055  
15. Che Khussain Ahmad - Wed 11/Oct/2017, 4:39pm
APA ITU AFFILIATE?
..Mari saya terangkan

Affiliate ialah salah satu program dimana kita mendaftar menjadi agen promoter produk tak kira ia produk digital atau fizikal, sekiranya ada jualan terhasil kita akan dibayar komisen

Mendaftar sebagai agen affiliate ini hanyalah 100% percuma

Ini Kebaikan menjadi seorang ''Affiliate Marketer'' anda tidak perlu
Anda Tidak Perlu Simpan Stok
Anda Tidak Perlu Hantar Barang
Anda Tidak Perlu Jaga Support
Anda Cuma Perlu Promosi ''LINK AFFILIATE'' Dengan Cara Yang Betul Sahaja.. klick untuk sambung baca ...
https://fgm.onpay.my/order/form/fpa_1/bizon  
16. Lemora - Wed 11/Oct/2017, 11:34pm
Saya boleh bantu. Saya boleh kongsi idea. Ann 016-2635437  
17. Hazmanb 2 - Thu 12/Oct/2017, 9:03am
Salam warga majalah, saya nak minta idea sahabat sekelian saya ada Tanah di kampong ,saya tak tahu nak buat apa tanah tersebut memandangkan modal pun tidak ada,saya ingin mencari funder yang betul2 serius pm saya, jika ada funder berminat untuk jv apa2 projek yang boleh mendapatkan hasil 0173882934  
18. Beauty Donut - Thu 12/Oct/2017, 4:20pm
whatapp saya 0143343504 ,saya bekalkan semua modul perniagaan .
hanya perlukan minat ,yakin & usaha .  
19. Nooraini 25 - Thu 12/Oct/2017, 7:02pm
whsap 0133334505  
20. Aiennassir - Fri 13/Oct/2017, 2:46pm
Btw sesiapa yg nk join share booth usim nilai
23-26oktober

Bole pm 0194094940

Terbuka utk pakaian muslimah/pinbrooch or sesuai utk student  
21. Aspirasi - Fri 13/Oct/2017, 5:26pm
Kami sediakan pakej menjual pati minyak wangi, puan boleh buat jenama syarikat sendiri utk promosi dan perniagaan ini amat mudah, mudah, profit tinggi, senang promote, tidak busuk, disukai semua golongan dan lain-lain. Sila layari http://www.perfumeshop.com.my/  
22. Master Churros - Fri 13/Oct/2017, 8:33pm
Jika berminat menjadi ushawan churros.. Hubungi kami.. 011-39488050.. Pakej lengkap termasuk mesin dan bahan mentah.. Keuntungan melebihi 200% dari modal.. Sng dijual dan kurang persaingan.  
23. Farah Waheda Abd Wahid - Fri 13/Oct/2017, 11:57pm
Salam, saya Leader Shampoo Santan My Home Lab, saya sedang mencari ejen untuk saya bantu jana pendapatan tambahan dengan modal yang rendah tapi dapat untung yang tinggi.

Shampoo adalah barang keperluan dan senang di jual. Repeat order yg sangat tinggi setiap hari.

Keuntungan RM11 untuk setiap botol.

Whatsapp saya di 019 3060012  
24. Yusri 32 - Sun 15/Oct/2017, 9:37am
Salam. Berminat untuk menjadi promoter online secara separuh / sepenuh masa? Kerja ikut masa sendiri di tempat anda sendiri. Tugas promoter online hanya promosikan laman web. Produk diuruskan dan follow up dibuat oleh sistem. Bayaran 3 kali sebulan dan dimasukkan terus dalam akaun bank. Boleh dimulakan dengan segera. Kunjungi dan daftar sekarang di https://bit.ly/mudahonline1  
25. Tam 24 - Mon 16/Oct/2017, 9:28am
Jom sertai kami sebagai ahli pampers..jenama terhangat dipasaran.mudah dijual kerana ramai yang menggunakannya.jadi ahli pertama dikawasan anda.keuntungan RM100 seminggu...bekalan disediakan..
WhatsApp: 012-6397618  
26. Ejay Faidzal - Mon 16/Oct/2017, 12:13pm
jual takoyaki whats app saya 0126457477  
27. Lemora - Mon 16/Oct/2017, 10:42pm
Saya sedang mencari orang yang berpengalaman di dalam bidang sales untuk lead sales team saya. Ada basic dan commission. Berminat, wassap 012-2065437  
28. Team Bisnes Ads Beauty - Tue 17/Oct/2017, 11:56am
Peluang Bisnes Modal Kecil Tanpa Risiko

??Mencari bisnes online yang boleh dipercayai?
??Masa flexibel
??Training diberikan percuma
??Income lumayan
??Reward, insentif dan lucky draw
??Sokongan & Bantuan yang real

Untuk tahu lebih lanjut click -> http://www.vitamin.adsbeauty.my/join-team-bisnes

.
.  
29. Sufizz - Wed 18/Oct/2017, 2:15pm
Mindtech anak syarikat Sasbadi Holdings Berhad

Online&offline study portal utk UPSR, PT3 dan SPM.

Peluang jana pendapatan tinggi pada modal rendah. Distributor agent seluruh negeri diperlukan.

Hubungi Safia 011-10380910  
30. Asyraf Zulfikri - Wed 18/Oct/2017, 4:15pm
KETAHUI RAHSIA BUAT DUIT SEBANYAK 5 ANGKA SEBULAN DARI RUMAH DENGAN BISNES BORONG CHINA!

Whatsapp segera ke no. 017-3083596 untuk info lebih detail.  
31. Shairazi 9 - Thu 19/Oct/2017, 4:21pm
Berniaga air kopi viral dan koko viral munif hijjaz, sentiasa ada permintaan dan ulangan, modal serendah rm42 sahaja. Maklumat lanjut boleh wasap sy 0107870219  
32. Anis 34 - Sun 22/Oct/2017, 8:28am
Berminat untuk jadi agen dropship utk lebih 800 juta pilihan product? Order direct dari kilang. Beli 1 pun boleh dapat harga borong. Anda pilih saja product yg dikehendaki, urusan lain kami akan tolong uruskan. Hanya RM50 untuk mendaftar sebagai ahli seumur hidup.
Kalau nak belajar order sendiri pun boleh. Kelas utk belajar cara borong dari China . Bimbingan penuh exclusif secara online untuk 3 orang sahaja setiap minggu sampai pandai- untuk pastikan anda betul2 faham & mudah nak tanya apa2 soalan semasa kelas.
Berminat? Sila wasap 01126881351  
33. Asri 132 - Mon 23/Oct/2017, 7:57am
Download ''bigcash'' 15usd paid paypal.
Please Input My Invitation Code 1blk2wpz  
34. Nurul Ain 188 - Mon 30/Oct/2017, 8:18pm
Saya stokis Nurraysa. Berminat untuk menjual Produk Nurraysa, boleh whatsapp 0195047266  
35. Farah Amira 6 - Tue 31/Oct/2017, 9:54am
kalau berminat nak beli bundle baby 0-24m secara borong, 10kg rm200 ja..blh whatsapp sy 0178806875  
36. Munifhijjazprihatingroup - Tue 31/Oct/2017, 12:10pm
Assalam saya subkie pengedar produk Munif Hijjaz berminat untuk tambah pendapatan sertai kami Modal serendah RM42 untung 100% jual Better Cafe Arabic Gum RTD dan Munif Cocoa RTD dan pelbagai rangkaian produk keluaran Munif Hijjaz .hubungi saya subkie 01119805520. layari fb.me/munifhijjazprihatingroup  
37. As Syuja Niaga - Tue 31/Oct/2017, 8:46pm
Niaga perfume serendah rm2.60 ,semua kami uruskan

????Buat untung dengan hubungan segitiga????

????Modal - Pihak ke 3 ( target group)
???? Stock - Saya/Penjual/Pihak Pertama
???? Pos/ Penghantaran- Saya/Penjual/Pihak Pertama
???? Untung - Awak/Pihak Kedua/agent

?nampak tak,tiada risiko kerugian lansung?

jom cuba: Hubungi

017 301 3092

atau boleh layari Fb Page / Ig Muhajir Vision  
38. Mizy Nick - Sun 5/Nov/2017, 1:05am
AGENT PROMOSI DIPERLUKAN:
(18 TEMPAT KOSONG)

Komisen bulanan: RM990-3000
Ambil masa 1 hari 1jam shj promosi
Data entry & promote website link
Aplikasi android dan sistem disediakan oleh office

Berminat sila whatsapp: wasap.my/60178949451  
39. Ains - Mon 6/Nov/2017, 9:28am
Berminat jadi agen jualan roti Cik Anne?agen2 Cik Anne ada yang boleh jual sehingga 100biji roti sehari..mai wasap 0192486711..  
40. Feera Adleesya - Mon 6/Nov/2017, 11:24am
Pendaftaran segera !

Keuntungan 3K sebulan
basic Marketing Strategi
Support Group Disediakan
Coaching one to one from HQ
Reward / Wang Tunai setiap bulan

keterangan lanjut boleh Wsapp
Feera Adleesya 016 351 5055  
41. Suhada 36 - Mon 6/Nov/2017, 2:52pm
GAGASAN DAKWAH EKONOMI 3M

Program ilmiah yang menyediakan Geran Bersyarat untuk:
-Langsaikan hutang pinjaman riba
-Tambah modal perniagaan bagi yang berniaga

Kaedah islamik terbaru membantu menyelesaikan masalah kewangan anda
Sertai sesi taklimat percuma untuk mendapatkan Geran Bersyarat yang ditawarkan.

Berminat?
Hubungi SUHADA 012-5857 322  
42. Ilearnace - Thu 9/Nov/2017, 5:33pm
Jom jadi Usahawan dalam BIsnes Pendidikan dengan memasarkan Produk i-LearnAce. Masih baru dan sangat mudah untuk dijual.
Untuk maklumat lanjut :
Hubungi Ayu (01132947131)
Website : www.seronokbelajar.com/sriayu
FB : https://www.facebook.com/iLearnAceDigitalHomeTuition  
43. Kf1610 - Mon 13/Nov/2017, 5:02pm
Hi sis... jom join bisnes forever living, company yang lama bertapak di dunia sejak 1978, keuntungan sehingga 70%.. boleh buat di rumah saja, terbuka pada semua individu yang nak cari side income.
boleh wassep 01121355100 atau website kfforeverlp.simplesite.com  
44. Legendniaga - Mon 13/Nov/2017, 7:54pm
Saya boleh bantu dengan perniagaan mudah hanya dirumah dengan product digital yang semakin menjadi permintaan di hari ini..whatsapp saya di no 0108369656

Kepada yang berminat juga boleh mendapatkan maklumat lanjut dengan perniagaan kami  
45. Nur 941 - Tue 14/Nov/2017, 4:25am
Gaji RM4000-RM5000 sebulan,Pemandu UBER parttime/fulltime diperlukan di Malaysia.

Gaji harian anda boleh mencecah RM100-RM150 sehari.
Tidak perlu risau,kerana customer setiap hari menggunakan perkhidmatan
UBER sebagai pengangkutan awam. 24jam ada customer

{Waktu kerja sangat fleksibel, ikut masa anda}

PASTIKAN ANDA PENUHI SYARAT-SYARAT DI BAWAH SEBELUM WHATSAPP KAMI

1.Memiliki kereta 4 pintu dan berkeadaan baik.
2.Kereta tempatan @ import, tahun 2011 dan keatas.
3.Insuran kereta atau 2nd driver insuran atas nama anda.
4.Lelaki atau perempuan tidak kurang berumur 21 tahun.
5.Memiliki lesen memandu penuh {bukan lesen P}.

Negeri-negeri yang ada perkhidmatan UBER dan permintaan sangat tinggi adalah seperti berikut.

Anda boleh pilih nak daftar di negeri pilihan anda.

1.Johor Bahru
2.Ipoh
3.Kota kinabalu
4.Alor Setar
5.Kuala Lumpur
6.Kuching
7.Langkawi
8.Melaka
9.Miri
10.Penang

Wassap kami, 0177319460- ON MUDAH/KERJA  
46. Gas 2 - Wed 15/Nov/2017, 10:12am
jadi pengedar minuak pelincir aero rev
wshap 010 66 22 004  
47. Sport Locker - Fri 17/Nov/2017, 6:03pm
Assalamualaikum

Saya Luqman drpd Moomol

Akan membantu puan utk menjana pendapatan tanpa modal/bermodal dengan manfaat berikut:

? memiliki lebih drpd 8,000,000 produk pilihan
? peluang menjadi distributor/suplier/ejen/stokis/consumer
? keuntungan sehingga 300%
? untuk maklumat lanjut dan bantuan sila hubungi

0132670995 ~Luqman
Moomol Marketing Trainer  
48. Gmc 2 - Sat 18/Nov/2017, 7:10pm
Suri rumah nak jana pendapatan di musim Raya? ikuti kelas menjahit kami - kelas menjahit baju kurung dan kurung moden - RM250
0342885019  
49. Aily Mohamed - Sun 3/Dec/2017, 12:56pm
Frozen Chicken Chop – Peluang memulakan business anda sendiri!
King Chicken Chop mencari agen utk menjual Frozen Chicken Chop ke seluruh Malaysia. Peniaga yg ingin memulakan biz Chicken Chop di alu2 kan. Utk harga & info lanjut, sile wassap direct 011-15118742 utk respond pantas.  
50. Sport Locker - Wed 13/Dec/2017, 1:12am
perniagaan secara online

hubungi 0132670995-Luqman  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 52 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..