Ains

Profile
Forum NickAins
RegisteredMon 22/Aug/2011, 2:31pm
Topics by Ains
1Kelas Pizza Topping Penuh - Wed 4/Jul/2018 8:53am
2Kelas Biskut Raya Premium - Mon 28/May/2018 9:06am
3Membekal Roti, Pizza, Kek, Puff dan Pastries - Mon 9/Apr/2018 8:31am
4Doorgift Menarik Majlis Kahwin, Aqiqah, Bertunang Dll. (1) - Tue 7/Nov/2017 8:45am
5Group Wasap Gadjet, Aksesori, Kosmetik Murah2 (3) - Wed 9/Aug/2017 9:31am
6Bengkel Carian Paten (Patent Search Training) - Tue 16/Feb/2016 10:15am
7Pembekal Nasi Lemak Berlauk - KL - Mon 21/Sep/2015 2:36pm
8Lauk Wanita Berpantang (3) - Thu 20/Aug/2015 11:15am
9Law Firm Librarian - Mon 29/Sep/2014 11:51am
10Menang Percutian Dengan Beli Biskut Raya! - Fri 13/Jun/2014 11:56am
11Membekal Produk Frozen (15) - Mon 10/Mar/2014 1:27pm
12Vacancy for Pharmacist. Urgent! - Tue 28/Jan/2014 10:30am
13Agen Dropship Tanpa Modal dan Dengan Modal. Komisyen Tinggi (1) - Fri 27/Dec/2013 8:30am
14Pembantu Jualan di Farmasi dan Pembantu Rumah Diperlukan Segera - Hulu Langat (5) - Wed 30/Oct/2013 7:11am
15Pembantu Peribadi Diperlukan Segera (4) - Tue 2/Jul/2013 1:44pm
16Siapa Kata Buat Bisnes Cosway Susah? (5) - Thu 16/May/2013 1:01pm
17Peralatan Facial *face Lifter, Skin Contours dan 3 in 1-Peeling, Delivery N Massage - Tue 5/Mar/2013 9:49am
18Kedai Serbaneka Untuk Diusahakan (4) - Tue 4/Sep/2012 11:50am
19Dropshiper Diperlukan, Komisyen Tinggi (8) - Mon 30/Jul/2012 10:54am
20Party Gown Kanak-Kanak (3) - Fri 8/Jun/2012 2:03pm
21Brownies Frozen dan Popia Crispy (2) - Fri 20/Apr/2012 10:06am
22Nozzle Set - for Cake Decoration (9) - Wed 18/Jan/2012 8:16am
Comments by Ains
1Mencari Perniagaan Dirumah - Mon 6/Nov/2017 9:28am
Berminat jadi agen jualan roti Cik Anne?agen2 Cik Anne ada yang boleh jual sehingga 100biji roti sehari..mai wasap 0192486711..
2Info Tapak Bazar, Booth dan Event 2016 - Thu 18/Feb/2016 12:22pm
0122486436
3Kursus Pengendalian Makanan - Tue 16/Feb/2016 4:28pm
LOKASI?
4Lauk Wanita Berpantang - Fri 21/Aug/2015 9:29am
Agen jualan diperlukan diseluruh negeri..hubungi kami 012 2486436, 0172365 664 ATAU email ainiafif84@gmail.com
5Youth X Cam 2014 Booth untuk Disewa - Shah Alam - Fri 26/Sep/2014 12:57pm
Email harga tapak aiminxhussy@yahoo.com
6Promotion Lot Giant Hypermarket (June) - Fri 9/May/2014 1:59pm
whatsap sy giant shah alam &kota damansara 0192486711
7Membekal Produk Frozen - Tue 11/Mar/2014 12:14am
Done email
8Membekal Produk Frozen - Mon 10/Mar/2014 1:30pm
juga membekal kerepek, bahulu cermai dan bahulu kemboja..boleh pakej skali dgn kotak utk doorgift sebarang majlis.. bahulu mempunyai pelbagai perisa spt *strawberry *blueberry *pandan *chocolate chips *chocolate line
9Mencari Pekerjaan Sebagai Pembantu Tadika/Taska/Pengasuh. (Menetap di Kelantan) - Tue 22/Oct/2013 7:22pm
Jika berminat utk mengasuh 3 org anak kecil@bkrja d frmasi boleh hubungi sy sgera..lokasi hulu langat selangor..makan minum tmpat tggal dsdiakan..019-2365985
10Saya Cari Kerja Kosong - Tue 22/Oct/2013 7:20pm
Jika berminat utk mngasuh 3 org anak kecil@bkrja di frmasi boleh hubungi saya segera..lokasi hulu langat..makan minum&tmpat tggal dsdiakan..019-2365985
11Mencari Pekerjaan - Tue 22/Oct/2013 7:13pm
Izzah..jika bminat utk bkrja sbg pengasuh kpd 3 org anak yg masih kecil@bkrja di frmasi boleh hubungi saya 019-2365985..lokasi di hulu langat.makan&tmpat tggal dsdiakn
12Siapa Kata Buat Bisnes Cosway Susah? - Tue 2/Jul/2013 1:37pm
Norais..hubungi 0192365985
13Siapa Kata Buat Bisnes Cosway Susah? - Fri 17/May/2013 11:25am
Sebenarnya jika tuan tidak punya modal sehingga rm5000 pun x mengapa..rm2500 sudah memadai untuk melayakkan tuan mendapatkan kedai percuma cosway..
14Menjemput Mereka yang Mempunyai Proposal Perniagaan. - Wed 15/May/2013 1:43pm
Mohon email lebih det?il kpd sy aiminxhussy@yahoo.com
15Barangan Spa Bergerak & Ukiran Buah-Buahan. - Thu 21/Mar/2013 9:11am
hubungi saya utk dapatkan alat facial 3 in 1, facelifter dan slim conturs..layari http://www.facebook.com/OnlineShopMart?ref=hl
16Sertai Karnival Raja Sehari Pada 7 Mac 2013-10 Mac 2013. Di Terminal One Seremban. - Tue 29/Jan/2013 3:12pm
aiminxhussy@yahoo.com
17Mencari Peluang Business Terbaik - Mon 24/Sep/2012 8:19am
jika berminat manjadi franchisor bersama saya sila hubungi 0192365985/0192486711..miliki pendapatan bulanan seumur hidup/lifetime walaupun jika anda berhenti dari menjadi franchisee kami kerana bersama kami anda juga adalah franchisor...
18Mencari Peluang Business Terbaik - Fri 7/Sep/2012 3:31pm
ok already send u email..
19Cool Blog, Ok Tak? - Fri 7/Sep/2012 3:21pm
lebih baik cari business yang long lasting..yg baru 2 3 tahun bertapak ni susah sikit..mula2 memang hangat..tapi nanti bila org dah bertukar pada selera lain dalam diam dh x laku lagi..kalau boleh biar sekali invest tapi hasil makan selamanya..kalau nak try business franchise yg dh bertapak puluhan tahun di malaysia ni boleh kontek sy 0192486711 atau en. Muhammad afif 0192365985..malah kami dh guide bnyk org yg berjaya dlm business ni..kita boleh bawak tgk kedai konsep yg baru diperkenalkan dan berkenalan sendiri dgn business owner..kalau agak2 rasa tertarik baru sy guide mcmana nk sertai kami..
20Mencari Peluang Business Terbaik - Fri 7/Sep/2012 3:13pm
jika baru ingin memulakan perniagaan eloklah pilih franchise..kalau nak terus berniaga perlu fikirkan banyak perkara..sewa dan deposit,bil,pekerja..target jualan dsb..selain modal 50K,duit simpanan mesti nk kene ada juga sbg backup kalau bulan tu x capai target jualan..mana2 business kalau dh masuk memang kena all out..kene hardworking..sy ada peluang franchise dimana syarikat dah bertapak selama 32 tahun dalam industri dan income statement kami kukuh..kalau nak tahu lebih lanjut call atau boleh sms En. Afif 0192365985..kami akan membantu sehingga anda benar2 berjaya..
21Kedai Serbaneka Untuk Diusahakan - Tue 4/Sep/2012 12:12pm
Negeri Sembilan,Melaka,Johor..
22Kerjaya/Perniagaan Baru - Minta Pendapat - Thu 30/Aug/2012 4:43pm
sy sgt setuju dgn MR moderator..bagi yg mahu memulakan perniagaan atau baru menceburi bidang perniagaan elok buat franchise dulu dan refer pada mfa..sgt secure..dan yg utama erydanie sila buat pilihan yg betul..pilih company yg kukuh dan statement income stabil..kalau boleh jgn pilih company yg baru 5 6 tahun bertapak..mereka masih belum kukuh..kalau mahukan bimbingan franchise boleh hubungi saya,kelas bimbingan diadakan percuma..instead sy sendiri adalah business consultant/franchisor..guide adalah dr A hingga Z dlm business ini..0192486711
23Kerjaya/Perniagaan Baru - Minta Pendapat - Tue 28/Aug/2012 6:17pm
peluang business farmasi konsep sama seperti guardian dan watson..hanya RM15K sahaja instead of kedai bernilai RM1 juta....hubungi sy aiminxhussy@yahoo.com atau 0192486711 untuk keterangan lanjut
24Menjual Syarikat Beserta Jenama yang Sangat Terkenal - Tue 7/Aug/2012 4:29pm
email ke sy aiminxhussy@yahoo.com
25Kelas Tutorial "Memulakan Perniagaan Percetakan" - Tue 7/Aug/2012 4:23pm
kelas percuma business franchise hujung minggu..hubungi saya Noraini 0192486711 @ aiminxhussy@yahoo.com
26Dropshiper Diperlukan, Komisyen Tinggi - Tue 31/Jul/2012 1:15pm
sy dh email
27Mencari Agen Dropship Untuk Berbagai Jenis Tudung Sempena Hari Raya - Mon 23/Jul/2012 3:49pm
aiminxhussy@yahoo.com
28Membekal & Mengedar Biskut Raya Secara Borong & Dropship? - Thu 5/Jul/2012 11:36am
saya berminat nak dropship..emailkan kepada saya aiminxhussy@yahoo.com
29Pencarian Peniaga Untuk Festival Rakan Muda 24-29 Sept UUM. - Mon 2/Jul/2012 10:24am
jika ada usahawan yang berminat nak menyertai karnival ini tapi tak tahu nak berniaga apa boleh cuba produk kami..saya sedia membekalkan rempah nasi arab dan kebab arab beserta demo (perlu rundingan),boleh jual rempah yg sudah siap di pack atau boleh meniaga nasi arab sendiri..rempah kami readymade dan mudah untuk dibuat..sebarang maklumat lanjut hubungi saya di aiminxhussy@yahoo.com, https://www.facebook.com/OnlineShopMart atau 0192486711
30Agen Dan Pemborong Kuih Raya 2012 KL, Selangor, Putrajaya Dan JB Dikehendaki - Mon 2/Jul/2012 10:16am
untuk dropship hubungi saya aiminxhussy@yahoo.com 0192486711
31Kami Memerlukan Barang Consignment Untuk Kedai Serbanika Yang Akan Dibuka di Kepala Batas - Mon 2/Jul/2012 9:30am
Rempah nasi arab dan kebab arab readymade. 100% homemade..hanya perlu kan rempah ini untuk masak nasi arab sendiri di rumah..instruction buat disertakan dlm pek.. untuk produk frozen makanan arab seperti kacang phool,falafel juga boleh dihantartapi syaratnya kene ambil secara borong untuk mudahkan penghantaran. berminat hubungi saya 0192486711 atau aiminxhussy@yahoo.com atau https://www.facebook.com/OnlineShopMart
32Menjual Baju Kurung Kanak-Kanak - Tue 19/Jun/2012 2:54pm
saya mau jugak utk borong..sila beri katalog ya..aiminxhussy@yahoo.com
33Mencari Pengeluar Makanan Sejuk Beku - Tue 19/Jun/2012 2:41pm
saya boleh supply produk frozen makanan arab seperti kacang phool,kuftah laham,falafel..berminat sila hubungi saya aiminxhussy@yahoo.com
34Saya Sedang Mencari Perniagaan Dropship Online! - Mon 18/Jun/2012 4:21pm
Drop ship rempah arab,slide and swing sila lawati https://www.facebook.com/OnlineShopMart
35Party Gown Kanak-Kanak - Sat 9/Jun/2012 1:50pm
yeke..alamak..lambat la pulak..sy nak guna minggu depan ni..
36Brownies Frozen dan Popia Crispy - Fri 4/May/2012 11:49am
ada yang bertanya pada saya adakah popia yang sy jual ni popia mini tu..tak..saya jual popia yang dalam nya inti sayur..resepi popia ini istimewa dan masih belum terdapat dipasaran luar..cuma akan ada dijual di Puchong Lokas Makana di kedai sizling & claypot tak lama lagi..jadi kalau berminat nak rasa silalah ke sana nanti..
37Mencari Pembekal Pau Kukus - JB - Wed 25/Apr/2012 4:56pm
Nazri 120- oh saya x sediakan tempat pengukus..hanya bekalkan pau nya sahaja..
38Kuih Muih Di Perlukan untuk Sarapan Pagi (KL) - Mon 23/Apr/2012 1:47pm
email saya kuantiti yg diperlukan aiminxhussy@yahoo.com dan saya akan bagi sebutharga
39Mencari Pembekal Pau Kukus - JB - Fri 20/Apr/2012 4:09pm
salam..saya boleh bekalkan pau kukus. untuk pau kari ayam/daging RM0.90 dan inti kaya,kacang dan kelapa RM0.70. minimum order adalah 100 bagi inti kari dan 100 untuk inti manis. saya di negeri sembilan dan penghantaran boleh dilakukan dengan servis penghantaran sejuk beku.
40Membuka Kedai Frozen Food - Minta Pendapat Warga-Warga dan Otai di Majalah.com - Thu 19/Apr/2012 8:50pm
Salam..saya sedia membekal homemade frozen brownies,popia krispy,donut,pau goreng sambal/daging/ayam..kalau kak berminat hubungi saya ye..0192486711
41Pemborong Jam Dinding & Poster Wall Clock, Wooden Toys dan Pelbagai Barangan Hiasan Rumah! - Thu 9/Feb/2012 11:04am
tolong emailkan pada saya ye..aiminxhussy@yahoo.com
42Supply Comforter (Blanket 7 Item) Biasa (Cotton) dan Ropol Kain Satin, Tikar Buluh Sulam, Carpet Bulu Kasar & Halus, Comforter Bulu Panda. - Thu 9/Feb/2012 10:48am
tolong emailkan katalog aiminxhussy@yahoo.com
43Supplier Comforter (7 Item - Comforter & Cadar & Sarung Bantal Pjg & 4 Sarung Bantal) Cadar Pengantin (Murah & Sedang & Mahal) Ikut Bajet, Karpet (Mink, Shaggy, Istanbul, Turkey, Belgium) Furniture Jati, Furniture English Style, Tikar Getah, Tikar Buluh - Thu 9/Feb/2012 10:45am
emailkan katalog ke aiminxhussy@yahoo.com TQ
44Pembekal & Pemborong Serbuk Teh, Susu Tepung New Zealand, Cashew Nut, Rempah Ratus & Salesman/Marketing Representative Diperlukan - Mon 22/Aug/2011 2:36pm
hi..email pada saya semua harga produk anda di aiminxhussy@yahoo.com TQ.