Mencari Penjaga Homestay Part Time
Intan 531 - Wed 15/Feb/2017 8:39am [Last Comment]
Skop kerja :
1) memastikan rumah bersih sebelum dan selepas tetamu dtg.
2) bertanggungjawab memegang kunci rumah dan serah/ambil dpd tetamu.
3) jujur

Homestay :
1) Taman Desa Bestari, Salak Tinggi, Sepang, Selangor.
2) Kg Gunung Panjang, Gopeng, Perak.
3) Bangi Soho, Bandar Baru Bangi.

Niche: Kerja Sambilan | Hotel Resort Homestay | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Afiq 280 - Wed 15/Feb/2017, 8:42am
    Whatsapp 0173144410  
  2. Fazleena - Wed 15/Feb/2017, 9:17am
    Boleh hubungi sy 0177526454  
  3. Mohd Farid 4 - Wed 15/Feb/2017, 9:57am
    sy berminat dengan lokasi bangi dan sepang.. 0197526020..  
  4. Din 485 - Wed 15/Feb/2017, 11:27am
    berminat menjadi penjaga 0122965834
    bangi n sepang  
  5. Suhaimie 6 - Wed 15/Feb/2017, 9:10pm
    Saya berminat untuk menjadi penjaga Di gopeng, hubungi saya 0125407431  
  6. Sara 290 - Wed 15/Feb/2017, 10:15pm
    saya berminat untuk lokasi sepang dan bangi. sy tinggal di kajang, boleh hubungi saya 0123440123  
  7. Suhaidy 3 - Wed 15/Feb/2017, 10:20pm
    Sy berminat menjaga homestay salak tinggi,sepang..hubungi sya edy 0192928612  
  8. Intan 531 - Thu 16/Feb/2017, 10:19am
    Terima kasih semua.  
  9. Intan 531 - Thu 16/Feb/2017, 10:35am
    Sila teruskan komen dan tinggalkan nombor whatsapp anda, mana tau diperlukan utk masa akan datang. Tq.  
  10. Izzah 108 - Sat 18/Feb/2017, 5:12pm
    Boleh hubungi saya 01123031903.  
  11. Muhammad Zamir Bin Bah Rumba 2 - Sat 18/Feb/2017, 7:19pm
    Saya muhammad Zamir no whatsapp 0108114856
    Terima kasih tinggal di batu gajah  
  12. Khairul Nizam 21 - Mon 20/Feb/2017, 10:30am
    Boleh hubungi saya 0166306591 untuk kawasan bangi dan sepang boleh contact saya  
  13. Kairul 10 - Tue 21/Feb/2017, 12:22pm
    0176114523. berminat area bangi  
  14. Tuahh - Thu 23/Feb/2017, 1:16pm
    Assalammualaikum.
    Sy flexible,on call bile2 je,
    sy berminat dengan kwsn salak tinggi,
    Contact : 019-6456564

    (Jike smpi 1 mase prlukan org yg bole brhidmat bile2 mase bole hubungi sy segera) tq :)  
  15. Rsyaf - Wed 1/Mar/2017, 11:49pm
    Assalammualaikum.
    Sy flexible,on call bile2 je,
    kwsn salak tinggi,bangi
    Contact : 017264741  
  16. Zulfadly 5 - Tue 14/Mar/2017, 9:52am
    0193243254 zul@bbst  
  17. Ruzairi - Wed 15/Mar/2017, 12:42pm
    area bangi whatsapp 0132129006  
  18. Wan Suhaila 3 - Tue 21/Mar/2017, 12:39pm
    Assalamualaikum..
    saya pn mencari part time gk..
    penah jd part time cleaner..
    saya on call jer
    wassap 01133109300  
  19. Daniel 211 - Sun 9/Jul/2017, 4:00pm
    saya sedia memberi perkhidmatan/bantuan sekitar ipoh,perak. Tq  
  20. Amran Ali 3 - Mon 6/Nov/2017, 3:57pm
    0175973963, ipoh perak.  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.