Mencari Peniaga dan Pekerja Bagi Peluang Perniagaan Digital
Niaga 33 - Thu 16/Nov/2017 2:47pm [Last Comment]
Assalamualaikum wbt..

Pada semua warga majalah..

Bagi menyahut kemajuan economy malaysia hari ini dengan menumpukan dalam setiap product dalam malaysia untuk di majukan dan di kembangkan salah satunya adalah product digital.

Kini saya telah mencipta sebuah product digital yang boleh dipasarkan dan di kembangkan bagi memajukan industry digital juga peniaga kecil dan sederhana.

Peluang kerja dan menambahkan pendapatan yang sangat lumayan dengan target rm17bilion dalam malaysia..

Bagi yang berhajat dan ingin mendapatkan peluang ini boleh berhubung dengan saya di

Whatsapp 0108369656 atau call

Niche: Perkakas Rm2 Dan Gajet | Ingin Berniaga
 
1. S M Barakhah Food - Fri 17/Nov/2017, 11:47pm
Assalam. Boleh email details kepada saya di info.barakhahfood@gmail.com. Terima kasih.  
2. Keat Wei - Tue 21/Nov/2017, 10:37pm
BOLEH EMAIL DETAIL KEPADA SAYA DI GUMHOMEBIZ@GMAIL.COM. TERIMA KASIH  
3. Wa Collections - Fri 24/Nov/2017, 1:24pm
Boleh wa sy +6738661515 untuk details tq  
4. Alagan - Fri 24/Nov/2017, 9:32pm
Slm sejahtera. Tlg email details kepada saya di.. avgtvnm@gmail.com.
terima kasih.  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..