Mencari Pengedar Madu Kelulut
Mamad Kedah @ TRIGONA BEE HONY - Thu 19/Sep/2013 1:34pm [Last Comment]
sesiapa yang berminat untuk mencuba, dalam bidang jualan madu kelulut, ia bik untuk kesihatan, boleh juga digunakan untuk merawat luaran, disapu pada tempat yang sakit seperti terkena air panas, atau pisau,dan kena sengat dengan binatang,dalaman minum madu, atau campurkan madu dengan air bertapis, ia merawat pelbagai jenis penyakit......boleh hubungi saya, untuk nak cari pendapatan, sampingan
sambil bekerja
tel no ni 019 4987547 ( pakya) untuk kawasan kedah, penang, sahaja

Niche: Pembekal Madu | Pengedar Produk Kesihatan
 
1. Airist Auto Part Services - Sun 27/Oct/2013, 11:20am
Salam..

jika pakya berminat nak luaskan pasaran di kedah-perlis.

pihak kami menyediakan perkhidmatan design flyer dan cetakan serta pengedaran utk 30000copy bernilai RM600 utk cetakan dan RM300 utk pengedaran..

last 31okt ini shj utk mencari 5 pengiklan sja lagi..

wassalam...

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124

kami bergerak bawah jenama airist group venture  
2. Alang 22 - Wed 4/Dec/2013, 3:52pm
tlg emel butir2 perniagaan kpd sy : yale57@gmail.com  
3. Gee 17 - Sat 21/Dec/2013, 2:39am
saya mencari pembekal sarang kelulut.jika ada yg berminat utk bekalkan kepada saya secara byk sila wassup/sms atau 0132196888/gee.goldcat@gmail.com
saya sgt berminat utk perniagaan ini.  
4. Aniesha Barokah - Thu 9/Jan/2014, 2:03am
bole email quotation harga ajen x ke anieshabarokah@yahoo.com  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..