Mencari Pengedar Diapers Mamypoko, Huggies, Petpet, Drypers & Sealer (Original Packing)
Jiha Addy - Thu 3/Mar/2011 12:00am [Last Comment]
Sesiape yg ade menjual,mengedar dan memborong pampers jenama mamypoko,Huggies,Petpet,Drypers n Sealer (original pack) minta email sy harga ..Sy berminat utk buat bisnes nie..tq... jiha_17@yahoo.com

Niche: Pemborong Pakaian Bayi | Pemborong Lampin
     
  1. Nazli Bin Tamri - Sun 6/Mar/2011, 5:08pm
    tinggal dkt mana.boleh call/sms saya 0133286020untuk info.bagi no tel  
  2. Intan 73 - Mon 7/Mar/2011, 1:47pm
    nazli, sy pn berminat. kalo bleh email sy, intany2k@yahoo.com  
  3. Mass Success - Tue 8/Mar/2011, 1:19pm
    Saya membekal diapers berjenama, sila call Idayu 016-2285544  
  4. Dygku Nurul Jannah - Tue 8/Mar/2011, 1:46pm
    sy bleh bekalkan huggies dry usa, mummypoko, huggies pants usa, whisper pad korea.. semuanya harga kilang! email sy dygkunuruljannah89@gmail.com  
  5. Khadeeja - Tue 8/Mar/2011, 4:05pm
    nak jugak..tlg emel dieba_shah8287@yahoo.com  
  6. Wan 195 - Tue 8/Mar/2011, 11:54pm
    tlg emai saya azuan@kpdnkk.gov.my sebut harga dan detail nye sekali  
  7. Dee 15 - Wed 9/Mar/2011, 7:25pm
    Dygku Nurul Jannah, sila email details pada saya.... wish_dee@yahoo.com  
  8. Fezarr - Thu 10/Mar/2011, 1:22pm
    Saya pun berminat...
    Nazli & Dayang...please email me the details... fezarr@yahoo.com  
  9. Yusara - Fri 11/Mar/2011, 10:56am
    nzli & dayang..plz email harga dan detail yus_852@yahoo.com  
  10. Khijar78 - Sun 13/Mar/2011, 1:30am
    plz email harga n details... t kasih... jal1478@yahoo.com.  
  11. Haslina 14 - Sun 13/Mar/2011, 12:41pm
    pls email quotation to has732003@yahoo.com  
  12. Qoseng - Thu 17/Mar/2011, 9:44pm
    kepada semua pemborong diaper , emel sy sy nak tau harga jgk
    qoseng@yahoo.co.uk  
  13. Yanty 3 - Mon 21/Mar/2011, 11:45am
    saya pun berminat. email kat saya deqyan2@yahoo.com  
  14. Zarie 2 - Sun 3/Apr/2011, 11:42pm
    saya pun berminat.email kat awangku_azahari@yahoo.com  
  15. Aizura - Tue 5/Apr/2011, 11:38pm
    email me pls mne2 quotation yer tq ai_zura0410@yahoo.com  
  16. Dygku Nurul Jannah - Mon 11/Apr/2011, 2:39pm
    MAAF KEPADA SEMUA PENIAGA2, KINI SAYA SUDAH TIDAK LAGI MENJUAL DIAPERS ATAS SEBAB2 YG TIDAK BOLEH DIELLAKKAN. HARAP MAKLUM YER SEMUA.. TQ  
  17. Hanny 5 - Mon 18/Apr/2011, 3:26pm
    saya pun berminat
    sila email saya quatation di razluooo@yahoo.com  
  18. Arweena - Wed 20/Apr/2011, 3:56pm
    en.nazli, i pon berminat..email to me..fesyd_uyun@yahoo.com  
  19. Shakila 3 - Thu 21/Apr/2011, 3:15pm
    saya pun berminat. email pada saya jugak shakilaipg@gmail.com  
  20. Gna - Fri 22/Apr/2011, 5:20pm
    emelkan to jinna2409@gmail.com...sy juga berminat...tq  
  21. Icayen - Sat 7/May/2011, 12:36am
    saya pun berminat..
    emelkan ke : rezrin22@yahoo.com  
  22. Tpek - Thu 19/May/2011, 7:38pm
    slm,kpd smua pembekal emailkn sy qoutation anda,tq.sy berminat,
    vespa_ria@yahoo.com  
  23. Nafis 4 - Wed 25/May/2011, 9:43am
    kepada pemborong lampin pakai buang.. send kat saya sebuthagara, lampin yg dibekalkan.. chot_teknik86@yahoo.com.my  
  24. Koryotaekwondoclub - Wed 25/May/2011, 12:28pm
    pampers petpet dan fitti sila email dekat saya acrshah@yahoo.com nak beli buat stok n jual kecil2 lan  
  25. Muna - Mon 30/May/2011, 11:00am
    saya merupakan pemborong diapers import dari korea (berjenama sehingga kualiti gred c) di kedah, alor setar.modal serendah rm500/leh mkn komisen jika baru berjinak2. jika berminat, sila hubungi saya melalui sms di 012-5049358  
  26. Epoi - Thu 9/Jun/2011, 9:48am
    sy pun berminat...bg detail...
    email: tokbatin86@yahoo.com  
  27. Ejam080703 - Thu 23/Jun/2011, 2:10pm
    emelkan to luriahmazze@gmail.com...sy juga berminat...tq  
  28. Shakimah - Fri 24/Jun/2011, 12:04pm
    en nazli, e mel saye
    shakimahsha@ymail.com  
  29. Zara 28 - Wed 13/Jul/2011, 11:30am
    en nazli sila bg detail yer..syifaerysha@yahoo.com  
  30. Khairil 53 - Sun 17/Jun/2012, 9:56am
    saya berminat..blh emel kpd saya semua detail..termasuk harga yang patut saya jual kalu boleh.. khairil@lpktn.gv.my  
  31. Ayin 4 - Thu 19/Jul/2012, 10:55am
    Tolong email kat sy juga...sy pun minat nak buat bisnes ni norainabdrazak@yahoo.com  
  32. Puan As 2 - Thu 2/Aug/2012, 4:57pm
    sy pon berminat bisnes ini..tlg bg detail harga n katalog di as_eunsuh@yahoo.com.my  
  33. Eiyzana - Wed 5/Sep/2012, 11:38am
    sya berminat..email detail product n price ke eiyzana06@yahoo.com  
  34. Bad 12 - Wed 5/Sep/2012, 11:54am
    NAZLI BOLEH EMAIL KAN KAT SAYA

    badliani7980@yahoo.com
    zariyaniarshad@yahoo.com  
  35. Fyfie April - Thu 13/Sep/2012, 7:43am
    saya pun berminat..email detail kpd saya..

    fyfie.apines94@yahoo.com  
  36. Azlina Rosli - Wed 19/Sep/2012, 3:40pm
    saya pun berminat..tolong email detail kepada saya TQ  
  37. Cwm Suhaimi - Thu 15/Nov/2012, 5:13pm
    Saya pun sangat berminat... tolong email detail kpd saya

    suhaicw@gmail.com; irdawati79@yahoo.com.my  
  38. Norfaizah 9 - Mon 15/Jul/2013, 12:28pm
    still available x..pm sy far.east@ ymail.com  
  39. Abdul Rahim 37 - Fri 6/Sep/2013, 9:40am
    Saya mencari pembekal dengan harga borong atau kilang area Johor Bahru untuk lampin Huggies Total Protection, Pet Pet, Drypers n Sealer (original pack).. Sila emailkan sekali Katelog (harga =size=jumlah helai) di nino_3688@yahoo.com  
  40. Ridzuan 3 - Thu 31/Oct/2013, 2:33am
    Saya sedang mencari pembekal untuk lampin pakai buang berjenama dryper,huggies,mamypoko dan pet-pet(original pack seperti di pasaran).Sila emelkan ke zam_jinggo@yahoo.com  
  41. Anuar 64 - Mon 13/Jan/2014, 2:14pm
    Saya sedang mencari pembekal untuk lampin pakai buang berjenama dryper,huggies,mamypoko dan pet-pet(original pack seperti di pasaran)
    sila emelkan ke janza_mk@yahoo.com  
Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)