Mencari Pemborong/Pembekal Segala Jenis Kotak Hadiah
Ummi Shoppe @ Ummi Shoppe
Fri 26/Nov/2010 10:49am [Last Comment]
Salam all,

Saya ingin memulakan bisnes hamper & gift. sedang mencari pembekal2 kotak / bakul/ apa2 saja yang berkaitan dengan bisnes saya ni..sila email katalog, gambar or price list ke ummi_shoppe@yahoo.com. Pemborong / pembekal sekitar lembah klang di alu2kan..senang nak ambil or hantar

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Kedai Cenderahati Dan Kraf
 
1. Asmah 5 - Fri 26/Nov/2010, 10:54am
Salam ummi,

saya boleh bekalkan bakul dr kertas dlm berbagai saiz & warna samada utk hamper, sbg doorgift,etc . sy dr area sentul. jika berminat, sila hubungi sy - 0126339947  
2. Mummy - Fri 26/Nov/2010, 2:33pm
Asmah..tlg emailkan kat sy jenis bakul/kotak or katalog yg u ada,,price sekali ya
mummy.vogue@yahoo.com  
3. Fnikt - Sat 27/Nov/2010, 7:32pm
leh masuk blog saya http://fnikreatif.blogspot.com  
4. Kiky - Sat 27/Nov/2010, 11:54pm
saya juga kiky.srn@gmail.com  
5. Misha Umaira - Thu 2/Dec/2010, 12:07am
salam Asmah,
emelkan katalog ke misha2807@hotmail.com  
6. Gee 17 - Mon 6/Dec/2010, 7:36am
salam asmah tolong emailkan apa jenis dulang hantaran yg ada dan doorgift untuk perkahwinan ke gee.goldcat@gmail.com  
7. Liza 38 - Tue 7/Dec/2010, 8:52pm
Asmah, Tolong emailkan catalog & harga kat saya jugak. norliza.sh@gmail.com  
8. Amy Mohamed - Fri 17/Dec/2010, 11:19pm
Salam Asmah 5,

Leh tak emailkan katalog ke amy.mohamed@gmail.com

TQ  
9. Haryati 2 - Mon 27/Dec/2010, 5:44pm
Salam.boleh lawat ke facebook saya itayrah73@gmail.com(itayrah nur).pelbagai barangan cenderahati yg unik & menarik di sini yg boleh puan jadikan idea utk hamper.t.kasih  
10. Syaidina - Thu 13/Jan/2011, 11:12pm
Nak cari kotak alaf baru dengan harga berpatutan dengan harga serendah Rm 1.10 setiap unit...mahalnya...!jangan kata mahal dulu..tengok dulu kotak kami..
www.gayasolehah.blogspot.com atau
search cemilan station di facebook anda...  
11. Jarijemari Kreatif - Fri 13/Apr/2012, 6:56am
kami dari jari jemari kreatif by dieheart menyediakan perkhidmatan doorgift untuk sesiapa yang nak borong doorgift..yg uniknya kesemua doorgfit kami adalah dari cetusan idea si pemilik sendiri..unik , murah, tapi nampak seperti mahal...harga boleh di runding... sila layari http:// jarijemarikretif-bydieheart.blogspot.com  
12. Fai2ah - Sun 3/Jun/2012, 4:11am
Saya menyediakan perkhidmatan sulaman tuala untuk sebarang majlis sebagai cenderahati

http://www.facebook.com/kedaijahit  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..