Mencari Pemborong dan Pembekal Tudung @ Brooch
Rosalehah Bahrin - Wed 26/Oct/2011 10:10am [Last Comment]
saya bercadang nak buat bisnes sendiri..tp masih mencari pemborong dan pembekal tudung @ brooch...

Niche: Pemborong Aksesori Wanita | Pemborong Tudung
     
  1. Sya 22 - Wed 26/Oct/2011, 10:27am
    brooch harga borong serendah 0.90/pc
    http://alamayaku-erisya.blogspot.com
    tuk orer sms ke 0148440824/0129644605(sya)  
  2. Alip 5 - Wed 26/Oct/2011, 10:28am
    salam...kalu nak borong blouse n pakaian wanita boleh email yenyat10@yahoo.com....tq  
  3. Zanariah 5 - Wed 26/Oct/2011, 4:08pm
    nak borong tudung n pashmina boleh add fb saya butik qasha  
  4. Muza - Thu 27/Oct/2011, 9:19am
    salam. nak beli tudung boleh lihat di blog http://tudungirsyadiah.blogspot.com/
    atau e-mail sy muza_muzdalifah@yahoo.com  
  5. Bizkiddie - Thu 27/Oct/2011, 11:51am
    saye ade brooch...harge saye serendah rm0.60/pcs.
    berminat boleh emel saye
    aidahanifaiz@gmail.com  
  6. Nur Norxa - Fri 28/Oct/2011, 10:15am
    salam..saya ada jual tudung rm10 setiap satu.. sila layari fb Borong Tudung..admin nur norxa  
  7. Nana 95 - Fri 28/Oct/2011, 12:17pm
    Salam..boleh beli borong shalws/pashmina yg cute2..layari http://degirlzgarden.blogspot.com/

    kalau berminat sila email ke girlz_garden@yahoo.com  
  8. Suzie 25 - Fri 28/Oct/2011, 12:31pm
    salam..kalau nak borong turban..email saya : suzie_sbb@yahoo.com .  
  9. Aen Auto - Fri 28/Oct/2011, 3:28pm
    October 2011 Sale..

    Brooch @ RM1.00/pc

    Promosi bermula dari 17.10.2011 – 31.10.2011

    sila lawati laman web kami:

    amilayasmin.com  
  10. Amy Arifin - Sat 29/Oct/2011, 2:31pm
    Assalamualaikum.. saya menjual secara borong tudung terkini dpasaran,shawl dan lain2.. berminat email saya amycollections9079@yahoo.com  
  11. Mikael Adam Harris - Sun 30/Oct/2011, 3:35am
    salam . memerlukan tudung , sila beri contact number dan nama penuh . area mana .  
  12. Sweet 4 - Sun 30/Oct/2011, 9:24pm
    sy ad stok tudung murah dari klantan..text my num 0133008305  
  13. Nad 3 - Mon 31/Oct/2011, 1:59pm
    salam, boleh singgah tengok album kami. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.210394802317160.51805.208925239130783&type=1

    semuanya handmade. untuk belian borong dgn harga yg murah, sila mail pada kamisukafashion@gmail.com ya. thx :)  
  14. By Nk - Wed 2/Nov/2011, 10:32am
    salam sis...kalau nak borong keronsang boleh pegi pages saya yea..TQ
    http://www.facebook.com/exclusivelybynk  
  15. Misz Zura - Fri 4/Nov/2011, 2:58pm
    salam sis,, kalau nak borong tudung2 berkualiti dengan harga yang murah... boleh emel saya zura5280@gmail.com..
    dijamin tudung nye cantik2 dan hi gred...tudung berjenama pun ada untuk diborong...

    atau boleh terus add fb saya di zura5280@gmail.com. selain tu ada jugak koleksi kain pasang untuk diborong yang terdiri dari sutera itali cotton jepun dll....

    hubungi say di 0172681235  
  16. Pinkypinkletrading - Sun 6/Nov/2011, 6:26pm
    salam saya ada buat brooch yg cantik dan bermutu pada harga yg rendah.hubungi saya
    0176155243
    art.crochet.lovers@gmail.com  
  17. Bisneskreatif - Sun 6/Nov/2011, 9:34pm
    Cincin kristal murah!!
    cantik!pelbagai bentuk,warna,dan saiz.
    beli borong sekarang...
    email bisneskreatif@gmail.com  
  18. Aku254 - Tue 8/Nov/2011, 2:47pm
    kalau berminat boleh email ke aku254@yahoo.com. saya ada stock untk di letgo.murah jer. pelbagai jenis dan corak.baru dan berkualiti.  
  19. Hanim 25 - Fri 11/Nov/2011, 5:54pm
    salam
    saya ada jual secara runcit dan borong tudung bawal kelantan...kl berminat boleh email sy chomell79@yahoo.com @ add saya di facebook chanteq bawal  
  20. Fareiyla Ds - Mon 14/Nov/2011, 7:28pm
    saya ada membekalkan tudung saiz M-XL dengan harga borong. boleh email fareiyla@gmail.com  
  21. Nurain - Thu 24/Nov/2011, 2:49am
    Saya ade bekalkan tudung murah lycra plain rm170-10pcs and berkualiti butik~ emel saya princ3ssfaith@gmail.com  
  22. Sasha 8 - Fri 25/Nov/2011, 11:51am
    pembekal barangan kecantikan wanita
    http://mas-daisy09shop.blogspot.com/

    dengan harga termurah di pasaran!  
  23. Ayla Yusniza - Sun 27/Nov/2011, 11:25pm
    Assalam...saya boleh bekalkan tudung dengan harga yang murah. fashion baru dan terkini di pasaran. dengan harga istimewa. jika berminat, boleh email saya di : irma_yusnita79@yahoo.co.uk ATAU hubungi saya terus di talian : 017-799 5319

    TQ  
  24. Isman - Mon 28/Nov/2011, 2:03am
    saya menjual tudung secara borong.. harga masih boleh dirunding untuk kuantiti belian yang banyak.. juga mengambil upah menjahit tudung brand sendiri (harga depends pada kuantiti tudung).. jika berminat, sms 013-3769523 atau email ke sakuraonlineshopping@yahoo.com.. anda juga boleh melayari facebook saya.. http://www.facebook.com/pages/Sakura-Online-Shopping/170327293027758  
  25. Kak Cik 6 - Thu 1/Dec/2011, 3:46am
    JUALAN HUJUNG TAHUN..POTONGAN RM20/BOX UNTUK KERONGSANG KECIL..PELBAGAI JENIS KERONGSANG TERKINI SEDIA UNTUK DIBORONG..berminat hubungi 0175568956  
  26. Ctsara 2 - Wed 7/Dec/2011, 9:28am
    sy juga bekalkan tudung yg murah tp berkualiti..jika berminat sila emel ke arissaboutique7@gmail.com atau call terus ke 0173779130  
  27. Azhari 2 - Wed 7/Dec/2011, 10:00am
    kalau nak brooch berkualiti, layari www.mygerongbiz.blogspot.com atau hub. Azhari 014-8334098  
  28. Elenas - Fri 9/Dec/2011, 6:19pm
    Jom dapatkan promosi sempena akhir tahun & tahun baru utk produk percetakan digital. Lawati website & fanpage kami!!! Jgn tunggu lama-lama!

    www.galerinadimensi.com.my
    facebook/MultiDimensionsResources  
  29. Noor Afifah Husna - Fri 27/Jan/2012, 9:38am
    saya ada menjual barang baby dan tudung bawal plain 1 dan 2 tone...email for details afifahhusna@gmail.com.tq  
  30. Jie 11 - Thu 2/Feb/2012, 12:27pm
    Norjie. Saya menerima tempahan menjahit tudung secara runcit dan borong. Terdapat pelbagai corak fabrik untuk ditempah. http://ourtudung.blogspot.com. emel...ourtudung@yahoo.com.  
  31. Ellynn 2 - Sat 24/Mar/2012, 11:00am
    skrg tudung bawal2 tona dan 3 tona sgt laris..sy boley membekalkan tudng2 itu kepada awak.sekiranya berminat boleh sms ke 019-9914364  
  32. Benetton - Thu 12/Apr/2012, 3:03am
    Salam,sya byk knalan dlm bisnes tudung n brooth. Kalau bminat,email sya  
  33. Anisah 20 - Sat 4/May/2013, 2:54am
    beli barang import dari thailand & vietnam. berminat. email : anisahz@ymail.com t.kasih  
  34. Qamarzaman - Wed 19/Dec/2018, 12:45am
    Borong Tudung pada harga rendah. Kain berkualiti dan jahitan kemas. Ready Stock.  
Page 1   (Total 34 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.