Mencari Pemborong dan Ejen Keropok Lekor Crispy dan Keropok Ikan Segera
Zalehahmohamad - Thu 21/Mar/2013 9:56am [Last Comment]
Salam warga Majalah.com.

Perusahaan kami yang beroperasi di Chendering, Terengganu kini mempelawa mereka yang berminat menjadi pemborong atau ejen Keropok Lekor Crispy dan Keropok Ikan Segera di luar Terengganu bagi meluaskan lagi pasaran keropok kami. Keropok Ikan Segera kami terdiri daripada 3 perisa iaitu ?Original?, ?Cheezy?, dan 'Asean Taste'.

Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, sila hubungi Puan Zalehah (013-9331230 @ 012-9421223) atau emelkan kepada ztastyfoodindustries@gmail.com.

Terima kasih.

Niche: Pembekal Keropok
 
1. Kak Zie 5 - Thu 21/Mar/2013, 11:11am
saya berminat tapi bleh hantar sample untuk try dulu..call 010 2838207  
2. Zalehahmohamad - Thu 21/Mar/2013, 2:14pm
nanti saya hantar sample  
3. Fieza 65 - Wed 27/Mar/2013, 12:49pm
berminat boleh hantar sempel & harga 0147174342  
4. Ijah 3 - Sun 31/Mar/2013, 6:04pm
Sy berminat boleh bg detail lg x n sampel. Cikjah7@gmail.com  
5. Lienalai - Wed 3/Apr/2013, 3:59pm
Saya berminat..nak rasa sample buleh? Email harga n detail kepada saya azliena_adnan@ yahoo.com.my  
6. Mohd Azizan Bin Zainal 2 - Fri 5/Apr/2013, 10:52am
Saya pembekal kropok lekur losong di sekitar Muar dan Melaka. Nak cube gak mmbekal Kropok Lekur Krispy. Bole hantar sample kepada saya. Terima kasih.  
7. Amb - Sat 13/Apr/2013, 1:11am
salam,saya membekal cheese powder boleh disalutkan utk makanan yang di goreng dan boleh di jadikan sos,hubungi kami di talian 0195959999  
8. Muhaimin - Sun 14/Apr/2013, 10:47am
blh htr sample dan harga borong 0136039644 spalet357@yahoo.com  
9. Sam 33 - Tue 30/Apr/2013, 9:25am
http://keropokindonesia.blogspot.com/

thanks  
10. Sharina 27 - Tue 30/Apr/2013, 4:06pm
Boleh hantar ke sibu, sarawak? Klu boleh nanti saya tepon awak  
11. Malini 4 - Sat 11/May/2013, 12:09am
Salam, berminat..boleh bagi harga & sample  
12. Gadaffi 3 - Sat 22/Jun/2013, 9:37pm
salam..
keropok ikan diri pattani,thailand..
tebal n sedap..
1kg rm8..
0194342081  
13. Ana 203 - Fri 6/Sep/2013, 3:54pm
asSALAM.BERMINAT.BOLEH BG HARGA & SAMPLE TAK. EMAIL azriana81@gmail.com  
14. Anuar 259 - Tue 29/Oct/2013, 2:25pm
nak rasa boleh ke  
15. Anuar 259 - Tue 29/Oct/2013, 2:29pm
saya berniaga di pasar borong selangor..kalau nak rasa sampel bleh hantar ke?..ni no talifon saya..0192838337  
16. Ahmad Shah 12 - Fri 1/Aug/2014, 1:01am
boleh bagi detail x? 1 pack berapa kuantiti/harga ejen/minimum pack untuk ejen..
amadshah84@gmail.com  
17. Mohamad Ihsan - Tue 17/Feb/2015, 10:02am
Tuan, boleh whatsap gambar dan maklumat kuantiti dan harga bagi ejen. Kalau dapat poskan sedikit sample lebih baik. Whatsap : 0123192087  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..