Mencari Pembeli untuk Minyak Sawit CP8 - CP10
Mizan 44 @ Dss - Wed 24/Jul/2013 2:59pm [Last Comment]
syarikat kami membekal minyak sawit cp8 cp10
untuk dieksport ke negara luar sahaja.
FOB sahaja.(pelabuhan klang,pasir gudang,bukit kayu hitam,rantau panjang,kuantan,tanjung puteri,tanjung pelepas dan link ke2 johor)
sila beri LOI
attn : MIZAN @kerikir
email :double6services@gmail.com

minimum kuantiti 5000-30000 mt/month
discount akan dinyatakan didalam SCO

bungkusan :botol,jerry can,bulk
spec :Free Fatty Acid ? 0.10% Max
Moisture and Impurities ? 0.10% Max
Iodine Value ? 56 min
Melting Point ? 24?C Max
Cloud Point (?C) ? 8?C Max
Color ? 3 Red Max

segala urusan melalui LOI dan dilampirkan LESEN IMPORT.sykt kami akan sedia dan memberi kerjasama dengan sepenuhnye kepada anda.
sekian terima kasih.


en paiz :017-3176000
en mizan :017-3386683

Niche: Ladang Getah Kelapa Sawit | Pembekal Minyak Masak
     
  1. Delira - Thu 25/Jul/2013, 12:47am
    tok pruncit xde ke?  
  2. Mizan 44 - Thu 1/Aug/2013, 7:05pm
    delira nk tok peruncit ke.klu nk utk peruncit sy bole tolong .email sy k..nnt nyatakan la apa sahaja kehendak delira.. stok yg macam delira nk k..company sahabat sy ade utk peruncit k.  
  3. Rosli 179 - Tue 22/Oct/2013, 1:11pm
    saya dah ada pembeli untuk diespot CP!0 danCP 8hanya nak dptkan pembekal shj dan dgn harga yang boleh dirunding,berminat.segera cal rlee905@yahoo.com.my tel:019-6655905  
  4. Rosli 179 - Wed 23/Oct/2013, 10:20pm
    saya brminat pmbli,dh ada ,kuantiti 2 tangker ke myamar,, untk ke china 20000 ke 30000 stiap bulan,,,brminat rlee905@yahoo.com.my hargA TRBAIK DI CARI 019 6655905  
  5. Mizan 44 - Tue 5/Nov/2013, 12:11am
    terima kasih,
    suruh mereka siap kan LOI dan lesen import harga mpob k.tq
    nk detail call n jumpa sy terus.  
  6. Zol 10 - Mon 16/Dec/2013, 12:31pm
    Auta je lebih si mizan ni..1 kerja pun xjdik...blah la woi  
  7. Mizan 44 - Mon 16/Dec/2013, 10:57pm
    terima kasih en zol.  
  8. Shafiq23 2 - Fri 4/Jul/2014, 1:02pm
    Salam..

    saya sedang mencari minyak jenis cp6 dalam bentuk bulk untuk di export..quantity 6000mt per month..mencari price 3-4% below mpob(FOB)..kalau ada sesiapa yang boleh membantu boleh email kepada saya..
    frendspremier@gmail.com  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)