Mencari Pembekal Untuk 'Sourcing' Bagi Perkhidmatan dan Barang Berikut
Abdul Syafiq - Mon 24/Dec/2012 2:53pm [Last Comment]
Assalamualaikum,

Kami dari Megah Nafiq Enterprise sedang mencari beberapa pembekal rasmi untuk beberapa projek yang kami jalankan untuk bekerjasama didalam bidang pembekalan, pemasaran, tender kerajaan, pengiklanan dan sebagainya. Syarikat kami didalam perancangan untuk meluaskan "sourcing" kami dan justeru itu, kami berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut tentang khidmat pembekalan yang sedia ditawarkan oleh rakan - rakan majalah.com bagi perkhidmatan dan produk seperti yang dibawah.

- T-SHIRT KOSONG (APA JUA BRAND ex: BHAI, FOURSQUARE).
- PRINTING T-SHIRT, JAKET, BAJU F1
- PRINTING BANNER, BUSSINES CARD, CARD AND ETC.
- KELENGKAPAN SUKAN
- KELENGKAPAN PERABOT
- AKSESORI WANITA
- AKSESORI LELAKI
- PERFUME (ORIGINAL / REJECTED )
- PERKHIDMATAN LORI
- PERKHIDMATAN BAS
- ALAT TULIS
- CENDERAHATI DAN KRAFTANGAN.
- ALAT ELEKTRONIK
- BARANGAN PERHIASAN

Bagi yang berminat, boleh hantarkan list harga dan katalog produk yang anda tawarkan di emel: megahnafiq@gmail.com atau hubungi saya SYAFIQ: 0172697985

p/s: boleh juga tinggalkan sebarang soalan atau link anda disini.

Kerjasama rakan - rakan di majalah.com amat kami harapkan, Sekian Terima Kasih.

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Kedai Fotostat Dan Cetakan | Pengedar Alat Tulis
 
1. Johan Jeffry - Tue 25/Dec/2012, 9:47am
asalam,try tengok medalntrofi.blogspot.com dan alatulisncetakan.blogspot.com
terima kasih.

jeffry ahmad
019-333 8337
shah alam  
2. Red One Technologies - Wed 26/Dec/2012, 2:35pm
perkhidmatan printing boleh layari www.printingmurah.com...antara termurah di pasaran...tq  
3. Mohd Zulfadzly - Fri 28/Dec/2012, 2:29pm
Salam,
Saya ada membekalkan Kopiah Kait untuk kanak-kanak. saya ada membekalkan bulu arnab kan Key Chain Dari bulu arnab. Sekiranya berminat boleh hantarkan email kepada saya putra_black@hotmail.com  
4. Yuvaraja - Sun 30/Dec/2012, 4:49am
contact i kalau nak perkhidmatan bas.. yuvarajaboss_91@yahoo.com  
5. Jaba A4 Paper - Wed 2/Jan/2013, 10:39am
Jika pihak encik inginkan harga kertas Double A 80gsm boleh hubungi saya ataupon email kepada saya seperti dibawah:-

019-350 2346 (Jaba)
jaba_a4paper@hotmail.com

Terima kasih,  
6. Cetakmurah4u Com - Wed 2/Jan/2013, 2:31pm
Salam. Untuk printing sila lawati
www.cetakmurah4u.com
kami cetak banner & bunting, flyers, namecard, psoter, sticker, letterhead, envelope dan lain2.
utk pertanyaan lanjut boleh email ke:
cetakmurah4u@gmail.com  
7. Max Printworks - Wed 2/Jan/2013, 4:40pm
Kami menyediakan perkhidmatan printing tshirt silkscreen.

Layari https://www.facebook.com/MaxPrintworks untuk maklumat lanjut.

Terima kasih.  
8. Karlia - Fri 11/Jan/2013, 11:11pm
Terbaru di pasaran -pocket file design sendiri....cth angry bird, ben 10...anda design kami print....harga kilang ....012-6084284...  
9. Mugenmtx5 - Sun 13/Jan/2013, 12:23am
Kami Pembekal A4 paper
Brands Double A
shafy 012-2154746

8000ream
Rm8.00++  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..