Mencari Pembekal Untuk Perniagaan Online
Farah Hanim 4 - Wed 4/Sep/2013 11:49am [Last Comment]
Salam and hye :)

Saya pelajar ipta and sekarang baru planning nak berniaga online secara kecil2..Kalau ada sesiapa yang sudi nak jadi pembekal untuk saya mulakan perniaagaan secara kecil-kecilan.. Saya bercadang nak bisnes baju dress/ dress muslimah yang modalnye tak begitu tinggi. tapi kalau ada sesiapa yang boleh beri idea lagi baik Boleh email saya di ara_hanim92@yahoo.com.. thank you :)

Niche: Ingin Berniaga | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Lya 9 - Wed 4/Sep/2013, 11:59am
berminat tak nak menjual brooch bunga dan cartoon ??
kalau berminat e-mail kepada saya kproduk@rocketmail.com

saya sedia membantu  
2. Ron 18 - Wed 4/Sep/2013, 12:04pm
saya ada satu peluang bisnes..harga cost yang rendah..Perfume 22 ml..Boleh di jual di kolej..nak menjadi agent pun boleh..1 kotak = 12 Botol..Hubungi azman 010-4004578.Nk tgk pic wasap kat 012-9722661  
3. Tinjau Hosting - Wed 4/Sep/2013, 12:11pm
Jika perlukan laman web e-commerce shopping cart kedai online hubungi kami.

Layari http://webbuilder.tinjau.net

Terima Kasih  
4. Cikgu Cah - Wed 4/Sep/2013, 12:38pm
Boleh cal sya 0193951644 utk mulakan biz dgn modal rendah.boleh ajar sekali.barang boleh pilih.  
5. Mustaniza Dollah - Wed 4/Sep/2013, 12:59pm
dah cuba tapi x berjaya

boleh akak tahu hanim ni kat ipta mana?

anythimg bp;eh email ke dollah.mustaniza14@gmail.com  
6. Syed 154 - Wed 4/Sep/2013, 3:19pm
Salam berminat nak jual produk baja organik ? Packaging dlm bungkusan kecil senang di jual. Jika berminat sila email ke nssagro@yahoo.com.my  
7. Nabila 15 - Wed 4/Sep/2013, 4:48pm
salam farah hanim berminat tak nak jadi rakan niaga saya.saya pon student jugak.saya dah mula meniaga dari tahun lepas,saya meniaga baju.alhamdulillah baju dah habis tapi tu lah baju ni stok dia susah nak dapat.and then baju ni kita kene kejar trend kalau old fashion org dah xbeli agak susah so sekarang ni saya nak cuba bisnes tudung pulak.saya tak banyak modal.so kalau kita bole share modal.email saya nad_bella@yahoo.com  
8. Syamrich - Thu 5/Sep/2013, 7:49am
Salam Usahawan,

Kami di Clixster Mobile Sdn Bhd (Syarikat Telekomunikasi Milik Bumiputra) ingin memberi peluang kepada orang ramai untuk menjadi kakitangan syarikat kami sebagai ajen Ameen.

Sistem telekomunikasi merupakan satu-satunya cari untuk orang ramai mendapat income serta prospek yang sangat tinggi kerana risiko yang rendah, selamat & kurang persaingan.

Komisyen yang akan anda terima paling kurang RM2220 sebulan. Sertai kami di CMSB dengan menggunakan Simkad Prabayar Clixster 4G yg sedang hangat dipasaran sekarang.

*Peringatan: Sila buat research yang terpeinci sebelum menceburi sesuatu perniagaan itu bagi mengelakkan penipuan & kerugian.

Sila lawatai laman blog Clixster:
http://nazclixster.blogspot.com

atau hubungi terus kami di talian:
011-16724717/017-7640064

Terima Kasih.  
9. Husaini Ayub - Thu 5/Sep/2013, 8:14am
SALAM...

NAK BERNIAGA SECARA MODAL YANG KECIL TP UNTUNG BRJUTA-JUTA MEMANG XDE KOT..

SY MERUPAKAN PEMBEKAL AKSESORI TELEFON DAN PC TERUS DARI CHINA DENGAN HARGA YANG PALING MURAH..

XKIRA NAK ODER BRAPA BANYAK KUANTITI ASALKAN BELI...

JENIS AKSESORI:

#USB CABLE SAMSUNG
#IPOD CHINA
#HEADPHONE
#SIMCARD CUTTER
#EARPHONE
#PENDRIVE
#DAN LAIN2 LAGI...

TAK ADA SYARAT BELI BORONG...BERAPA ANDA NAK BELI ANDA FIKIR...SEMUA DIJUAL DENGAN HARGA BORONG

0129913466  
10. Che Nah 2 - Thu 5/Sep/2013, 12:32pm
Salam,

Kpd hanim & pelajar IPT tg lain, che nah ingin kalian menjadi agent product che nah. Alhamdulillah, sudah ramai pelajar ipt di utara yg nencuba dan mendapat pulangan yg agak lumayan. Product makanan segera & seluar jeans ori. Blh terus email ke chenah9962@gmail.com  
11. Arinna Sri Mastika Binti Abd Rahim - Thu 5/Sep/2013, 2:04pm
saya boleh jadi pembekal harga borong baju kurung, jubah, baju dress, seluar dan kain blaus.harga setiap baju adalah tetap dan murah.serendah rm20 hingga rm50 sahaja termasuk baju kurung siap dan jubah..sesiapa cepat dia dapat..hubungi segera arinna 014-7107534.  
12. Yanti 33 - Thu 5/Sep/2013, 8:57pm
if berminat boleh ke page fb saya rimie ladies house...boleh guna gmbr dlm fb tuk promote.. saya bagi harga sangat murah.. or email ke yanti_kmns@yahoo.com  
13. Tun 7 - Fri 6/Sep/2013, 12:47am
Tumpang Iklan: Sesiapa yang minat berfb secara sepenuhmasa atau part time sila hubungi saya jika ingin menjana pendapatan tambahan. Boleh BerFB dari rumah atau di mana saja. Sila hubungi saya di 011 11613144 dengan segera dan jangan lepaskan peluang ini.  
14. Mohd Afifie 2 - Fri 6/Sep/2013, 4:11am
Klu minat nak jual perfume reject original..
Msg whsp sy 0172515157  
15. Ummie 9 - Fri 6/Sep/2013, 2:30pm
sy meruparan pembekal blouse muslimah dan maxi dress. boleh lihat catalog blouse dan maxi di fb www.facebook.com/ummie.cottage

kalau berminat, boleh pm di fb tersebut ataupun email sy di ummiecottage@gmail.com  
16. Zzsne14 - Sat 7/Sep/2013, 1:44am
Jual supplement terbaik SNE. Tanpa modal. Promote je saya yg pos kan. Produk laris. Saya bagi tools n bimbingan. Wassap 019 350 6011  
17. Anne Liza - Sat 7/Sep/2013, 8:44pm
salam, kami membuka dropship dan memborong kurung cotton pahang pesak gantung serta dress peplum..jika berminat sila watsapp 012-9786072  
18. Makeup91 2 - Mon 9/Sep/2013, 6:53pm
Salam.adk meniaga barang makeup dkt u,mmg pasti laku.berminat whatsapp sy 0149578330 or email mamalicious_etp@yahoo.com..
Segera ya...  
19. Lily 143 - Mon 9/Sep/2013, 9:47pm
Berminat untuk menjadi agen dropship kami untuk menjual tudung chiffon 3 layer? SMS/Whatsupp 0111-9809685  
20. Anne Liza - Fri 13/Sep/2013, 12:02am
Berminat menjadi dropship kami..kami menjual baju kurung pesak dan dress untuk dinner dan majlis keramaian..sila watsapp sis di 012-9786072..detail akan diberikn  
21. Ananum - Fri 13/Sep/2013, 11:01am
salam sis.

nak mulakan perniagaan, tapi takde modal? senang je dik. adik email infiniglobalsolutions@gmail.com. detail kita beri nanti :)  
22. Shue82 - Wed 18/Sep/2013, 10:43am
salam...bminat nak berniaga perfume 6ml(roll on)?wangian a/bangsa yg tahan lama dan boleh dibawa solat...harga yg mampu milik utk pelajar ipta...modal serendah rm100...
bminat blh sms/whatsupp 019-7913181  
23. Fakrie - Mon 23/Sep/2013, 10:07pm
salam..berminat untuk berniaga tshirt lelaki brjenama sprt tommy hlfiger,jack&jones,armani exchange dan esprit yg diimport dari bgladesh ..saya boleh bekalkan dgn harga borong..
call/msj/wasup:0135062151  
24. Nurasiah 3 - Fri 27/Sep/2013, 11:13pm
Salam. Adik ipta mane, klo interestes nk jual cookies n cake, bole email akak kat annuraish@gmail.com. Klo ddk hostel pon bole, akk supply mknn harian. Nasi lemak dll  
25. Johan 32 - Mon 30/Sep/2013, 7:23am
jika berminat untuk berniaga beg jenama kipling boleh saya bekalkan untuk anda jual.ada hanbeg,beg laptop.sling beg,dll.keuntungan lumayan dan beg ini adalah beg kipling asia gred AAA.amat sesuai untuk remaja.jika berminat hubungi saya 0176513389.tq  
26. Leya 11 - Mon 7/Oct/2013, 8:03pm
Lau nk jual baju krung siap n kain pasang cotton bole la contact sy 013 656 2656  
27. Pengedar Dan Pemborong - Thu 10/Oct/2013, 12:47pm
Berminat untuk memborong tapi bosan sebab ada minimum order?
Tak dapat nak borong banyak produk sebab bajet tak banyak?

Jangan risau.. Kami membekalkan beauty product, slimming product, slimming wear etc pada harga yang murah dan tanpa min order.

Satu bil mesti bernilai RM300> dan anda boleh mix macam2 produk. Lebih dari 10 item anda boleh dapat.

Berminat boleh request katalog product di borongmania@gmail.com atau sms 0179656087.

Terima kasih.  
28. Ayka - Wed 30/Oct/2013, 3:56am
Berminat nak berniaga wideshawls? Email nurulayka@yahoo.com  
29. Majnun - Tue 5/Nov/2013, 12:05am
ANDA YANG KAMI CARI !

D'QASEH BOUTIQUE SEDIA MEMBEKALKAN PAKAIAN WANITA & KANAK-KANAK UNTUK ANDA MEMULAKAN PERNIAGAAN.

Layari www.dqasehonline.com & emailkan pertanyaan ke dqasehonline@yahoo.com atau call/whatsapp ke 017-6129 110  

Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..