Mencari Pembekal untuk Perniagaan Alat Tulis, Fotostat, Printing And Binding
Che Wan Rashidah - Thu 10/Jan/2013 10:42am [Last Comment]
Assalamualaikum..saya ingin memulakan peniagaan alat tulis,fotostat,printing and binding; yang sedang mencari pembekal..
Perniagaan saya akan di buka di daerah batu pahat,johor.
Kepada semua pembekal,mohon email kepada saya: chewan_tganu@yahoo.com untuk memberikan list dan quotation.

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan | Pengedar Alat Tulis | Mesin Fotostat
 
1. Dian Enterprise - Thu 10/Jan/2013, 11:24am
Salam. untuk alat tulis, tuan boleh semak jenama kedidi. Utk kedai saya, pembekal dari KL yg dtg ambil order.tq  
2. Che Wan Rashidah - Thu 10/Jan/2013, 11:32am
boleh tak cik Dian Enterprise kongsi ilmu bagaimana nk dapatkan supplier?boleh email kepada saya : chewan_tganu@yahoo.com.
saya sangat berminat utk membuka perniagaan ini.  
3. Norin 3 - Thu 10/Jan/2013, 12:09pm
Untuk printing dgn harga murah boleh hubungi saya artngalleryprinting@gmail.com  
4. Man 212 - Mon 14/Jan/2013, 12:12am
kami pembekal mesin fotostat (warna & hitam/putih) blh print name card, sticker, art card 260gm, majalah, foto, print terus dari komputer & scan document balik ke komputer. tgh time promosi awal tahun. EN.MAN (0102828418) sykt innovasi, sykt bumi yg bertauliah.  
5. Jeff 47 - Mon 14/Jan/2013, 1:39am
saya pembekal bagi toner cartdriges dan juga ink cartdriges,,kami membekal kan ink dan toner yang original dan compatible..kami juga mengedarkan kan mesin mesin printer jenama canon,hp,samsung,brother,ricoh,fuji exrox,panasonic dan lain lain.berminat boleh call saya ditalian 0173170120  
6. Ohsemfreak - Tue 15/Jan/2013, 12:47pm
cik boleh hubungi saya : 014 6472385  
7. Azwan 7 - Tue 15/Jan/2013, 3:06pm
Saya boleh bekalkan peralatan dibawah:

Binding Machine
Laminate Machine
ID Card Cutter
Rubber Stamp Machine
Flash Stamp Machine
dan sebagainya.

Selain itu, perkhidmatan printing juga disediakan.

Boleh hubungi saya Wan 0122612735

Terima Kasih  
8. Farid 167 - Tue 22/Jan/2013, 11:36am
Kami adalah pembekal terus dari kilang utk Ink/toner cartridge , Ribbon . Compatible products dan OEM juga ada . Boleh supply dengan kuantiti yg besar dan ke seluaruh Malaysia . Ada cawangan di Pekan , Pahang . Berminat , sila hubungi kami melalui talian

o12-321 3472 - En Khaidir
017-331 5374 - En Farid
email : myprinterwork@gmail.com  
9. Aida 64 - Tue 29/Jan/2013, 12:11am
Assalamualaikum..saya ingin memulakan peniagaan fotostat,printing, fax and binding. Buat kecil2lan di rumah dulu....just nak tanya pd yg pakar brp perlu charge harga berkenaan...tq  
10. Shahnum Hafiza - Tue 29/Jan/2013, 11:39am
salam...dian enterprise blh bgtau detail kt sy x...emel sy shahnumhafiza@ymail.com  
11. Ikram 21 - Wed 30/Jan/2013, 2:00pm
maaf kerana mengangu semua.. saya pun berminat untuk membuka kedai fotostat di area pekan pahang..jadi saya perlukan quotation untuk memudahkan saya untuk mendapatkan pinjaman dan pengedar terbaik!! :) , jadi saya perlukan senarai harga utk semua kelengkapan bagi kedai fotostat.. mtk encik semua dapat emailkan pada say : jalilikram.mppkpmbp@gmail.com / hubungi ikram 0148338984. pengedar dan quotation amat diperlukn segera..mtk encik emailkan ya..t.ksih...Asalamualaikum..moga Allah sentias merahmati kita semua..insya Allah..  
12. Che Wan Rashidah - Sun 3/Feb/2013, 11:51am
terima kasih kepada semua info.saya akan hubungi anda apabila proses selesai..  
13. Sidi 2 - Sat 2/Mar/2013, 2:06pm
dian enterprise boleh bagi detail suplier..email...rosidicd24@gmail.com  
14. Nurhannee - Fri 29/Mar/2013, 1:01pm
sesiapa ade maklumat ttg pembekal bendera..sila hubungi 0102145344 secepat mungkin...tawaran lumayan menanti anda  
15. Farzana 6 - Wed 24/Apr/2013, 10:17pm
dian enterprise boleh bagi detail suplier kpd sy? email kpd fasco1402@hotmail.com  
16. Eva 19 - Wed 7/Aug/2013, 11:19pm
tumpang.. saya juga mula perniagaan di kuching sarawak. sapa ada supply ke kuching. boleh tlg email quotation ke eve_jewlery@yahoo.com  
17. Abu Ubaidah Bin Yacob - Mon 19/Aug/2013, 10:35am
nurhannee blh call sy 0195111806  
18. Abu Ubaidah Bin Yacob - Mon 19/Aug/2013, 10:37am
nurhannee nak banyak ke...qty berapa  
19. Kedidi - Mon 6/Jan/2014, 5:15pm
Kami menawarkan harga potongan istimewa kepada pengedar dan penjual alat tulis di Malaysia. ALAT TULIS KEDIDI. sila hubungi sales@dpro.com.my @09-534 3180 / 3191  
20. Raiyan Adila - Wed 5/Feb/2014, 8:02am
saya sedang mencari mesin binding.. new or 2nd hand...
email sy di raiyanadila@gmail.com  
21. Ariel 15 - Fri 15/Aug/2014, 10:52am
Asslamualaikum,

Kami merupakan syarikat pembekal bagi alat-alat ganti dakwat toner printer di negeri pahang, kepada sesiapa ingin dapatkan sebut harga boleh email kepada saya : ariel_8447@ymail.com
call : 012-948 4278 - en.aril

antara produk toner yang dibekalkan adalah :

HP TONER
CANON TONER
OKI TONER / DRUM /FUSER / BELT
SAMSUNG TONER / FILM
EPSON INK / FILM
FUJI XEROX TONER
RICOH TONER
PANASONIC INK / RIBBON
KONICA MINOLTA
BROTHER TONER / INK /FILM

kesemua produk di atas kami bekalkan dan harga boleh dirundingkan mengikut kuantiti, maklum balas boleh email atau call sahaja.

sekian terima kasih  
22. Faizura 9 - Fri 7/Nov/2014, 5:53pm
phy global enterprise
017 399 9238 - cik zura

phyglobal@gmail.com  
23. Azrul Azhar 2 - Mon 9/Feb/2015, 4:59pm
Mencari mesin binding heavy duty baru..sila emel Quotation dekat
azrul3903@gmail.com
tq Majalah . com  
24. Kamarul 243 - Thu 19/Feb/2015, 12:59pm
Saya memerlukan quotation untuk harga bagi ball pen 1.0(semua kaler). Sila emailkan ke shahajm2007@gmail.com dengan kadar segera..Terima kasih  
25. Hasif 33 - Fri 24/Apr/2015, 9:25am
Car supplier murah? 0128643849  
26. Zul 814 - Fri 1/May/2015, 7:24am
Kami baru bukak kedai area batu pahat. Kami memerlukan quotation mesin fotostat baru, secondhand dan sewa mesin dan servis. Selain itu, quotation printer, ink dan cartridge dan kertas double A murah. Hubungi kami melalui e-mel nuzulazuar@gmail.com  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..