Mencari Pembekal Tudung/Pakaian Wanita dan Kanak-Kanak (Consignment)
Promosismnshop - Sat 25/Aug/2012 10:48am [Last Comment]
Saya seorang peniaga online,ada online shop sendiri dan bercadang untuk mengembangkan lagi perniagaan saya.

Saya sedang mencari pembekal tudung,pakaian wanita dan kanak-kanak,pembekal kain pasang yang mencari agen consignment,boleh letak pd saya,saya boleh jualkan dengan jaminan post dated check.

Insyaallah,sy ada mini kedai di rumah dan bercadang untuk masuk pasar malam,pasar hari.

Kepada pembekal yg berminat dan mahu membantu sy,boleh email sy : ciksyakirah@gmail.com
atau SMS - 0125830617

Untuk makluman,sy adalah seorang OKU berdaftar dgn Jabatan Kebajikan Masyarakat Kuala Muda.

Jadi saya sangat berharap kepada pembekal2 diluar sana terutamanya dr sekitar Pulau Pinang dan Kedah.

Mohon sokongan dan kerjasama rakan-rakan niaga semua.

Niche: Pemborong Tudung | Program Consignment | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Cantekmall - Sat 25/Aug/2012, 11:03am
Dapatkan kedai online percuma, kami akan lakukan promosi untuk anda secara percuma..jika anda sudah miliki kedai online anda sendiri..buka kedai online kedua anda di 'fesyen mall online' kami...percuma..tempat terhad ...Pelancanran akan dilakukan pada 15/09/2012...emel admin@cantekmall.com atau layari cantekmall.com utk preview  
2. Delima88 - Sat 25/Aug/2012, 7:59pm
Syarikat kami mencari rakan kongsi untuk perniagaan dalam bidang pengangkutan lori..Sesiapa yang berminat sila hubungi saya dengan segera ... TEL : 012-5652870 ZAMRI  
3. Aliikhwan - Mon 27/Aug/2012, 5:00pm
Apa kata sertai Program Usahawan Busana Muslimah BizMall.My. Awak akan di bekalkan dengan maklumat produk dari masa ke semasa dan penghantaran produk diuruskan.. maklumat lanjut layari https://www.facebook.com/pubmbizmall  
4. Fazliena - Mon 27/Aug/2012, 7:15pm
berminat nak jd agen dropship baju muslimah pelbagai jenama?
sms/call saya 013 2337693
pn fazliena
FB: Ainaz Shoppe Niq Fazliena  
5. Ren 2 - Tue 28/Aug/2012, 6:04am
saya pembekal tudung.. saya boleh tolong awak.. sila sms saya 0175279394  
6. Keen Kc - Wed 29/Aug/2012, 1:29am
tlg pm details kt hanaichi11@yahoo.com saya berminat utk membeli scara borong/mnjd agen dropship~tyvm :)  
7. Suriyati Mustafar - Wed 29/Aug/2012, 10:30am
Saya pembekal tudung terkini dan murah...sms/call 0169221164  
8. Mie Belon 2 - Wed 29/Aug/2012, 4:02pm
PEMBORONG EMAS KOREA..seseiapa yg berminat nak membuka perniagaan emas korea..hbgi sy ditalian 0124865210 NUR..atau blh lawati fb nur pendang...patern cantik ,terbaru,100%mengikut patern emas 916,tahan lama..  
9. Tnee - Thu 30/Aug/2012, 4:51pm
boleh tempah maxi skirt dari sy (jenis kembang kedut)
berminat? email sy tneequeen@yahoo.com  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..