Mencari Pembekal Telur Sotong
Aiwaen - Fri 6/Aug/2010 10:32pm [Last Comment]
mencari sesiapa yg boleh membekalkan telur sotong yg telah di pek dlm jumlah yg banyak.sila email msmberkatsolution@gmail.com.

Niche: Pasar Basah | Pembekal Telur
 
1. Hija - Sat 7/Aug/2010, 10:17am
aiween, awak tinggal area mana?  
2. Hija - Sat 7/Aug/2010, 10:50am
aiween, saya dah cuba emel awak, tapi tak dapat sent, awak ada emel lain tak?, atau awak send lokasi dN jumlah yang awak nak ke norhijamatisa@yahoo.com  
3. Ima 110 - Wed 15/Oct/2014, 5:40pm
ada lagi ke telur sotong ni? email please warud79@gmail.com  
4. Puan Zarina - Thu 16/Oct/2014, 9:13am
sesiapa nak order telur sotong dlm jumlah yg banyak...bole hubungi saya 04-5731362  
5. Hafizah 97 - Fri 17/Oct/2014, 11:36pm
Mahu stok telur sotong yang banyak?

whatsapp saya 0128355227  
6. Fadilah85 - Wed 5/Nov/2014, 9:37am
Mencari telor sotong , ketam lembut, udang lipan & telor ikan tuna belum pernah rase cube beli dulu pasti tidak akan menyesal
berminat boleh pm/whtsap sy di
012-6323635
stok sangat limited kerana terlalu banyak permintaan
jika berminat untuk menjadi sub- agent di kawasan anda blh pm/whtsp sy
012-6323635  
7. Raja Khadijah 2 - Wed 12/Nov/2014, 1:09pm
Boleh contact saya kalau nak jadi agent rajakhadijah@gmail.com atau 0195516999 untuk Whatsapp... Harga berpatutan  
8. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Sun 30/Nov/2014, 12:51pm
Sy adalah pembekal telur sotong, rusa, kambing, puyuh, arnab dan rempah ratus.... bole wassap or sms sy 013-925 0145  
9. Azleen Abdullah - Mon 1/Dec/2014, 4:43pm
emel sy azleen.abdullah@gmail.com

sy berminat nk jd agent telur sotong n ketam lembut di kelantan  
10. Zamzuri 17 - Thu 11/Dec/2014, 10:21pm
call zamzuri di talian 0199244084 Inn Shaa Allah berpatutan..  
11. Mohd Amin 24 - Tue 12/May/2015, 10:20am
Membekalkan telur sotong, rusa dan isi ayam. Lokasi kedai di Alor Star dan cwgn di Batu Kawan, PP.

Harga borong:

1. Telur Sotong, 2kg = RM30
2. Isi Ayam, 2kg = RM19
3. Rusa, 1kg = RM25.

Bandingkan harga kami.

Call, ,msg atau wasssap: 016-9225257.  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..