Mencari Pembekal/Suppliyer Handphone Clone/Klon Gred AAA di Johor Bahru
Natasya 32 - Tue 10/Jun/2014 2:29pm [Last Comment]
Assalammualaikum,Saya ingin mencari pembekal gadget/handphone klon/clone made korea dengan harga murah, contohnya: iphone 5s = rm280 ..
jika ada suppliyer dari johor bahru atau kota tinggi, mohon contact emel saya.. dengan kadar segera..
syafiqloveyou@yahoo.com

Niche: Bisnes Handphone
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Inging Ason - Wed 11/Jun/2014, 7:30pm
    Saya ingin bisnis menjual handphone tapi tak tahu
    macam mana dan dari mana mahu dapat kan suppliers.saya harap kawan kawan dari majalah.com boleh membantu saya.
    Email; inging.ason@yahoo.com (Inging)  
  2. Rohani 8 - Wed 11/Jun/2014, 10:40pm
    https://www.facebook.com/groups/HandphoneLelongBundle/

    try kat sini bro.. kot kot ada yg kenan...  
  3. Jc1585 - Sat 14/Jun/2014, 12:31pm
    Sesiapa yang nak jadi agrn DROPSHIP jual handphone dgn komisen tinggi sehingga rm600 sehari, sila sms DROPIT ke 0148876294 Miss JC  
  4. Jc1585 - Mon 16/Jun/2014, 1:03am
    Saya juga pembekal Gadget Ori Samsung Korea. Available, note 3,s4,s5,lenovo,note 8 dan etc. Berminat hubungi wassap atau sms 0148876294  
  5. Myus - Wed 18/Jun/2014, 12:59pm
    EMAIL bgpsdnbhd@gmail.com
    WHATAPPS 0162878621
    Kami menyediakan serta memberi harga borong kepada peniaga2 smartphone original ataupun clone terkini dengan harga yang termurah di malaysia..  
  6. Along 131 - Fri 20/Jun/2014, 7:36am
    Assalamualaikum
    Anda berminat nak beli hp Samsung atau Lenovo dgn harga borong?
    Minimum pembelian 5 unit
    Boleh whatapps sy terus 01123140006 along  
  7. Jbrepairphone - Sat 19/Jul/2014, 2:00am
    Boleh waassap says..saya ada supplier
    saya duk jb Whatsapp detail kat saya.
    0167563984  
  8. Natasya 32 - Wed 27/Aug/2014, 11:14pm
    @Myus
    done contact whatsapp  
  9. Natasya 32 - Wed 27/Aug/2014, 11:17pm
    @Jbrepairphone
    done contact whatsapp  
  10. Yien 5 - Sat 11/Oct/2014, 6:48pm
    01123140006 .untuk tuan punya no ni.. yang kat atas. ckup2 lah menipu. xsudah lagi ke mkn duit haram? kau cekik lah 1k yg aku bg tu. kau jmpe aku kat akhirat nanti!  
  11. Nana 577 - Mon 3/Nov/2014, 4:35am
    Kalo ade yg berminat n nk beli handphone ..
    Boleh hubungi saye ... Iphone6 ..mula rm350 ... Bulan 100-150 ...  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.