Mencari Pembekal/Supplier Pampers Drypers
Kecikrvp87 @ Richempire Business - Fri 7/Aug/2015 2:38pm
Assalammualaikum n Salam Sejahtera warga Majalah.com.. sy mencari pembekal pampers jenis drypers untuk memulakan perniagaan kecil2an. Sy ade SSM.. Bagi siapa2 yg sudi utk membantu sy memulakn biz ni sila emel sy di richempirebusiness@gmail.com atau pm/wasap di 018-7634603.. need ASAP.. tq

Niche: Pemborong Lampin
     
  1. Jossy - Tue 25/Aug/2015, 6:43am
    Hi,saya nak cari pembekal baby diaper dan baby wet tissue,mamipoko,huggies,diaper,pet pet,psmpers,pureen,pigeon dan lsin lain brNd
    Saya membuat business trading kat johor dan online .
    Supplier sila hubungi saya 0127071031
    Terima kadih  
  2. Wa Collections - Tue 29/Sep/2015, 12:43pm
    Boleh wa sy +6738661515  
  3. Azroljohan - Thu 19/Nov/2015, 12:24pm
    saya nak borong diapers p-love
    SIAPA BOLEH BANTU BERIKAN HARGA YG MURAH...SILA CALL 0139090906
    PAHANG  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)