Mencari Pembekal, Pemborong
Farhanah Norodin - Wed 14/Aug/2013 9:22am [Last Comment]
Saya berminat dan ingin berniaga secara on9, saya bercadang untuk berniaga pakaian wanita seperti dress, cardigal, pallazo dll, pakaian baby serta kanak2x
Jika ada sesiapa yg ingin menjadi pengedar atau pemborong blhla emel saya beserta katalog.

Minta nasihat warga majalah cara untuk dapatkan brg2 dari luar spt vietnam, indonesia dan lain-lain.

My emel Farah_jrnt@yahoo.com, h/p : 014-5227833

Niche: Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Airist Management Resources - Wed 14/Aug/2013, 12:44pm
Salam..

sy mencari pengedar dan pembekal negeri yg berminat utk berniaga baju drp bangladesh... sy buka peluang ini terhad bg memastikan individu yg sertai sy boleh membuka pasaran yg luas..

utk pengedar rm500 diperlukan modal permulaan dan pengedar diperlukan modal rm2000...

yg berminat.. email sy airistmr@gmail.com / 0112-8476 124  
2. Muhammad Nasrul 2 - Wed 14/Aug/2013, 2:10pm
Boleh email ke nasmardhia@gmail.com

Sy pemborong peplum kanak2 Dan tudung ala fareeda 3 layer.

Cth baju bleh tgk di nasmardhiacollections.blogspot.com  
3. Aiennassir - Thu 15/Aug/2013, 10:57am
Salam..kami menyadiakan perkhidmatan pembelian peplum dress,pelbagai jenis skirt,pallazo dan fesyen wanita yg terkini secara borong(minimum 6pcs sahaja dan retail..dengan harga yang berpatutan..
Bole ke FB kami..Pelangi House.. atau cl/sms/whtspp kami untuk sebarang pertanyaan 01128844052/0165552752  
4. Zuraida Zainol 2 - Thu 15/Aug/2013, 5:16pm
Salam sis,
Saya membekalkan pakaian wanita seperti tudung chiffon 3 layer, jubah, baju kurung, telekung, peplum dll. Untuk makluman saya tinggal di ho chi minh city. Semua stock kami ambil melalui kilang vietnam nya sendiri. So takde main ngan orang2 tengah. Jika sis berminat sila email saya zuraidazai@yahoo.com .. harga dpt dirundingkan lagi jika sis mengambil dgn kuantiti yang banyak  
5. Mera92 - Tue 20/Aug/2013, 3:36pm
as'salam..
saya pengedar tshirt muslimah secara runcit & borong juga...
jika anda berminat.,blh email saya & gmbr blh dibri mlalui email ameera.ezzaty@yahoo.com or sms saya 0142632913 tq :)  
6. Bizjualbeli - Sun 1/Sep/2013, 1:56pm
salam,

bleh tgk kt blog saya di

muslimahboronghouse.blogspot.com untuk pakaian wanita  
7. Mlady 2 - Fri 6/Sep/2013, 12:14am
Kami merupakan peruncit dan pemborong tudung chiffon 3layer berkualiti tinggi dari Vietnam.
Anda akan lebih berpuas hati dengan tudung chiffon 3layer dari Vietnam berbanding Malaysia kerana material yg digunakan sangat berkualiti dan awning full cap yang memberi kesan muka yang lebih kurus.

Harga:
Retail RM60
Borong 6helai ke atas RM45
Borong 10helai ke atas RM39

Lihat Album di sini:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.212449772254576.1073741874.142295099270044&type=3  
8. B mine Collection - Fri 6/Sep/2013, 3:36pm
Salam sis..kami dari B'mine Collection ada membekalkan pelabagai jenis tudung dengan harga borong terendah di pasaran. tudung chiffon 3 layer printed(bercorak:butterfly, pasiley, love, ll) serendah RM20...sesuai untuk jualan secara online..kami telah menerima feedback yang baik mengenai kualiti barangan kami.. untuk maklumat terperinci dan katalog boleh email kami di bminecollection@gmail.com atau whatApps 0102346743 @ 0146453980  
9. Aiza 33 - Sun 8/Sep/2013, 10:33am
salam... jika nak jual telekung 2 lapis,leh sms 012 6226989

TQ  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..