Mencari Pembekal/Pemborong Jubah, Blouse, Tudung, Shawl & Aksesori Wanita
Linda 336 - Mon 6/Jan/2014 9:54am [Last Comment]
Assalammualaikum..

Saya ingin mencari pembekal/pemborong seperti diatas area Petaling Jaya dan Seri Kembangan.Saya baru memulakan perniagaan tetapi stok barangan untuk dijual terhad.Sekiranya ade pihak yg berminat membekalkan perkhidmatan seperti diatas harap email di lynda_ibrahim@yahoo.com

Terima Kasih

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung | Pemborong Aksesori Wanita
 
1. Safura 4 - Mon 6/Jan/2014, 10:14am
Salam, sis. Sy baru stop berniaga tudung/blouse di S.alam; tgh mcari tempat lain kerana sewa mahal. Sementara mcari tpt, sy nak let go dulu blouse/tudung yg sy ade pd harga kos. Kalo sis bminat, leh call/wassap/sms sy Safura 019-6535600. Sy boleh pegi tpt sis bawa barang.  
2. Misthati - Tue 7/Jan/2014, 5:22pm
salam, sy boleh membekalkan barang2 yg puan mahukan.berminat boleh hubungi 0166994706  
3. Mizarn - Tue 7/Jan/2014, 6:00pm
Jom kunjungi wartawalk bazaar terdapat pelbagai pilihan tudung dengan design terbaru dan lebih dari 30 booth untuk dikunjungi dengan brand hijab soul,asfa hijab,qas gallery,butik nurhidayah dan pelbagai lagi.jom pergi sekarang  
4. Suraya Rahim - Wed 8/Jan/2014, 9:50am
Boleh kunjungi kami di Puncak Jalil untuk view product:
Chiffon Shawl - RM14/pc
Chiffon Shawl Lace - RM20/pc
MOQ 20 pcs  
5. Kak Ila - Thu 9/Jan/2014, 8:35am
jual shawl/ halfmoon dgn brand anda sendiri. kami menyediakan perkhidmatan menjahit shawl/halfmoon/ pakaian wanita dll. berminat boleh hubungi ilapersona tailor -0122942173.
lokasi no15jln 7/7c seksyen 7 bandar baru bangi.  
6. Damia 49 - Thu 9/Jan/2014, 8:26pm
sy menerima tmphn menjahit aneka jenis tudung dewasa n kanak2,kurung biasa/moden,blause,jubah secara pukal dan individu x ada had limit..brminat whtapp/sms0133587402.  
7. Batrisyia Collection - Fri 10/Jan/2014, 10:05am
Kalau anda Berminat buleh whtsp 01112398528.. tq  
8. Iezamariza - Fri 10/Jan/2014, 5:14pm
Salam.....

Kami ada membekalkan pelbagai produk seperti korean fashion, muslimah attire dan juga tudung pelbagai jenis. Kami juga membuat dropship bagi sesiapa yang berminat untuk menambah pendapatan melalui produk2 kami yang elegant, evergreen dan versatile.
Sila layari fb kami di:-
https://www.facebook.com/fasyaniezahra
@ Fasyanie El Zahra @ Pemborong Dari Kilang
@ whatsapp di : 012-2887219

Terima Kasih  
9. Sue Ezzy 3 - Sat 11/Jan/2014, 2:02pm
Salam..

Anda adalah org bertuah.. kerana ???

Kami merupakan Pemborong dan Peruncit Barangan Muslimah di Jalan TAR , yang sedia melengkapkan bisnes anda dengan menawarkan pelbagai rekaan dengan harga yang paling menguntungkan anda.. Selain itu,, anda juga boleh membuat pelbagai rekaan sendiri dengan membuat tempahan mengikut kehendakan pelanggan Fesyenista anda kepada kami...

Hubungi@sms : sue 019-299 6519 / 010- 290 3407  
10. She Ma 5 - Sat 11/Jan/2014, 8:47pm
Email pada teddycats@yahoo.com harga borng  
11. Noredaya - Sun 12/Jan/2014, 8:45am
1. Plain shawl / halfmoon serendah *RM 10.00 (exclude postage)
- 3pcs dan ke atas > Free Postage

2. Shawl / halfmoon with simple manik & pearl serendah *RM 20.00 (exclude postage)
- 2 pcs dan ke atas @ 1pcs + 2pcs plain > Free Postage

3. Veil Tunang / Nikah / Sanding @ Shawl/Halfmoon with Lace + Pearl serendah *RM 50.00 (exclude postage)
- 1pcs + 1pcs plain > Free Postage

4. Bridal Package
A. Veil Tunang + Nikah + Plain Shawl/Halfmoon > Diskaun 5% + Free Postage
B. Veil Tunang + Nikah + Sanding + Plain Shawl/Halfmoon > Diskaun 10% + Free Postage

* Harga adalah harga minima bergantung pada saiz, jumlah lace dan penggunaan manik.

https://www.facebook.com/pages/Design-Hijab-Couture/264951100277690?ref=hl  
12. Aida 391 - Wed 15/Jan/2014, 2:07pm
sy ada menjual broochberkualiti Original dari Korea,Swarovski bersinar,Batu tidak luntur &
Besi tahan karat. jika berminat blh wassup sy 0129661601  
13. Azrul 207 - Tue 21/Jan/2014, 11:54am
kami membekal barang2 wanita seperti telekung lycra serendah rm35,tudung
rm10-rm15,wide shawl rm10,pashmina & selendang rm8..harga separuh dari harga pasaran retails,boleh follow instagram azzsmallmarket, whatsapp 0122854108/0122414823,  
14. Mastura 113 - Sun 26/Jan/2014, 12:08am
saya membekal palazzo lycra printed yang cantik2
Harga serendah RM11 sehelai (nego)
saya juga menjual inner magic dan juga inner neck magic
whatsapp 0122317664  
15. Moeez - Tue 28/Jan/2014, 3:16pm
Saya pembekal dan pemborong pelbgai jenis tudung. boleh pm atau whatsapp saya di number 0175669460  
16. Wardrobe Mimi - Tue 28/Jan/2014, 3:18pm
Nak borong tudung/shawls boleh whatsapp saya di 0189132061 @ pm fb page http://facebook.com/wardrobemimi  
17. Norzilla Bte Ismail 2 - Mon 3/Feb/2014, 7:24pm
Saya pemborong telekung lycra yg kainnya berkualiti , jahitan kemas, dan yang penting sekali selesa dipakai ketika solat. email saya di ielala1989@yahoo.com / call/watsapp/ di 0127205079 (ziela).  
18. Ayob1972 - Wed 5/Feb/2014, 10:48pm
Twodanial collections.
borong.jubah.
Min 10 psg.
Rm59 sepsg
Whatsapp
01128042458  
19. Shafrizza 2 - Sat 8/Feb/2014, 10:52am
pandora inspired bracelet..
* kami jual gelang & charm

berminat? email shafrizza@gmail.com
Harga barangan dlm range rm 50 - rm 100  
20. Seri Melati - Thu 13/Feb/2014, 5:31pm
Salam,

Kami Chanteq Muslimah (Muslimahku) ada membekalkan Blouse Cotton Muslimah yang berkualiti.

Untuk detail boleh email ke:
salam@muslimahku.com
call/whatsapp : 019-445 6155  
21. Jiha 11 - Tue 18/Feb/2014, 2:09am
Order beg harrods terus dr London wasap 019 3660755  
22. Noraini Jalaluddin - Mon 24/Feb/2014, 9:41am
pembekal clothing dan aksesori wanita seperti baju geek , nerd , pencil skirt , army pant dan blouee , dress , jubah ,

blh refer ig saya boronggolok
atau call/whataap 0134364259 untuk detail.  
23. Arezan - Fri 21/Mar/2014, 7:42pm
Pelbagai design bracelets (ala pandora) serta beg tangan pelbagai warna & design untuk diborong.
berminat,
terus hubungi
Pn Norazmah -0132547791  
24. Alia 118 - Tue 1/Apr/2014, 4:36pm
Sy merupakan pemborong pakaian wanita secara online..boleh tgk istagram wholesaleperak atau whatapps 0175592543,tq  
25. Norlida 11 - Sun 6/Apr/2014, 12:55pm
Saya pemborong Abaya dubai trus dari dubai.Jika berminat ble ctc 0176518079.fb butik oasis utk tgk gambar.Harga borong until abelian 7 helai ke atas.tq  
26. Uchop - Sat 12/Apr/2014, 2:52am
Sy ada jubah cotton pelbagai warna... Tudung budak 3 layer, tudung budak kain danim, telekung lycra, selendang askar, bawal siang malam.. Sy jual dgan harga borng sahaja... Stok terhad... Call/ whatapp 0176790500  
27. Murahborongvietnam Com - Sat 24/May/2014, 5:28pm
MURAH BORONG JUBAH VIETNAM
MURAH BORONG BAJU KURUNG VIETNAM
MURAH BORONG TELEKUNG VIETNAM
MURAH BORONG TUDUNG 3 LAYER VIETNAM
MURAH BORONG HALFMOON VIETNAM.

WHATSAPP: 0084.966.194.460
WWW.MURAHBORONGVIETNAM.COM  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..