Mencari Pembekal & Pemborong Alat Ganti Motorsikal
Khaiz - Fri 18/Oct/2013 12:01pm [Last Comment]
Sy tengah mencari pembekal & pemborong alat ganti motor.sy ingin memulakan perniagaan.sy ingin membuka bengkel servis motorsikal.
Sy inginkan barang2 basic seperti tayar, tiub, bulb, m.hitam, m.2t, m.fork, oilsil fork, rantai, sproket, gam gasket, gasket & lain2 lg..
Tolong emailkan sy,senarai barang2 basic & sekali dengan harga ye..
khaizstone@yahoo.com.my
019 3603688

Niche: Bengkel Motosikal
     
  1. Ahmad Taufik 2 - Fri 18/Oct/2013, 12:09pm
    call 012-2137944..HALIM JAYA MOTOR
    -Supply spare part motor dan lain2
    -lokasi..SHAH ALAM  
  2. Khaiz - Sat 19/Oct/2013, 11:59am
    terima kasih ahmad taufik.  
  3. Hafiz Azmi 4 - Wed 23/Oct/2013, 12:02am
    En boleh call saya di 0136372016
    kunjungi website kami di www.motorparts2u.com
    Kami pengedar tunggal barangan FCCI dari thailand.
    Harga dijamin terbaik  
  4. Hafiz Azmi 4 - Wed 23/Oct/2013, 12:10am
    Maaf url website itu adalah www.motorparts2u.com.my  
  5. Hafiz 709 - Fri 15/Nov/2013, 6:23am
    Salam..saya ada jual minyak enjin petrocanada...berminat sila call or sms saya...01111139093  
  6. Faizal 186 - Wed 12/Feb/2014, 1:25am
    Jaring cover kusyen dijual secara borong cuma Rm10 satu.
    Satu paket ada 12set.
    Harga jual Rm18-25.
    Call for detail
    018-3579575  
  7. King Swordd - Sun 16/Feb/2014, 10:38am
    supplier coverset motosikal diperlukan :)

    Kingswordd2108@gmail.com  
  8. Daichiayie 2 - Sat 26/Apr/2014, 3:55pm
    salam.. semua..

    berminat dengan bengkel motosikal..
    brg2 spare part dan juga kedai sewa saja
    sebab mahu berpindah perniagaan..
    kawasan kota bharu klantan.. kedai semua ada. berminat boleh hubungi mail di bawah

    mahu parts pun bleh bincang

    daichistore@gmail.com

    tq wan  
  9. Ainuddin 2 - Thu 22/May/2014, 3:22pm
    saya juga baru membuka bengkel motor di semenyih
    Sila email saya harga spare part basic utk bengkel baru
    yuliasmi@tele-flow.com  
  10. Nick 51 - Thu 31/Jul/2014, 4:15pm
    tolong email kt saya juga.saya pn brminat nk bukak bengkel motor.email kt nfazliey@yahoo.com  
  11. Ney - Sat 9/Aug/2014, 8:59pm
    Sy br nak bengkel mtor di Sarawak.send details basic brg2 tmasuk peralatan mbuka & memasang ke ney3708@yahoo.com  
  12. Atirah 7 - Sun 29/Mar/2015, 12:03pm
    salam sy juga baru dalam perniagaan spare part motosikal...sy sdg mencari pembekal alat ganti motosikal..boleh email pda erahatirah@yamil.com...dan call 01125521213  
  13. Tycoontyres - Wed 12/Aug/2015, 1:33pm
    Sekiranya berminat untuk jual tayar baru

    jenama zeneos dan corsa,

    saiz 110/17inci hingga 160/17inci,

    boleh contact saya.

    next kontena masuk akan ada saiz 80/90 dan 90/80 17inci.

    0129778779 SMS ''TAYAR SUPPLY''  
  14. Nurul Muharliza - Wed 9/Sep/2015, 3:24pm
    Kami adalah pembekal alat2 ganti motosikal.Kami juga mempunyai khidmat tunjuk ajar untuk berniaga dari A-Z.Jika berminat hubungi 012-3355009@wasap ke no 012-2355009  
  15. Otai Moto - Thu 10/Dec/2015, 1:32am
    fb otai moto
    sy slalu g thai
    leh ejas brg murah
    019-9735069  
  16. Shaiffulafham - Thu 25/Aug/2016, 3:47pm
    salam..saya ingin buka kedai alat ganti dan aksesori motor..boleh saya dapat snarai harga tak?  
  17. At32 - Mon 11/Sep/2017, 5:10pm
    Salam sya nak tanya buka kedai kecil kecilan alat ganti basic motorsikal buat permulaan brpa modal yg sesuai...berhasrat nk cuba...  
  18. Luqman Bin Abd Rahim - Wed 2/May/2018, 1:12am
    Saya juga baru dalam perniagaan motosikal dan saya juga mencari pembekal brg2 motor . Sila emailkan kepada luqmanrahim49@yahoo.com atau whatsapp 0149324157 - luqman  
  19. Zamer 9 - Wed 6/Feb/2019, 4:01am
    Assalam saya sudah 2 tahun mencari pembekal dan pemborong sparepart motor.sekarang meniaga menjualkan brg kawan kawan je.saya mencari sparepart dari segi yamaha honda .Saya juga baru dalam perniagaan motosikal dan saya juga mencari pembekal brg2 motor . Sila emailkan kepada Zamer3952@yahoo.com atau whatsapp 0176181547 - zamer.tq  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia