Mencari Pembekal Pakaian & Perkakas Untuk Butik
Husna 60 - Fri 1/Mar/2013 1:55pm [Last Comment]
Saya sedang mencari pembekal
1.pakaian wanita,
2.pakaian lelaki,
3. Pakaian kanak2 yang berkualiti
4. Pembekal barang2 untuk butik
Saya amat berharap mendapat pembekal yang boleh memberi harga paling murah untuk butik saya, kerana modal saya yang terhad,boleh hubungi saya 0196653944.
Lokasi butik di perak.
Terima kasih.

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Hafiz Hasbullah - Fri 1/Mar/2013, 2:27pm
Assalamualaikum, kami ada membekalkan tshirt, kemeja n sweater bercorak tribal. Boleh lihat cth2 koleksi baju kami di www.facebook.com/levelco

Thanks  
2. Lyn 45 - Fri 1/Mar/2013, 2:30pm
ANDA BERMINAT UNTUK BERNIAGA CADAR?
anda BOLAH MENJUAL SECARA ANSURAN..TERPULANG KEPADA ANDA UNTUK MENENTUKAN HARGA..
SILA EMAIL PADA SYA UNTUK MENDAPATKN HARGA BORONG

SILA LAWATI FB;http://www.facebook.com/butikcatleya

UNTUK MELIHAT CONTOH2 design YG ADA...

SILA EMAILKN PADA SY..JIKA ANDA BMINT

butikcatleya85@rocketmail.com

harga yg dtawarkan amat berbaloi2..tima kasih  
3. Husna 60 - Fri 1/Mar/2013, 2:34pm
Lyn 45 ,saya dah email utk tahu ttg cadar  
4. Zura 148 - Fri 1/Mar/2013, 3:57pm
minat nak jual baju n accessories? maklumat lanjut n cara daftar ade kat link ni http://sophieparisclub.com/izraboutique  
5. Nit82 - Sat 2/Mar/2013, 1:29am
salam berminat utk memborong jubah2 kanak2, eksklusif n sesuai utk butik. sila layari fb saya - Menitakidz kidz utk tgk jubah. Saya akan bg harga borong menarik. tq  
6. Goldbisness - Sat 2/Mar/2013, 7:35am
Salam, saya boleh membekalkan anda dengan harga borong Kain Pasang Cotton Vietnam untuk anda berniaga dan mempelbagaikan barangan di kedai anda , berminat boleh contact 0173270007 atau email marsyacotton@gmail.com  
7. Nurul 1100 - Sat 2/Mar/2013, 12:36pm
salam..saya ingin menjual 13 helai kemeja lelaki lengan panjang dan pendek serta bercorak mahupun kosong. Serta 6 helai baju perempuan. semua 19 helai hanya pada harga rm250 sahaja.

berminat boleh contact sy 0126704243

suzaira_collection13@yahoo.com  
8. Madiha Hamzah - Sat 2/Mar/2013, 10:45pm
Salam..saya ade menjual tudung dan pakaian wanita(blouse,peplum,skirt,palazo)secara borong dengan belian minima.Berminat boleh hubungi saya 0122418879 atau email rania_uzlah@yahoo.com  
9. Eta125z - Sat 2/Mar/2013, 11:46pm
salam, sy pembekal baju sulam.. hubungi saya jika berminat.. siti.rozita87@gmail.com  
10. Ns - Sun 3/Mar/2013, 2:51pm
BLH EMAILKN SY X MADIHA HAMZAH..? SY NK TGK KATALOQ.. AS_ALOHAGURL@YAHOO.COM  
11. Lubukbisnes Ii - Mon 4/Mar/2013, 2:53pm
Saya membekalkan tudung mesir dengan harga yg sangat murah.jika berminat email saya di lubuk.gadjet@yahoo.com  
12. Afiqah 14 - Tue 5/Mar/2013, 2:41am
border lace @ patching berminat x? Berminat boleh sms di 0177995417 @ email fiqahbidin@gmail.com.  
13. Ramlah Bt Salleh - Tue 5/Mar/2013, 1:26pm
salam Cik Husna,
Saya menjual baju kurung pahang/moden dri jenis kain cotton/chiffon bersulam manik dgn harga borong istimewa, email saya: ramlahsalleh56@gmail.com atau
sms/call 013-3639031 tk.  
14. Wanzjbee - Tue 5/Mar/2013, 9:24pm
Salam.cik berminat nak jual kain batik sutera indonesia?nak amik sikit boleh,klu banyak diskaunnye pun banyak.boleh contact sy klu minat.016-7134203  
15. Husna 60 - Tue 5/Mar/2013, 11:42pm
Insya Allah saya akan hubungi  
16. Melor 6 - Wed 6/Mar/2013, 4:25pm
Saya ada banyak barang lelong..ada jubah..baju kurung..besi gantung dan lain2.pls call melo 109 3190299  
17. Aiennassir - Thu 7/Mar/2013, 12:00pm
berminat nak membeli peplum terlaris dipasaran.dengan harga yang sangat murah dan berpatutan..minimum hanya 6pcs sahaja..berminat bole sms/cl/whtspp 01128844052 atau emel aiennassir@ymail.com utk lebih detail  
18. Fida 29 - Thu 7/Mar/2013, 12:01pm
Saya boleh bekalkan baju kurung pahang,kurung moden dan kurung biasa secara borong....
puan boleh masuk fb saya Butik Flora..pilih corak kain dan inform saya nak jahit baju kurung jenis apa dan saiz...
harga borong untuk 20 pasang keatas....atau boleh email saya di pinky80@rocketmail.com  
19. Ikma 2 - Fri 8/Mar/2013, 11:37am
Nak tgk gmbar2 baju, boleh layari FB page kami :

https://www.facebook.com/AisyahContemporary


Jgn lupe like yer.. tq..


If nak harga borong, min (6 pieces) :


1) Dazzly top peplum : RM 27/pc

2) Blossom peplum dress : RM 32/pc

3) Vercia top dress : RM 25/pc

4) Net peplum : RM 30/pc

5) Embossed long sleeve : RM 25/pc

6) Dora dress : RM 32/pc

7) Palazzo pant : RM 33/pc  
20. Ummi 44 - Fri 8/Mar/2013, 5:47pm
Boleh cuci mata dan like page fb kami : Peplum E.M.I Collection store dan E.M.I Collection Store..

Harga murah2..tak kisah minimum berapa..dapat harga borong..  
21. Jobe - Fri 8/Mar/2013, 9:35pm
Salam, saya adalah pengedar jubah. Minimum belian adalah 20 pasang dengan harga RM50 sepasang.
Boleh sms atau call 0135949167  
22. Kedai Borong 2 - Mon 11/Mar/2013, 7:47pm
Sy menjual kain pasang design terbaru.blh bli borong atau sikit2.jika x hbs djual blh tkr dgn kain baru (no charge)
Blh jenguk2 fb kami, borong kain pasang.  
23. Benascollection - Tue 12/Mar/2013, 10:00am
Saya menjual baju kurung pahang bersulam manik dgn harga borong yang paling murah...tudung ala fareeda dengan kualiti kain chiffon gred AAA..hubungi 0193697686  
24. Ayob1972 - Tue 12/Mar/2013, 11:19am
klu berminat dgn JUBAH SULAM MANIK,BAJU KURUNG SULAM TANGAN DGN HARGA BORONG.
harga boleh bincang mengikut kuantiti.ODER DENGAN DEPOSIT.DIBUKA UTK MUSIM RAYA 2013.
BERMINAT SILA email :
twodanial@gmail.com
017-3681618
http://www.facebook.com/#!/ayobmohamed1972  
25. Ctyen1987 - Fri 15/Mar/2013, 3:33pm
layari kami di www.anamuslimshop.com.my
di sini terdapat pelbagai barangan seperti t-shirt kanak-kanak,remaja,bahan multimedia,novel,stationery dan banyak lagi..diskaun menarik menanti anda yang berminat menjadi agent..sila hubungi 016-2287894 (siti) utk mendapatkan maklumat lanjut..  
26. Wahedah - Fri 22/Mar/2013, 7:44pm
Pemborong baju melayu kanak2 & dewasa.. Harga murah, kain kualiti..
Cal 012-616455/03-42921814  
27. Gayaduta Enterprise - Sun 24/Mar/2013, 10:40am
Salam, saya boleh membekalkan anda dengan harga borong Kain Pasang Cotton. bermulakan dgn modal yg kecil sahaja. berminat boleh
call> 0129491454
email> gayaduta@gmail.com
fb> gayadutaenterprise  
28. Omie Azizi - Sun 24/Mar/2013, 10:27pm
sy mnjual scre borong tshirt drive. m7 collection. hbgi 0145158216. ada enam pattern.pasti puas haty.. mndpt byk tmphan..  
29. Junnaidah - Fri 19/Apr/2013, 3:31pm
Saya ade membekalkan tudung, jubah dan baju kurung. call 012-4358764 atau email juliajohan.android@gmail.com  
30. Suzie Azijul - Tue 30/Apr/2013, 1:30pm
kami pembekal baju raya kanak2..pelbagai fesyen. call 013-2478750 utk maklumat lanjut  
31. Dtb Resources 2 - Sat 11/May/2013, 3:35pm
salam, kami ada supply baju melayu utk musim perayaan, kami telah supply ke PKNS shah alam 2 tahun berturut, jahitan mmg terbaik, kemas,jika beminat blh hubungi kami di 0173742455  
32. Qyrisha - Sun 2/Jun/2013, 3:04pm
lawati web kami: www.qyrisha.com

selain membuat jualan online, kami juga menjual dengan harga borong dan semestinya berbaloi. lawati web kami untuk catalog product.. sila contact kami seperti tertera di web untuk details  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..