Mencari Pembekal Nangka Madu
Hidaya - Wed 8/Jun/2011 1:34pm [Last Comment]
salam...

sy mencari pembekal nangka madu especially kat area n9 or selangor....sbb pembekal skrg da xblh supply n byk yg xmasak + busuk...

ada sape2 yg tau x?mail sy ye...tq
tazmania_kechiks@yahoo.com

Niche: Pembekal Buah Buahan | Bisnes Pasar Malam
     
  1. Ayuza - Wed 8/Jun/2011, 10:25pm
    salam hidaya...
    kwn akak mmg ada kebun nangka madu ni.klu hidaya nak bolehla col akak.nanti akak blh bawa awak jumpa dia.nangka madu ni mmg sedap...
    0192244824 - kak mim  
  2. Hidaya - Thu 9/Jun/2011, 8:37am
    thanks ayuza...

    tp smlm try call xdpt la...
    nnti sy try call blk arini...
    btw,kebun kt mana ye?tau x?  
  3. Nazri Zin 2 - Wed 22/Jun/2011, 6:48am
    as salam..
    cik hidaya, awak bleh cari nangka madu di pekan mantin, n9.
    ada 3 kedai kat sana.
    harga canteek.. quality baekk.  
  4. Hidaya - Wed 22/Jun/2011, 8:22am
    Nazri Zin 2 ; mmg amek dr ctu pon sblm ni..mula2 je supply ok n kuantiti byk..pastu stat dia amek dr ebun org lain n byk busuk...geram je..da lbh 5x kena..pastu trs stop...  
  5. Yusnizam 3 - Fri 21/Oct/2011, 11:52pm
    spa bleh supply nangka madu sekilo bawah rm1 pls email me ejump_rs@yahoo.com nak ambil atas 1tan byk kali ambik  
  6. Nazz Nangka - Wed 2/May/2012, 12:07pm
    saya mencari pembekal nangka madu sekitar penang....email saya nazz_guaq@yahoo.com  
  7. Zamri 74 - Fri 11/May/2012, 10:23pm
    Salam, boleh hubungi saya untuk stok nangka madu. insyaallah, setakat 1 tan seminggu saya boleh dapatkan.
    0193143505
    0193143515
    Zamri/Noor  
  8. Fairuz 0129201212 - Thu 31/May/2012, 5:14am
    Tumpang lalu tuan tanah:-

    Saya pembekal anak pokok nangka madu (Tekam yellow klon J33)

    Kapasiti boleh supply utk tanam kebun saiz 10 ekar.

    Klon ni antara klon yg paling tinggi harganya pemborong beli.

    Boleh call or e-mail.Penghantaran seluruh semenanjung + Teknik perladangan + Teknik pagar elektrik (perosak tanaman).

    microinverter@yahoo.com / 012-9201212  
  9. Norzavly Sham - Wed 29/Oct/2014, 11:11am
    Salam,

    saya memerlukan nangka madu sebanyak 25 ton dengan kadar segera. pengangkutan saya uruskan.

    mohon hubungi saya untuk perbincangan lanjut

    011 1227 0916 CkLy  
  10. Trade And Services - Thu 3/Sep/2015, 2:52pm
    Salam,saya membekal Tekam Yellow j33 dan Limau Kasturi.
    Ladang seluas 130 acres di Pahang.
    Boleh supply dalam kuantiti besar.

    Jika berminat berurusan,boleh lah email saya.
    shaffry@gmail.com
    0183959954  
  11. Shafiq 185 - Thu 17/Mar/2016, 6:25pm
    Assalamualaikum

    saya boleh membekalkan nangka madu sekala banyak. jika berminat boleh emailkan kepada saya untuk sebut harga. pemborong buah amat digalakkan

    muhammedshafiqmdsamsuri@gmail.com  
  12. Zaid 19 - Wed 6/Apr/2016, 12:48pm
    Assalamualaikum , saya pembekal/pemborong nangka madu J33 Tekam Yellow . Boleh sediakan dengan kuantiti yang banyak mengikut permintaan . Buah sangat manis dan isi besar . Pengangkutan boleh disediakan . Hubungi saya 0126244598 (En.Hanif)  
  13. Ieta 17 - Fri 10/Jun/2016, 10:50am
    Sy Mencari pembekal nangka di sekitar kedah bole kol sy 0174378925  
  14. Zac Ismail - Thu 6/Oct/2016, 4:08pm
    Saya dari cemara food industries sdn bhd sebuah syarikat bumiputra ingin mencari buah nangka J33 (nangka madu/hong) atau J32 (tikam yellow) utk pemprosesan. Kuantiti bulanan 5 tan-15 tan secara konsisten. Kilang di Pontian, Johor. 019-4060603 (zakaria)  
  15. Habidi Ismail - Sat 10/Dec/2016, 12:47am
    Sy boleh membekal 5 tan smggu untuk 3 bulan ke depan...habidi 01119447838  
  16. Rosnah 27 - Fri 16/Jun/2017, 11:53pm
    Salam....
    Saya pembekal nangka madu, durian belanda, serai dan belimbing buluh sekitar pahang, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur & terengganu. Boleh hubungi saya untuk mendapatkan bekalan.
    Terima kasih:)  
  17. Shahzam828 - Sun 30/Jul/2017, 6:08pm
    Saya nk cari supplyer nangka madu di penang...saya nk jual di kedai makan...
    Pm 0175273070  
  18. Azman Bin Bahuddin - Sat 23/Sep/2017, 7:52pm
    Ada sape jual nangka madu j4
    Atau Sime Darby.. Whatsapp saya 0183588637  
  19. Kaizen Mexxara Enterprise - Thu 5/Oct/2017, 2:27am
    Hai awak semua ! Apa khabar?

    Kami pembekal sah semua jenis anak pokok ada...inshaAllah, harga semua anak pokok buah dpt puaskan hati awak semua. Kami pasarkan melalui COD/ Self pickup area kedah.

    Wasap/sms 010-385 9910 ????  
  20. Ibrahim Mohd Noh - Wed 11/Oct/2017, 9:14am
    Saya mencari pembekal nangka j33 di ipoh perak. Hubungi saya sekiranya ada yang boleh membekal 0196288112  
  21. Jaja Wahid - Wed 20/Feb/2019, 7:46am
    Hi..sy mencari pemborong nangka madu j33.
    Bekalan sentiasa ada..lokasi ladang di lanchang,pahang
    Hubungi 0136877833
    Email: jaja.wahid86@gmail.com  
  22. Thiagu 4 - Mon 24/Jun/2019, 1:11pm
    Kami sedang mencari pembekal nagka dan akan membeli semua jenis yang tidak rosak. Usahawan yang ada bekalan tolong hubungi kami 0195488010  
  23. Basiran Supardi - Sat 30/May/2020, 8:27pm
    Kami petani sentiasa menghadapi access pasaran. Pihak2 berkuasa atau berkepentingan tidak dapat memberi bantuan dalam mempromosi produk2 kami. sekarang pandai2 kami sendiri mencari pasaran. Mereka membuat kenyataan besar mengenai potensj pasaran eksport. Kami telah mengalami jadi mangsa tanaman2 yang dianjurkan oleh Jabatan Pertanian . Apa jadi dengan belimbing, betik solo, pisang mas. Semua sudah berkubur. Kitalah yang rugi.  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.