Mencari Pembekal Makanan Juadah Buka Puasa Pre-Pack Sekitar Seri Kembangan, Taman Equine, Pinggiran Putra untuk Jual Secara Online
Lydia Nasir 2 - Fri 10/Apr/2020 10:54am [Last Comment]
Assalamualaikum wbh...

Saya mencari pembekal makanan juadah buka puasa secara pre-pack sekitar kawasan Seri Kembangan, Taman Equine, Pinggiran Putra dan yang berdekatan untuk saya promosikan dan jual secara online.

Aneka makanan seperti kuih muih, nasi, pudding & agar-agar, mi/bihun dsb. nya. Bagi setiap makanan, saya akan mark-up sedikit untuk kos pemasaran & sedikit keuntungan saya.

Syarat-syarat untuk pembekal yang ingin menyertai program ini antaranya, mesti hantar makanan tersebut ke lokasi yang ditetapkan setiap hari bermula 1 Ramadhan sekitar jam 3.30 - 4 petang, makanan mestilah bersih, sedap bila dimakan dan siap di pre-pack apabila dihantar.

Bayaran akan dibuat pada hari keesokkannya apabila pembekal menghantar makanan baru (hantar makanan, dapat bayaran jualan semalam dan begitulah seterusnya). Untuk permulaan, saya akan start dengan bekalan yang munasabah untuk menilai permintaan.

Sekiranya sambutan menggalakkan, berkemungkinan saya akan mintak pembekal menaikkan bekalan mengikut kemampuan pembekal. Sekiranya ada yang berminat dengan cadangan ini, sila tinggalkan no telefon/whatsapp anda untuk saya hubungi dan nyatakan juadah yang ingin dibekalkan.

Ini bertujuan untuk membolehkan pembekal menghantar makanan yang berbeza bagi memberi lebih pilihan kepada pelanggan, juga untuk mengelakkan pembaziran dan membantu memaximakan jualan setiap pembekal.

Diharapkan cadangan ini diterima dan dapat maklum balas yang baik dari pembekal. Sekian.

Terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga | Tempahan Katering | Tempahan Kuih Muih | Tempahan Nasi Lemak
 
1. Rushida - Fri 10/Apr/2020, 5:22pm
0196680685  
2. Ain Nurrul Hotmail Com - Sun 12/Apr/2020, 7:39pm
0166965098  
3. Aishah 361 - Mon 13/Apr/2020, 12:42am
BLH WASAP 0167849914  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..