Mencari Pembekal Makanan Frozen untuk Yong Tau Fu dan Steambot - Kuantan/Kemaman
Salihah 3 - Wed 7/Mar/2012 2:00pm [Last Comment]
salam...saya ingin mencari pembekal makanan frozen untuk yong tau fu dan steambot,sekitar kuantan,Pahang dan Kemaman,Terengganu..sesiapa yang berminat,sila email quotation yg details kepada saya di salihah_6568@yahoo.com

Niche: Bisnes Steamboat | Produk Sejuk Beku
   
 1. Mayazahara - Wed 21/Mar/2012, 3:39pm
  0172650173  
 2. Mohd Hairollah - Sun 25/Mar/2012, 11:46am
  call saya kalau masih hendakkan bekalan 0196550886 hairollah  
 3. Roshaniza Mohd Rani - Thu 2/May/2013, 9:19pm
  saya ada membekalkan kuah yong tau fu yang diyakini sedap kerana saya juga berniaga yong tau fu dan rata2 pelanggan kami berpuas hati dengan kuah kami..untuk tempahan emailkan ke cha_ros90@yahoo.com atau 0196188978  
 4. Fazilah Muhamed - Mon 20/Apr/2015, 8:47pm
  Saya merancang membuka perniagaan steambot cucuk di pekan secepat mungkin. Sy tak ada pengalaman n maklumat. Sesiapa bole kongsi maklumat pasal bisness ini bole email saya fazilahmuhamed@yahoo.com 0192779400  
 5. Kamarul 268 - Fri 4/Jan/2019, 11:43pm
  Saya merancang untuk membuka bisnes yong tau foo secara foodtruck di kuantan.dimana saya boleh dapatkan barang2 dan bahan2 untuk penjualan tersebut.kalau ada maklumat mohon email kepada saya biosskip11@gmail.com @ whatapss saya di talian 0139235990.terima kasih  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)