Mencari Pembekal Kuih Muih dan Pelbagai Menu Sarapan
Mustika - Sat 16/Feb/2013 9:42am [Last Comment]
Assalamualaikum

Saya ingin mencari pembekal yang betul2 berminat dan komited dalam membekal kuih-muih dan pelbagai menu sarapan yang lain (i.e n.lemak, n.kerabu, n.dagang, etc) untuk dibekalkan di sebuah restoran di Seksyen 13 Shah Alam.

Sesiapa yang beminat sila email ke walimustika@gmail.com , gambar beserta harga makanan. Atau sile tinggalkan no telefon dan saya akan menghubungi anda.

Fazi, Shah Alam

Niche: Tempahan Kuih Muih | Tempahan Nasi Lemak
 
1. Mohammed 2 - Sat 16/Feb/2013, 9:50am
syrkt saya boleh membekalkan makanan western untuk restoran dan cafe...

FB : SpagGo Trading  
2. Naqib 5 - Sat 16/Feb/2013, 9:51am
0194305112-area sek10 shah alam  
3. Ana Metraniaga - Sat 16/Feb/2013, 10:37am
salam fazi..kawn saya berminat utk membekal stok kuih ..die ade gerai kuih kt sek 18 masjid unta..awak boleh datang sendiri test masakan/kuih yg dia buat dn jual sendiri..di jamin sedap ..nanti hubungi dia..sarimah 0193505361 tq  
4. Haidir 2 - Tue 19/Feb/2013, 12:06am
salam, saya membekal nasi lemak ke kilang2... boleh hubungi saya 0147393118 kak ana  
5. Sanusi 9 - Tue 19/Feb/2013, 1:46pm
nak bekalkan roti dan cake ke kilang atau sekolah tadika atau yg sudi nak jualkan dengan komisen hubungi sansi2000my@yahoo.com

012 9358763  
6. Siti Ramlah Bt Mat Tahir 3 - Tue 19/Feb/2013, 5:04pm
Salam ,saya pengusaha nasi lemak boleh hubungi saya di talian 0142189708 puan siti  
7. Shahila 6 - Tue 19/Feb/2013, 11:35pm
salam saya pembekal nasi lemak daun pisang area puchong dan shah alam,,,boleh hantar seawal jam 5 pagi,,,harga boleh dirunding,,,boleh hubungi saya jika berminat,,012-3891062 puan shahila,,,  
8. Harlina Yusop - Mon 25/Feb/2013, 2:49pm
salam mustika,
sila hubungi saya 013-2390736, kami syarikat berdaftar membuat makanan frozen dan food katering, sedia menerima tempahan dan membekalkan makanan dan kuih muih dengan harga pemborong.... pelbagai jenis kuih-muih tradisional melayu di sediakan.... siap penghantaran... saya juga berada di shah alam.... boleh datang ke tempat operasi kami untuk food test.....  
9. Ejam 27 - Mon 25/Feb/2013, 9:24pm
http://www.facebook.com/pages/Koleksi-pelbagai/257926701007619?ref=hl  
10. Sheriffa - Tue 19/Mar/2013, 3:51pm
salam..
saya boleh bekalkan nasi lemak,kuih ketayap,laksa johor,sri muka...rasa memang tak terkata...bole test dulu sebelum proceed...sya di sekitar alam impian,sek35 shah alam...bole hubungi sya d sherifa_habhse@yahoo.com  
11. Adi 127 - Fri 22/Mar/2013, 11:08am
area kl xde ke...tq  
12. Hafiz 553 - Sat 23/Mar/2013, 12:38pm
as salam,
saya hafiz tgh mencari orang nak berniaga sarapan pagi di restoran saya di kemuning utama..
sarapan pagi seperti satay dan nasi lemak.. kalau puan berminat boleh cal saya 017-2864259.. kalau puan ada kawan2 nak kembangkn bisnes utk sewa ruang di restoran boleh call saya juga..  
13. Suziana 11 - Mon 25/Mar/2013, 12:08am
sya bole bekal kn nasi kerabu dan nasi dagang  
14. Ijan 25 - Tue 26/Mar/2013, 12:11pm
Saya membekalkan nasi lemak hijau pandan bungkus. Berminat email ke haslizan.ent@gmail.com  
15. Nurul85 2 - Fri 5/Apr/2013, 12:52am
pembekal sarapan pagi sepeti nasi berlauk ayam dan ikan tongkol gulai,ayam dan ikan tongkol masak sambal(pedas),daging kicap,nasi kerabu telur masin,nasi lemak....for detail call me kamey
0196165604  
16. Ruzi Baharin - Thu 18/Apr/2013, 4:39pm
As salam, kami ada menyediakan nasi lemak, mee hoon, mee goreng dan kuihmuih. Boleh hubungi kami di 012-3201819 (Ruzi) dan Ida 012-7255022  
17. Nazihah 17 - Wed 24/Apr/2013, 10:20am
hai semua. jika ada sesiapa yang berminat nak bekalkan makanan yg seperti diatas di selected KK Supermart sila bg quotation di email saya nazihah@kkgroup.my @ hubungi saya di 0172134463. SMS TIDAK AKAN DILAYAN  
18. Intan 133 - Wed 29/May/2013, 4:00pm
salam.. klu nk popiah basah, sila hubungi 016-2362 489..

50 sen je.. min oder 500 bjik..  
19. Fiona 9 - Fri 21/Jun/2013, 12:53pm
Masakan dari rumah, tak berkerja..klu berminat utk di hantarkan makanan, kueh muih, sarapan laksa johor dll

Boleh call
0137930333
Tq  
20. Shamsul 109 - Thu 4/Jul/2013, 9:28am
maaf tuan tanah ingin lalu kami sedia membekal keperluan sepert yang terandung seperti yg encik kehendaki...kami berpegalam membuka restoran dan bole menbekal sekali kuih serta membekal kek lapis serawak...jika berminat bole fax atau call 03 77819322 atau hubungi untuk maklumat lanjut 017 6476482..tq  
21. Azmeen - Fri 12/Jul/2013, 3:43pm
RAYA SAKAN DENGAN RATUSAN FILEM2 HEBAT DAN CLIP CERITA DAN PELAJARAN KANAK-KANAK!!

External HD 250GB hanya RM80 dan 2 pendrive RM 50.. dalam masih tidak dibuang ratusan movie dan fielm2 hebat, juga banyak cerita kanak2 dan filem2 cartoon..
email ke azmeenmas@gmail.com  
22. Laily 12 - Sat 24/Aug/2013, 9:44am
assalammualaikum, saya laily, saya memerlukan supplier untuk kuih2melayu setiap hari dr isnin sehingga jumaat.. kalo boleh dpt dihantar ke area bangsar....  
23. Puteri Nurul Iman - Sun 29/Sep/2013, 7:38pm
Saya Puteri Nurul Iman boleh membekalkan kuih-muih yang dihasilkan oleh air tangan orang yg berpengalaman lebih dari 20 tahun. Sila call 018-2425936.  
24. Nurul 1284 - Wed 30/Oct/2013, 3:42pm
kwn sy pembekal kuih muih..lau
berminat telefon no 0179277957. anti sy rakemen kan kt kwn sy.  
25. Nur Liyana 45 - Mon 16/Dec/2013, 4:10pm
Assalam masih memerlukan org lagi ke? Sy pembekal nasi lemak daun pisang,kuih muih,bihun goreng,nasi goreng,kuey teow,kek lapis,sy area kuala selgr boleh hntar ke shah alam,sg.buloh dan area selgr saja,boleh call sy yana 019-3081438 nasi lemak 300 bungkus pun sy boleh buat  
26. Gee86 - Tue 31/Dec/2013, 3:23pm
saya boleh membekal kn kuih2 melayu...hubungi sy untuk sebarang tempahan 0123704785...sy dari hulu langat...terima kasih...  
27. Ahmad Faisal Mohd Nasir - Tue 31/Dec/2013, 9:37pm
salam saya faisal pembekal dan pembuat jala mas, sejenis kuih tradisi yg kini mendapat perhatian ramai...hubungi saya di talian 01126060107/8 utk pertanyaan dan tempahan atau like kami di facebook ''kuih terengganu gong kapas'' tq smua...  
28. Zura Ali 2 - Mon 20/Jan/2014, 4:56pm
Saya Pembekal Kuih Muih Tradisional Area Bangi/Kajang/Puchong dan Putrajaya.

Assalammualaikum warga majalah,saya adalah pembekal Kuih Muih Tradisional,jika saya yg anda cari,sila call saya di talian - 017-8726335/ 017-2601484 atau email zg.services11@gmail.com tq  
29. Sarah 263 - Tue 1/Apr/2014, 2:09am
salam warga majalah, kami membekalkan/menerima tempahan kuih muih talam & aneka sandwich jika berminat boleh hubungi kami 016-2870027/ email ss12silence@yahoo.com  
30. Mohammad Alif Bin Azmi - Wed 9/Apr/2014, 4:10pm
Pembekal Sarapan Pagi...
Nasi Lemak
Mee goreng
Bihun goreng
Lontong
Sambal Sotong/Ayam/Telur
Rendang Ayam, Daging
Kuih Muih
+ penghantaran mengikut kuantiti yang di tempah..... kajang, cheras, balakong, sri kembangan, semenyih, hulu langat, gombak, selayang. 017 400 8885  
31. Moon 8 - Tue 29/Apr/2014, 9:42am
Saya membuat dan pembekal kuih tradisional kelantan lompat tikam,t.bungkus,nasi kerabu,apam Bakar,laksam..
Tempahan utk yg berminat meniaga bazaar ramadhan telah pun dibuka skg...boleh hubungi saya 0172405916.  
32. Asue Avy - Tue 11/Nov/2014, 11:51am
Saya peniage kuih warisan tradisi negeri perak iaity putu perak..saya juga membuat kuih tepung pelita...jika berminat blh hubungi sy di 012-2789760(sue). Tq  
33. Fadhlitarmizi - Sun 8/Feb/2015, 11:43pm
salam. saye pembekal kuih talam beraneka jenis area shah alam. jika berminat boleh hubungi 0196789049  
34. Azlin 118 - Sun 7/Jun/2015, 1:54pm
Salam... saya mempunyai cafe di shah alam seksyen 15 dan akan menjual kuih2 utk berbuka. Kawasan byk ofis. Jika berminat utk meletakkan kuih di tempat kami sila hubungi 013-3427826 (komisen based atau jual pada harga borong pd kami)  
35. Ruzita 3 - Tue 23/Jun/2015, 3:24pm
assalamualaikum warga mc....untuk menempah kuih muih...nasi lemak berlauk..nasi lemak daun pisang area shah alam subang n klang... hubungi sy...cik ita...0178249902..bulan puasa pun tiada masalah  
36. Masalina86 - Tue 7/Jul/2015, 2:33pm
as salam saya mencari pembekal kuih muih arae PJ. jika ada sila hubungi sy 0172153992 (lina)  
37. Mohd Rais B Daud Daud - Sat 1/Aug/2015, 1:14pm
Assalam ....Saya ada sebuah syarikat pembekal kueh Talam ..Area Rawang ...jika berminat boleh lan hubungi saya di 010 8172563. Min order 5 Max 10 Talam . Saiz 10 x 10.  
38. Daengelly - Mon 3/Aug/2015, 5:04pm
Kalau minat untuk sandwich...kek coklat n kek pisang d potong kecil2 ...boleh hubungi saya elly 01115641557  
39. Ruzita 3 - Wed 5/Aug/2015, 1:33pm
Assalamualaikum semua warga majalah...bg yg telah menerima tempahan...baik dr nasi lemak n kuih muih....terima kasih kami ucapkan...boleh membuat tempahan kuih muih..n nasi lemak berlauk dn berbagai2 lg ....untuk tempahan call 0128249902..area klang shah alam  
40. Puan Bunga - Mon 4/Jan/2016, 4:09pm
jika berminat boleh hubungi saya 0189791841, kami membekalkan pelbagai jenis kuih muih dan pelbagai makanan. tq  
41. Appcloudsb - Wed 6/Jan/2016, 4:52pm
Salam semua warga majalah. jemputlah iklankan makanan anda di www.foodlan.com

Pendaftaran percuma. Post sebanyak mungkin makanan anda. Laman web makanan no 1 di Malaysia.

www.foodlan.com

selamat maju jaya  
42. Wan Hazli - Sun 7/Feb/2016, 4:20pm
Saya menyediakan nasi lemaķ Rm1 (wangi and spicy) sekitar cheras dan berhampirannya...sesuai untuk cafe,restoren,kantin dan kilang..minima order 100 pax perday...harga ditawarkan rm0.80 sebungkus..berminat boleh direct whatsapp saya 0122689060..terima kasih..  
43. Nur 841 - Tue 1/Mar/2016, 10:02am
Sy Nur seorang surirumah adamenjualnasilemak daun pisang RM1.. sy sediamenerimatempahan sekiranya ada pelajaratau sesiapayg ingn menambh pendapatan disekitar Banting,Dengkil,Putrajaya,Cyberjaya..Suamisy jugaadamenjualdan menerimatempahan ayam greng untk sebarang majlis..

Selain itu sy jugaadamenjualkek lapissarawak n kekcoklat roll.

Sebarang pertanyaan blh hubungisy di 0173286879..

Terimakasih  
44. Jaffar Latiff 2 - Thu 7/Apr/2016, 9:33pm
Saya jeff/erna hajah endon warisan kuih muih.kami
sedia menerima tempahan kuih2 aneka jenis talam(loyang)jg kuih lepat pisang/ubi/labu_tepong bungkus_abok2 sagu_popiah.Kualiti kami jaga dan mutu kuih kami.cuba dulu kuih dr kuih warisan klrg kami.katering&hotel&atau apa2 saja jamuan kami terima tempahan kuih.(Jeff_0122964084  
45. Lizz Ija - Mon 19/Dec/2016, 5:15pm
kami menyediakan menu2 sarapan yg siap packed (nasi/mee/mihun/kuewtiaw grg, nasi lemak, sandwiches, mee sup/kari) dgn harga berpatutan.. kami supply kepada cafe2 dan juga petrol station. juga menyediakan menu utk lunch box serta tempahan utk majlis2..

Call: 0193324007
FB : QlessLunch
IG : qlesslunch  

Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..