Mencari Pembekal Kerepek Secara Borong.
Saudagar 6 - Tue 7/Feb/2012 1:56pm [Last Comment]
Mencari Kerepek untuk di pasarkan di area :

Terengganu.
Ipoh.
KL.
Putrajaya
Selangor.

Sila hantarkan quotation harga ke

encik_lokman@yahoo.com

Atau call 019-427 9435 (En Lokman)



kepada wanita@lelaki yang mengalami masalah batin, dapatkan minuman jus ice lemon tea herba dari kami di :

www.enciklokman.blogspot.com

Niche: Pembekal Kerepek
     
  1. Yusnizam 3 - Tue 7/Feb/2012, 2:04pm
    salam sy ada kerepek nqngka tp kami x jual borong.kami jual dalam packing stand up pouch dan pakai sticker kami. Kerepek nangka mmg dpt permintaan tinggi.kalau berminat boleh email ejump_rs@yahoo.com 0134090045 selain itu kami ada jual borong kacang medan dan jagung pilus. Dari indonesia.mmg sedap.  
  2. Ayubalqishah - Tue 7/Feb/2012, 2:20pm
    Sy xde sticker atau apa2 label krn masih baru dlm perniagaan.sy buat sdri drumh mjualnya scr online sy buat arrowchips.jika bminat hubungi sy di vulgaris.amore@gmail.com  
  3. Multifood74 - Tue 7/Feb/2012, 8:48pm
    salam en lokman sya berminat.saya boleh supply pelbagai jenis kerepek n pisang tanduk potong serong.. saya dah e-mail detail..mohon en lokman check n respon..tqvm  
  4. Mohd Fazuli - Thu 9/Feb/2012, 12:55am
    salam, saya pembekal pelbagai jenis kerepek, biskut, dan biskut raya.. berminat sila email saya parkjulee075@gmail.com  
  5. Kamarulz - Thu 9/Feb/2012, 4:41pm
    salam.... encik lokman sy hanya membekal kerepek pisang sahaja...
    haraga 1kg rm13.......

    kalau sape2 berminat nk buat tempahan boleh kol sy....

    0176731983.....kamarul  
  6. Zerocool - Sun 12/Feb/2012, 10:01am
    Tumpang iklan :
    Saya ada membekal popia nestum,chili,blackpaper yang mempunyai permintaan tinggi dengan harga yang murah..
    Berminat boleh hubungi saya
    Lina 013-7777894  
  7. Kahirul Faizi - Thu 16/Feb/2012, 10:51pm
    saya pembekal kerepek pisang sahaja
    rm 12 sekilo
    area ipoh
    cntct: 0143255662 (faizi)  
  8. Saudagar Jawa - Wed 22/Feb/2012, 11:23pm
    salam.kami pemborong kerepak dari sabak bernam.email ashrafjawa@gmail.com 0177775466  
  9. Mohd Rozi 4 - Sat 25/Feb/2012, 11:36am
    Salam . saya tumpang kat sini . Sesiapa pengusaha untuk kerepek pisang dan ubi tolong emel harga ke rebung@streamyx.com . Hanya pengusaha sahaja . Terima kasih  
  10. Andfield - Wed 7/Mar/2012, 8:47am
    Penbekal pelbagai muruku
    Sekilo RM 6.50
    SMS or call 0167763278  
  11. Fatimah Robani - Wed 21/Mar/2012, 1:24pm
    plan nak bukak kdai kerepek di gombak...cari supplier yg berminat nak letak produk mereka di kedai saya...berminat sila emel faatim82@gmail.com  
  12. Mohd Fazuli - Sun 25/Mar/2012, 8:45pm
    sila kike page PEMBEKAL MAKANAN RINGAN di fb utk sebutharga kerepek  
  13. Elly 10 - Mon 26/Mar/2012, 5:22pm
    sy ada jejari ikan bilis n udang, kuih tiram manis.kol 0176544747/0320211823
    alwasilahenterprise@yahoo.com.my  
  14. Nani 28 - Fri 20/Jul/2012, 12:23am
    Area putrajaya dan nilai....
    Kerepek pisang tanduk (bulat) 1/2kg Rm8
    Kerepek pisang tanduk (panjang) 1/2 RM 10
    Kerepek keledi unggu 1/2 Rm 7.50
    Batang buruk 1kg Rm17

    Boleh terus hubunggi saya 0173566433  
  15. Lina 151 - Tue 24/Jul/2012, 9:44pm
    askum..saya menjual kerepek nestum/nestum chips.boleh contact saya 0165411352 atau fb sy https://www.facebook.com/pages/AnZ-One-Snack-House/145047678956130  
  16. Minarni - Sun 16/Sep/2012, 9:23am
    saya pengusaha kerepek pisang tanduk.. jika berminat boleh hubungi saya untuk rundingan harga.. 0173271650  
  17. Asrul 27 - Wed 14/Nov/2012, 5:57pm
    salam.. sy pembekal krepek pisang tanduk rangup kawasan melaka.. jika anda brmint untk sbarang tmphan sila call sy.. 013-6133 589/985 ( fyra)  
  18. Nadia 266 - Wed 21/Nov/2012, 11:33pm
    saya mencari pengusaha untuk pembekalan kedai kerepek kami, boleh email ke mes.edar@yahoo.com untuk jenis dan senarai harga.  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)