Mencari Pembekal Kedai Hardware (Seremban) - Alat Logam dan Kayu, Pipe, Cat Dll
Helmy 15 @ Ayunis Maju Enterprise
Fri 30/Dec/2011 2:33pm [Last Comment]
saya telah mengambil alih kedai hardware di seremban dan saya mencari pembekal alat logam dan kayu, pipe, cat dan lain lain boleh hubungi saya di 0122539990 atau terus ke kedai saya di ampangan, seremban

Niche: Kedai Hardware | Kontraktor Jurutera
 
1. Norin 3 - Sat 31/Dec/2011, 7:42am
en. helmy untuk keperluan percetakan seperti flyers, name card, banner, tshirt printing boleh contact saya. lokasi saya di seremban2. servis saya door to door, saya blh dtg terus berjumpa en. helmy utk berurusan.

call 019-3022156  
2. Rafi 20 - Mon 2/Jan/2012, 8:32pm
Salam. Kami pengedar bagi product berjenama Silverline di Malaysia, www.silverlinetools.com
Berminat tak untuk memasarkan product kami di kedai Tuan. Hubungi saya Rafi 0378321976 rafi@zandtools.com  
3. Mizi 27 - Thu 12/Jan/2012, 3:16pm
assalamualaikum wbt dan salam sejahtera, syarikat saya ada stok pasir untuk dijual. bole hubungi saya 013-6774735 (mizi )  
4. Helmy 15 - Thu 12/Jan/2012, 5:46pm
Terima kasih kepada yang telah berurusan dengan saya, mana - mana pihak yang telah dan mampu memberikan servis yang terbaik sangat dialu alukan. Jika ada pihak yang ingin berurusan dengan kami datanglah ke G46 Jalan Cempaka, Bandar Baru Ampangan Seremban  
5. Helmy 15 - Sat 14/Jan/2012, 11:28am
mencari pembekal bahan thinner, asid lantaidan lain lain 0122539990  
6. Fitri 13 - Fri 20/Jan/2012, 10:02am
sila hubungi saha di no 012-3929215  
7. Akamil6 - Tue 14/Feb/2012, 12:11am
Khidmat membuat Software..
POS system....
- senang kira stock
- boleh check jualan harian n bulanan
- harga murah
- senang guna.

Hubungi :
0133088640
kamil@alphazonetech.com
www.alphazonetech.com  
8. Hafiz 310 - Sun 6/Jan/2013, 11:21pm
order batu bata ringan dari kelantan sementara harga masih murah..call hafiz 012-5367285  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..