Mencari Pembekal Kacang2 dan Asam Jeruk Kering
Hajar 16 - Fri 26/Aug/2011 10:02am [Last Comment]
salam..

saya sedang mencari pembekal kacang2 seperti pistchio,cashewnut dan lain2 lagi.
saya juga mencari pembekal pelbagai asam jeruk kering..

boleh msg saya secepat mungkin..
0176090127
budak_july@yahoo.com.my

Niche: Bisnes Jeruk | Pembekal Kerepek
 
1. Aizat Zainal - Fri 26/Aug/2011, 11:24am
kalo kacang tumbuk @ PEANUT CANDY boleh?

zack - 0126524731  
2. Noja - Sat 27/Aug/2011, 12:10am
zack, sy berminat.

yg lain2 kalau ada pls call me 013-3300380  
3. Hasni Zainal - Sat 27/Aug/2011, 9:47am
email pada sy juga
email : hzacps@gmail.com  
4. Niawish - Mon 29/Aug/2011, 3:15pm
salam hajar,
kekacang tu untuk snack ke untuk bakery?
bab saya ada kacang pedas, kacang masin, kacang ikan bilis dll
harga borong
reply kat niawish@gmail.com
kalo minat ye....  
5. Jeffry 8 - Wed 7/Sep/2011, 11:16pm
Assalamualaikum...

Utk Hajar & Niawish...saya dh hntr sebut harga bagi bekalan asam kering dn juga kekacang...sila semak email Hajar dn Niawish...

trmksh.

wassalam.  
6. Ah Seng - Sun 11/Sep/2011, 6:37pm
syarikat kita memborong jeruk basah dan kering penang , gula-gula marshmallow dan gummy gula dan juga kacang susu berasal dari indonesia , kita adalah sole agent kacang susu tersebut. kita adalah repackaging syarikat. semua products adalah dengan harga RM 2.00 sahaja .
kalau pihak berminat sila hubungi 019 - 6868 162 , ( Ah Seng )  
7. Mohd Fazuli - Thu 15/Sep/2011, 11:50am
Saya pembekal kacang
pelbagai jenis kacang..
sila lawati fb saya
http://www.facebook.com/groups/244861728884672/
atau cari group kacang  
8. Kudin41 - Tue 27/Sep/2011, 12:30pm
KUAH ROJAK BUAH @ ACAR BUAH/ACAR LIMAU
HOME MADE: RESEPI IBU - TANPA BAHAN PENGAWET
Tarikh Tempahan: 25/09/2011 - 29/09/2011 (Minggu:39)
Tarikh Penghantaran: 01/10/2011
Berminat Sila Buat Tempahan Sekarang!!! Sebelum @ Pada 29/09/2011

PERHATIAN: Bagi Mengekalkan Kesegeran Produk Kami. Produk
Hanya akan Dimasak Mengikut Kuantiti Tempahan - HARAP MAKLUM-

Untuk Membuat Tempahan Klik Di Sini:
http://www.facebook.com/pages/Produk2020webscom/221043064583230?sk=photos  
9. Sarah 75 - Wed 28/Sep/2011, 12:56pm
Jeffry 8 , sila email saya juga sarahboy8778@hotmail.com  
10. Shue82 - Tue 11/Oct/2011, 12:09pm
jeffry 8, blh email kat sy juga..ss_ellyzam@yahoo.com  
11. Gda 2 - Tue 29/Nov/2011, 4:45pm
jeffry 8 , sila email pada sy juga sebutharga. faznaz81@gmail.com  
12. Aziznasir - Mon 12/Dec/2011, 9:25pm
salam... saya ada membekalkan tempoyak di kawasan selangor dan perak... (minimum order 5 kg...rm15/kg)kepada yang berminat boleh email saya : aziznasir86@yahoo.com  
13. June 3 - Fri 6/Jan/2012, 4:48pm
jeffy 8 : boleh email detail ke juenn_31@yahoo.com

TQ  
14. Hafidz 5 - Sun 29/Jan/2012, 11:53am
slm rakan MC..sesiapa pembekal kekacang,kerepek nkeropok blh tlg emel kan senarai harga dan lokasi ke hafidz_wan@yahoo.com ..tq  
15. Shiella 2 - Sun 19/Feb/2012, 3:23pm
sy ada bekalan kacang, keropok, asam kering dan bahan2 membuat kek / roti secara borong  
16. Julie 24 - Tue 21/Feb/2012, 6:14pm
Salam

Saya pembekal kacang (walnut dan pistachio)
Kacang diimport dari negara Middle East.

sila emel ke jpadasian237@gmail.com kepada sesiapa yang berminat.  
17. Zharif 3 - Mon 5/Nov/2012, 11:26am
kalau sahabat ada asam kering untuk dijual, hanatar emel kat zharif.yusof@yahoo.com.  
18. Nizam91 - Sat 10/Nov/2012, 1:54am
saya juga mencari pembekal pelbagai jenis kacang dari arab.. Saya nak membelinya dengan kuantiti yang banyak.. emel saya di nizam_shin91@yahoo.com.. Saya duduk Area Changloon  
19. Azie 142 - Wed 26/Dec/2012, 4:03pm
saya ada jual kacang salut. jika berminat boleh ctc 012-3515609 (k niesa) or email niesamohd666@gmail.com boleh dihantar melalui courier ke seluruh semenanjung. terima kasih.  
20. Yunus 9 - Mon 4/Feb/2013, 11:54pm
sesiapa ada memborong atau mengedar asam kering sila email saya..yunusaziz86@gmail.com  
21. Naimah Bt Abdul Wahab - Wed 26/Nov/2014, 8:17am
sesiapa ada memborong atau mengedar asam kering dan pelbagai jenis kacang sila email saya NAIMAH8907@yahoo.com.my  
22. Siti Hajar Arifin - Sun 25/Jan/2015, 2:17am
Salam..sy ingin mencari pemborong asam kering dan kerepek..email sy sitihajararifin@yahoo.com  
23. Rasyidin90 - Thu 26/Jul/2018, 7:44pm
Salam, saya mencari pemborong atau pengedar asam @ jeruk kering..email atau hantar watsapp ke +601125351252  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..