Mencari Pembekal Herba & Rempah Ratus Tempatan! Daun Limau Purut, Daun Kesum, Daun Serai, Bunga Kantan dan Lain-Lain.
Saiful Nizam 2 @ ART Niaga - Wed 4/Jan/2012 2:31pm [Last Comment]
Saya wakil kepada ANJAAD MANUFACTURING INDUSTRIES yang mempunyai kilang di IKS Halal-Hub Serkam, Melaka mencari pembekal kepada pelbagai rempah ratus serta daun herba tempatan.

Contoh:
- Daun Limau Purut
- Daun Kesum
- Daun Pandan
- Daun Kari
- Daun Kunyit
- Bunga Kantan

ANJAAD mempunyai mesin teknologi pengeringan terkini dan mendapat pengiktirafan daripada USM. Kami memerlukan dalam jumlah yang banyak >10kg. Sila hantarkan sms ke 014 264 8586 sekiranya mempunyai bekalan dan nyatakan sebutharga. Untuk maklumat lanjut sila ke www.anjaad.com Terima kasih.

Niche: Usahawan Tani | Bisnes Tradisional | Pengedar Produk Kesihatan | Pasar Basah
     
  1. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Wed 11/Jan/2012, 12:10pm
    salamullah,sila emailkan detail yang diperlukan ke khairolrizuan@gmail.com
    Insyaallah sy akan cuba.  
  2. Hasnida - Thu 12/Jan/2012, 11:35am
    BOLEH BAGI SENARAI HARGA hasnida_80@yahoo.com  
  3. Araza - Wed 1/Feb/2012, 12:06pm
    Salam nak tnya kenapa call ofis dan hphone tak angkat cmna nak niaga apa prb.? Cari add kilang pun tak jumpa berat cerita!  
  4. Khairol Rizuan B Jem Shamsudin - Thu 23/Feb/2012, 8:53pm
    email pon tk kirim mai mcm mna nak supply barang...huhu...  
  5. Azizi Jaafar 2 - Thu 1/Mar/2012, 10:54pm
    visit www. ethnoherbs.net untuk lebih info  
  6. Baderul Hsiham - Fri 2/Mar/2012, 3:29pm
    saya boleh membekal tanaman daun kesum berjumlah 1 ton pada bila - bila masa. Jika minat kita boleh bincang harga samada kering atau basah. Email jbaderulhisham@gmail.com  
  7. Hana 117 - Fri 30/Mar/2012, 3:34pm
    BOLEH BAGI SENARAI HARGA napi1402@gmail.com  
  8. Zulkifli Hanifa 3 - Sun 1/Apr/2012, 10:51pm
    pembekal rempah ratus
    31 produk halal jakim  
  9. Zila 57 - Fri 6/Apr/2012, 10:27am
    sy bleh bekalkan 1000 bunga kantan semingu
    1 kuntum rm 0.50 sen. 0129066128 fazil  
  10. Saiful Nizam 2 - Mon 16/Apr/2012, 12:45pm
    Zulkifli Hanifa sila tinggalkan no phone. TQ  
  11. Ghazsulaiman81 - Sat 7/Jul/2012, 1:01pm
    kalau saya nak beli produk2 yg dah dikeringkan tu berapa harganya. emailkan ke neohafiz@yahoo.com  
  12. Mohd Hisham Bin Borhanuddin - Tue 30/Oct/2012, 1:42am
    sy pengusaha kebun pandan boleh membekalkan 8000 btg daun pandan seminggu jika encik berminat sila hubungi sy 0136394671  
  13. Muhammad Baasit Bin Mohyidin - Fri 1/Feb/2013, 4:30pm
    salam,tersalah iklan lak,berminat untuk mengambil polisi insurans untuk kilang anda,saya ada menawar kan,berminat sila col saya baasit/0102119383  
  14. Abu Sofian Ruslan - Thu 20/Jun/2013, 3:51pm
    Saya ada ladang limau purut 1600 batang pokok yang telah matang dan sedia membekalkan daun dan buah bila-bila masa. Hubungi saya di 012 2063732  
  15. Myron - Mon 16/Feb/2015, 7:48am
    Sy membekalkan herba cucur atap dalam bentuk pati..jika berminat boleh hubungi sy mnexs@yahoo.com  
  16. Ck Lim - Wed 3/Jun/2015, 4:05pm
    saya pengusaha dan pembekal kebun daun pandan segar, sentiasa ada stok jika encik berminat, sila hubungi saya di 016 9268851  
  17. Assan 3 - Fri 2/Oct/2015, 5:23pm
    Saya asan bole bekalkan serai dalam 5 ton semingu..berminat cal wsap 0123818705.area melaka ,ledang,muar.  
  18. Zaini 143 - Sat 31/Oct/2015, 11:43am
    Pengusaha kilang@sesiapa yg memerlukan Serai wangi dlm kuantiti byk,sila hubungi saya untuk keterangan lanjut...018_3233171 zaini  
  19. Catie - Fri 19/Feb/2016, 1:48pm
    salam,saya ada daun kering untuk seringan,pisang kelat,pandan,serai wangi,chapa,inai,senduduk dan lengkuas yang telah di kering atau basah..sila hubungi saya 0182908500  
  20. Khairil Nizam 2 - Thu 13/Jul/2017, 1:14pm
    SERAI SERAI PEHA AYAM......... LEMONGRASS CHICKEN DRUMSTICK.....

    Sekiranya memerlukan bekalan SERAI MAKAN dalam kuanTiTi yang banyak.... SEGERA HUBUNGI SAYA<

    019 366 8355 hubungi saya segera.

    Ladang di BERANANG, Selangor dan Lenggeng N9.

    Bekalan Tanpa PUTUS unTuk ANDA SEMUA>......  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia