Mencari Pembekal Bunga/Cenderahati untuk Pesta Konvo di UTHM Johor.
Iwan 13 - Thu 14/Jul/2011 11:33am [Last Comment]
saya ingin menjual bunga atau cenderahati pada pesta konvokesyen di universiti saya mungkin pd bulan 9 atau 10.. ada sesiapa yg dapat bekalkan bunga dengan harga murah. kalau tiada modal lagi bagus. kiranya saya tlg jual lepas tu baru kira komisen atas jualan 2.

ade sesiapa nak bantu, boleh contact saya..

emel: boodark@gmail.com

Niche: Kedai Bunga | Kedai Cenderahati Dan Kraf
 
1. Cilok - Thu 14/Jul/2011, 11:36am
kalu en nk pembalut( nk clear stok) and bunga sy blih supplier...
sy ada kenal org atas cameron tu
email sy murnie78@yahoo.com  
2. Senang Com - Thu 14/Jul/2011, 12:45pm
kami membekalkan cenderahati..emel ke jomsenang@gmail.com jika berminat..anda boleh tgk cnth souvenir di facebook kami..https://www.facebook.com/media/set/?set=a.239132826115974.74082.218186668210590  
3. Syaidattulhairinniza - Thu 14/Jul/2011, 12:53pm
saya adalah pemborong cenderahati
boleh view my blog@email sy
http://gallery-airin.blogspot.com/p/best-selling-of-trendy-shoes.html  
4. Yazmil - Fri 15/Jul/2011, 8:31am
pendrive cute nak??
email yaz.spirit@yahoo.com  
5. Niesa 8 - Sat 16/Jul/2011, 9:36am
as salam, jika berminat untuk menjual halal marshmallow, sila email saya yusniza.yusoff@gmail.com
harga lebih murah dari pasaran dan postage cuma RM10 saja untuk 1-5kg. tqvm  
6. Aleeya 4 - Sat 16/Jul/2011, 9:44pm
Kami berpengalaman dalam membekal bunga segar, tiruan dan pelbagai jenis gubahan cenderahati untuk majlis konvokesyen di serata malaysia.. tidak perlu keluar modal 1 sen pun.. harga congsignment yg sangat rendah mampu menambah pendapatan anda... di beri keutamaan pada pelajar /kakitangan kelab/pesatuan/ kolej/institusi/universiti/ tidak kira bangsa dan agama.. kami akan beri senarai sebutharga pada yg serius sahaja..
hubungi kak ida 016-511 5355/ 017- 648 4549
aleeya_florist@yahoo.com
aleeya florist facebook (lihat gambar contoh)  
7. Cheazoo - Sun 17/Jul/2011, 4:04pm
iwan, ble bg saya no fon wakil pelajar x? saya ingin buat sale di UTHM.. ade no contact?  
8. Iwan 13 - Sun 17/Jul/2011, 4:48pm
Cheazoo :

email saya di: boodark@gmail.com  
9. Mohd Fauzi Salman - Mon 18/Jul/2011, 11:50am
salam.saya menjual soft toys yang siap dibungkus.kebanyakannya kartun pooh.setiap satu rm 5 aje.jika berminat sila hubungi saya 012-7370772.TQ  
10. Salwa 18 - Thu 28/Jul/2011, 11:40am
Anda guru tuisyen??? Hubungi saya utk peluang tusyen. 012-2955759.  
11. Norra - Mon 8/Aug/2011, 9:54pm
come 2 my fb, mcm2 ada
azfaijunior@yahoo.com  
12. Caasa15 - Tue 6/Sep/2011, 11:56pm
saya boleh membekal bunga n cenderhati untuk konvokesyen,,,,,dan company saya mempunyai pengalaman selama 4 thn membekal bunga dan cenderhati semasa konvokesyen di ipta dan ipts...untuk keterangan lanjut sila hubungi di
afiq1525@gmail.com  
13. Pemborong Pendrive - Sun 25/Sep/2011, 7:57pm
Kami membekalkan pelbagai jenis pendrive berjenama, fancy dan memang sesuai dijadikan hadiah/cenderamata. Logo atau apa sahaja boleh dicetak secara percuma. Nak tahu lebih lanjut hubungi saya 012-7311916  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..