Mencari Pembekal Botol Plastik
E ein - Wed 11/May/2016 11:25am [Last Comment]
Assalamualaikum wbt...

saya sedang mencari pembekal botol plastik secara borong.

saiz yang saya perlukan adalah seperti berikut :

- 250ml
- 500ml

kalau boleh pm sy 016-8818101 ye..tq

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol
 
1. Maid Supply 3 - Wed 11/May/2016, 1:48pm
Tumpang Iklan,
Kepada sesiapa yg mempunyai pekerja asing tanpa izin, Kami boleh bantu buat permit kerja untuk mereka. Untuk keterangan lanjut sila watsap 017-2121317 atau email: tricominfo@gmail.com  
2. Azrin Ahmad 2 - Thu 26/May/2016, 10:03am
Assalam


Saya ada suply big cup saiz 22oz dan botol plastic 2kg dan 5kg seperti didalam gambar
(produk baru) harga utk :


22oz ialah RM19 for 100pcs
2kg ialah Rm1.20
5kg ialah rm2.30


tiada min order, tapi kena seft collect kat kg kubu gajah sungai buloh.
Berminat boleh cal or wasap sya azrin ? 0193361530  
3. Pembekal Botol Dan Packaging - Thu 25/Aug/2016, 4:47am
Salam Tuan/Puan maaf mengganggu..

Jemput singgah ke FB dan IG kami
Botol Balang Plastikmurah atau boleh search #bbpm sempena Merdeka Promo yg berlangsung sehingga 1Sept..

Sila wasap jenis botol dan balang yg Tuan/Puan minat
dan kami akan quote harga & min order qtty..

Insyallah kami sediakan harga TERMURAH sepanjang promosi ni berlangsung.

Harap maklum n Terima Kasih ????????????  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..