Mencari Pembekal Batik Sutera dan Canting Terengganu
Fattah69 @ Ima Selayang Pandang Enterprise - Sun 15/Aug/2010 4:18pm [Last Comment]
Salam semua Saya berminat hendak memasarkan aneka jenis Batik Dari Terengganu di Kawasan Saya (Muar,Johor) masalahnya sekarang saya masih belum jumpa Pembekal ada sesiapa yang tahu dan sudi memberikan bekalan secukupnya sila e-mail.......abdulfattahsarnadi@gmail.com

Niche: Pemborong Batik Dan Sutera
 
1. Cik Zurina - Sun 15/Aug/2010, 5:04pm
kami membuat kertas kerja utk pinjaman perniagaan di bank atau agensi kerajaan..kami juga membuat kertas kerja projek (eg:pertanian, penternakan, dan lain2..)..

selain itu kami turut menawarkan perkhidmatan untuk profile company, laporan untung rugi(account), analisa pasaran, kertas kredit dan kelayakan pinjaman)

sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di talian 017-3127403 (cik zurina), email saya di zurina@sas-advisory.com  
2. Ilyas 2 - Mon 16/Aug/2010, 12:49pm
sila email saya awwak_cu@yahoo.com..insyallah masalah anda dpt diselesaikan  
3. M Idhzaq - Mon 16/Aug/2010, 11:56pm
kalau sutera india mahu tak? crepe india 100% import dari india... boleh bagi harga borang yang agak murah dari pasaran dan kualiti yang amat memuaskan... sila emailkan maklumbalas kepada saya Dhizaq.berhad@gmail.com  
4. Sgrengassongket - Tue 17/Aug/2010, 11:31am
cek emel ya . Pn Roni  
5. Anilfazila - Mon 4/Oct/2010, 10:18pm
sila email kepada saya juga.saya ingin menjual sutera.email ke anilfazila@gmail.com  
6. Majdan - Sat 23/Oct/2010, 10:12pm
salam
kami merupakan pembekal batik sutera kelantan (creepe,Jacquard) yang asli dan bermutu.call 0137422863/0129444998 untuk tempahan.

Harga batik eklusif
rm170 corak 4 lapis
rm150 corak 3 lapis
rm130 corak 1 lapis  
7. Man 9 - Thu 4/Nov/2010, 2:23pm
Sila email saya untuk keterangan lanjut untuk dapatkan batik sutera terengganu yang berkualiti mantoba1431@gmail.com  
8. Mraz - Sat 6/Nov/2010, 8:59pm
emailkan ke mrazcollection@gmail.com  
9. Zaharudin Bin Zakaria - Fri 12/Nov/2010, 2:52am
Sedia menjadi pembekal.kilang sendiri.email suza8384@gmail.com  
10. Farihah - Sun 28/Nov/2010, 6:45pm
Saya membekalkan pelbagai jenis sutera/ kain cotton/ telekung dll dengan harga istimewa!! Kepada yang ingin berniaga juga dengan harga borong!! Sila kunjungi http://hargaruntuhonline.blogspot.com/
Farihah (0199905727)  
11. Karyamass - Sun 6/Mar/2011, 2:05pm
Sy membekalkan kain psg batik esklusif pd harga murah n utk dsgn y cntik,untuk tahun 2011 ini, pasaran batik tertumpu pada batik cotton esklusif, kilang kami adlh pioneer utk mmbklkn batik cotton esklusif pd hrga berptutan. skg market hnya ada di Terenggabu, sekiranya anda menjadi pioneer d tempat anda semestinya anda akan mendapat keuntungan,
apapun klu berminat email ke
adlii@ymail.com  
12. Mohd Khairul B Mat Daud - Sun 17/Apr/2011, 3:28pm
kami adalah pembuat batik sutera terengganu, hand made ekslusif. kami bnyak menbuat untuk pos malaysia,ahli koprat,ahli politik dan juga luar negara. desidn mengikut kehendak tuan,atau design yg sedia ada, sangat halus. jika berminat boleh email saya wqk5040@yahoo.com  
13. Fattah69 - Wed 18/Jan/2012, 7:14pm
Syarikat saya mencari pembekal burung puyuh yang beratnya tidak lebih 1.50 gm seekor harga berpatutan dan bekalan berterusan sila hubungi saya 0107751969
atau email:abdulfattahsarnadi@gmail.com
dengan egera terima kasih.  
14. Adamryan - Sun 23/Jun/2013, 5:20am
Salam. Kami adalah pemborong/Pembekal Batik Sutera Terengganu. Harga Kami adalah antara termurah di pasaran dengan syarat borong yang ringan. Kami jual segala jenis batik sutera. Design Latest. Policy Exchange Sehingga sampai 60Hari.

Jika Berminat Boleh hubungi or SMS saya 013-6401354( En. Hanif) or email : hanif872007@hotmail.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..