Mencari Pembekal Baju Bayi & Kids Secara Borong Dengan Harga Terendah
Han 4 - Wed 5/Jan/2011 10:12am [Last Comment]
hanya tawaran yg terendah shj sy akan berurusan. maklumlah di online shopping byk sgt harga yg ditawarkan sedangkan barangan sama shj. Saya mempunyai sebuah kedai di utara semenanjung (kedah). Jika anda dapat memberi tawaran yg murah, tidak mustahil sy akan buat belian lebih dr 1K..Thanks! Salam 1 Malaysia

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Bayi
 
1. Han 4 - Wed 5/Jan/2011, 10:14am
terlupa masukkan email saya diatas...mrhaniff86@gmail.com  
2. Metafora Touch - Wed 5/Jan/2011, 11:55am
kami boleh dapatkan secara borong terus dari china sila email kat saya jessnor9956@gmail.com  
3. Azma - Wed 5/Jan/2011, 1:10pm
tolong emailkan catalog n harga utk saya juga azma_kb@yahoo.com.my terima kasih.  
4. Impian Sama - Wed 5/Jan/2011, 2:05pm
salam..kami adalah pembekal baju kanak-kank dan bayi(rompers)sila ke blog kami untuk melihat katalog harga dan juga gambar.sebarang pertanyaan,sila call aishah dgn segera.tq

blog-->www.impiansama.wordpress.com
aishah 013 6060989  
5. Mira Suriati - Thu 6/Jan/2011, 10:16am
Barang direct dari CHINA..sila ke blog MAMADANISH WHOLESALE....harga boleh dirunding......

http://www.danish090809.blogspot.com  
6. Maya 14 - Thu 6/Jan/2011, 6:16pm
salam..
jika awk berminat bleh lar email saya utk mndapatkan catalog

mayanaliz@yahoo.com  
7. Cikguyie - Sat 8/Jan/2011, 11:15pm
sy ada menyediakan baju branded import dr india dan bangladesh,barang kami dijual di pasaraya terkemuka di malaysia...harga borong umur 1 tahun ker 12 tahun rm11 tanpa pos.kuantiti 50 helai keatas..call jer 0199228310 cikguyie  
8. Dinda - Tue 11/Jan/2011, 8:59pm
saya menjual baju anak dan womens. harga start RM10. jual untuk quantity 100 pcs ke atas. contact saya dinda.chairani@yahoo.com .  
9. Babykids Manja Wholesaler - Tue 11/Jan/2011, 10:10pm
sy ada jual busha pants n legging dengan harga yg sngt murah....

berminat email pertanyaan ke babykidsmanjawholesaler@gmail.com utk katalog  
10. E Babyshop - Thu 13/Jan/2011, 11:11am
sila layari http://babykidsstuffwholesaler.blogspot.com/

more purchases, more discount  
12. Faz 5 - Sun 13/Feb/2011, 3:54am
boleh view kat sini jugak ;

http://mybabywear.blogspot.com/

http://wholesale-mybabywear.blogspot.com/  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..