Mencari Pembantu Rumah - Klang
Ilmi Hadi - Sat 25/Dec/2010 8:01pm [Last Comment]
Saya ingin mencari pembantu rumah dgn kadar segera, sekolah dah nak buka, anak-anak memerlukan perhatian terutamanya untuk pertukaran sekoah agama dan kebangsaan..Kawasan Klang

Niche: Pembantu Rumah Asing
 
1. Farris Iskandar - Sat 25/Dec/2010, 8:37pm
maid indonesia nak??  
2. Ilmi Hadi - Sun 26/Dec/2010, 12:02am
ada ke sekarang?  
3. Darweenshah - Sun 26/Dec/2010, 11:45pm
Maid with working permit
maid = rm5500
deposit = rm2500
balance rm3000 after receive the maid
4 month salary deduction = rm500 per month
3month warranty for the maid and free of charge replacement
well trained maid

p/s= it takes about 2-4weeks after the deposit receive by us.

mie - 0136001677 (shah alam)
darween - +6281931651943
email- darween_shah@yahoo.com  
4. Shan 7 - Mon 27/Dec/2010, 3:10am
hi kau masih ada maid ke?
masih harga yang sama ke
macamana ngan permit semua
mail saya kat shanselvy@yahoo.com
gaji maid berape?  
5. Izza Zyanti - Mon 27/Dec/2010, 9:49am
salam semua... friday lepas izza baru jer dapat pembantu rumah.. punyala susah nak cari maid yang nak bekerja menjaga budak.. alhamdullillah izza dapat dari agen klang-kelantan... tengok dia pun ok dengan anak-anak izza...

p/s ada sesapa interested ke nak maid... sebab dekat agen tuh ada lagi 4 orang maid yang serius nak masuk bekerja sebagai pengasuh... kalau ada minta email segera pada izza ye.. izza.zulz@gmail.com..  
6. Ilmi Hadi - Mon 27/Dec/2010, 1:58pm
Maid dah dapat tapi kerana kemasukan tengah bulan Jan 2011, kena cari yang temp...ada ke di kaw. klang waktu kerja 6.30am-4.40pm...nak stay pun tak pe  
7. Elain - Mon 27/Dec/2010, 4:23pm
izza:payment brape?  
8. Izza Zyanti - Tue 28/Dec/2010, 2:53pm
so far paling murah izza bayar 2k je  
9. Fara 11 - Tue 28/Dec/2010, 3:14pm
izza: emailkan ke saya phone u..
faradarling77@yahoo.com

i email ke u.. tak bleh masuk  
10. Nizam 67 - Wed 29/Dec/2010, 10:12am
Kalau 2k saya pun berminat, boleh send contact kat saya sekali?
almizan143@yahoo.com  
11. Ira 14 - Thu 30/Dec/2010, 3:02pm
Izza:
ada lg ke maid yg 4 org tu?  
12. Hasni 2 - Thu 30/Dec/2010, 5:39pm
salam saya jugak mencari maid segera di subang bestari..harap blh dapat segera...

saudari izza, blh email saya segera tak??saya ade email kat awak pasal maid...  
13. Ira 14 - Thu 30/Dec/2010, 6:21pm
sy sgt berminat... nak segera..
apa2 tlg hubungi saya di talian 0195555310
sgt memerlukan..tolong yr...e  
14. Shasha 9 - Fri 31/Dec/2010, 10:14am
saya pun berminat Izza tlg email saya Balqisha04@gmail.com  
15. Sofia 2 - Mon 3/Jan/2011, 9:55am
ada maid yg kosong x? perlukan segera.-call sy-0199269538  
16. Dinkapal - Mon 3/Jan/2011, 12:10pm
Salam Izza zyanti....
bleh maid yg u ckp tuh ader lg x....
bleh melkan kat i x...panDaxter99@yahoo.com @ 019-4480310  
17. Safiah 4 - Wed 5/Jan/2011, 9:14am
saya ada maid, jika berminat sila hubungi saya ke 0125263225 or 0195086911  
18. Nurul 135 - Wed 5/Jan/2011, 3:50pm
Salam Izza zyanti
saya nak maid jugak
tolong email ke nuruleliza@yahoo.com  
19. Hasni 2 - Thu 6/Jan/2011, 9:18am
salam, ade sesiapa da dapat maid???banyak yang menipu...jika ade yang tak dapat maid or kena tipu, sila war2 kan kat sini, ade orang tengah yang menipu so dapat tlg yang lain. Klu yang dapat maid, share la kat sini, kita pun nak tau mane orang tgh yang boleh pakai..  
20. Melati81 - Thu 6/Jan/2011, 9:50am
Salam Izza zyanti
saya nak maid jugak
tolong email ke fareast_81@yahoo.com.my  
21. Hasni 2 - Sat 5/Feb/2011, 3:28pm
salam izza zyanti, sila pulangkan duit saya segera. Janji nak pulangkan 4hb Jan, hari ini dah 5hb. Kalau awak tak pulangkan, saya report polis!!!  
22. Hasni 2 - Fri 18/Feb/2011, 10:03am
salam, kepada sesiapa yang memerlukan pembantu rumah, jgn deal dgn izza zyanti ni sbb dia ni penipu, duit da dpt orang gaji x sampai. sesiapa yang terkena sila laopr polis..dia mungkin guna nama samaran lain..tapi no acc bank Maybankatas nama norhazize a rani. saya da laopr polis atas kes penipuan maid. semalam kes harian metro, pasal menipu maid di saujana kajang polis tgh siasat.Hopefully masuk penjara yang menipu duit orang nih..AMIN  
23. Intan 58 - Mon 7/Mar/2011, 10:57pm
ya betul, saya pun dah kena tipu dgn izza ni. janji nak masuk bulan feb, tapi last2, masuk jer bulan 3 dia dah tutup telefon. dah la anak saya sakit jantung berlubang, pembedahan ada lagi 2 kali nak buat. pening2. izza ni, dia akan cari yg betul2 terdesak saja dan mmg pandai ckp.  
24. Mamaaiman 2 - Fri 11/Mar/2011, 4:50pm
Intan saya pun dah kena saya bank in duit 16/2/2011 tuptup sampai sekarang tak dapt maid and duit
dia reply sms saya kata nak pulangkan duit tapi habuk pun taka da.

REport polis saya dah buat... memang saya haramkan duit tu dunia akhirat . tak selamat perempuan nih...

kat mana dia nak lari lagi...tengok lah ... dia akan kena jugak one day...

doa org teraniya nih makbul...  
25. Ahmad Temau - Sat 19/Mar/2011, 1:19am
Salam,

kpd sesiapa yg berhasrat inginkan maid, sila hubungi saya hj. ahmad 017-3322 767. Maid dari jawa. InsyaALlah saya tak menipu krn saya ingin rezeki yg halal utk keluarga saya dan saya juga  
26. Intan 58 - Mon 4/Apr/2011, 11:37am
mamaaiman, sedih la bila org buat macam ni...saya bukan apa, anak dah sakit keluar masuk IJN jadi saya tak tau nak buat apa lagi. mmg hati marah dgn izza ni, hanya Tuhan yg dapat membalas segala 'jasa' dia kepada kita.

ahmad temau,
kata2 awak tu sebijik macam izza ckp kat saya...sorry jangan terasa..........  
27. Haji Ali 3 - Wed 18/Jul/2018, 12:57am
kami sediakan servis LOCAL MAID.

sila masuk FB page; Pembantu Rumah Tempatan Local Maid

call Hj.Ali 0168385470

kos murah serta cepat dpt. khas utk majikan seluruh Malaysia  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..