Mencari Peluang Perniagaan Kecil
Fardi - Mon 17/Aug/2015 2:58pm [Last Comment]
Assalamualaikum warga Majalah...saya ingin mencari peluang untuk berniaga kecil-kecilan...sahabat yang ade peluang boleh hubungi saya...berminat berniaga di pasar malam, pasar pagi atau tepi jalan. Terima Kasih!

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Ezad 60 - Mon 17/Aug/2015, 3:40pm
waalaikumsalam, berminat meniaga selipar dan sandal?
sesuai untuk meniaga di pasar malam,

boleh wssup 011-21133010  
2. Mohd Aizat 8 - Mon 17/Aug/2015, 3:56pm
berminat untuk memulakan bisnes RO machine. bole contact saya.. saya membekal RO machine (new), dan outdoor water filter dengan harga yg murah..

boleh wassup utk detail 017 3619224 (AIZAT)  
3. Nasrul 68 - Mon 17/Aug/2015, 4:30pm
Jom dengan perfume badan dan kereta.Modal rm100. Untung rm 100-300 sehari. Be ruminant what's app nastily 01111266082  
4. Azman Sahrim 4 - Mon 17/Aug/2015, 7:23pm
Berminat untuk menjadi pengedar produk makanan ke kedai kedai runcit atau usahawan vansales boleh contact saya 018-9197241.

Bersusah susah dahulu bersenang senang kemudian.  
5. Aha 2 - Mon 17/Aug/2015, 8:33pm
Saya ada produk makanan halal satay kebab untuk u berniaga..
Sgt laku...dengan modal cuma RM180,boleh buat untung RM120.lepas tu boleh pusing modal..InsyaAllah, saya buat sangat cepat pusing modal.
Boleh contact 0194725709  
6. Xox 2 - Mon 17/Aug/2015, 9:03pm
Jika berminat Jadi tauke telekomunikasi blh WhatsApp sy ( 0129811907)
Plan xox postpaid
Modal cuma RM5
Setiap pengguna yg guna kita dibayar
1)plan 50, kita dibayar rm50
2)plan 100, kita dibayar RM100
3)plan 150, kita dibayar Rm1500

Mana ada rate panggilan 10sen seminit ke semua telco, kini ada dgn xoxpostpaid  
7. Zatyshah - Mon 17/Aug/2015, 9:22pm
berminat untuk borong baju lelaki??jika berminat pm/whatsapp saya 0175949531  
8. Norasikin Bachok - Mon 17/Aug/2015, 11:40pm
jika berminat nk berniaga sejadah mini pelikat boleh whatsapp 0193244163..  
9. Anisah 46 - Tue 18/Aug/2015, 2:18am
jom jual deodorant
pasaran besar, boleh jual kepada semua org yg ada. ketiak.
whatsapp 011 12391595  
10. Kieyjejung - Tue 18/Aug/2015, 9:06am
Salam semua.. Berminat untuk menceburi pelaburan dengan pulangan yang tinggi selama 30 hari sahaja.. Bole contact saya untuk detail.. 010-2785627.. Modal serendah RM145.  
11. Ekaariana 2 - Tue 18/Aug/2015, 9:53am
Kepada sesiapa yg berminat utk promot Produk AROMA PUTERI BONGSU QAIREEN
Tanpa modal tapi diberi komisen ...
silalah w/sap untuk keterangan lebih lanjut lagi.
w/sap : 017-5851490  
12. Ayeh - Tue 18/Aug/2015, 1:22pm
berminat dengan perniagan ayam gunting atau sotong raja..kami ada menbuat pakej perniagaan dgn harga rm3499..
kiosk yg menarik
kiosk yg mudah simpan dan simple
keuntungan 100 milik peniaga.
peralatan,bahan mentah dan kursus disediakan.
untuk matlumat lanjut boleh terus hubungi sy di 012-9849580..
MAARIFF.  
13. Nur90 4 - Tue 18/Aug/2015, 5:30pm
Hai

Berminat untuk membuat produk kecantikan jenama sendiri dengan modal serendah RM1300 sahaja...!!!!

-Kilang bertaraf GMP
-minimum order yang rendah
-mendapat keuntungan berlipat kali ganda!!1

Jika ingin mengetahui dengan lebih lanjut lagi boleh hubungi saya 017-689 0226..  
14. Zilah 5 - Wed 19/Aug/2015, 1:46pm
kalau berminat untuk menjadi rakan perniagaan tools / d.i.y boleh hubungi saya di 016 6012709 , tak perlu simpan stok , tak perlu nak penghantaran..keuntungan 15% dari harga pasaran  
15. Asrul Hafiz - Wed 19/Aug/2015, 5:05pm
kalau nk jd pengedar jus sarang burung walet stevia whatsapp 012 3713730,,,jadi stokis money back guarantee,,,  
16. Minda Creative Advertising - Wed 19/Aug/2015, 5:14pm
MEMPERKENALKAN RADIO DIGITAL ISLAMIK AL-QURAN

PELUANG MENJADI PENGEDAR / AGEN DROPSHIP

Radio ini bersaiz kecil, ringan & mudah dibawa ke mana sahaja. Sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur.

http://www.majalah.com/?classified:memperkenalkan-radio-digital-islamik-al-quran:FV3X6F6SYL  
17. Hilmi 60 - Thu 20/Aug/2015, 5:02am
Salam sy bercadang nk bniaga di tepi2 jln menjual burger bakar .jika ada sesiapa yg berminat kite leh share..whatsap 012-3259721  
18. Nazri Said - Thu 20/Aug/2015, 12:10pm
WAKIL JUALAN TEH DAUN INSULIN...
DAFTAR SEKARANG!

WWW.SignUpGenius.com/go/20F0445ABAE23A2FA7-wakil

(Note: Register & Join me as nationwide agents network. Further details will follow)  
19. Neeyalatib 2 - Thu 20/Aug/2015, 5:50pm
Siapa nak duit masuk setiap hari?? Sis ada teknik dan tips mcm mana kita nak buat part time bisnes dgn modal serendah RM310 je.. 📱 WHATSAPP 018-2957387 sepantas kilat! Jgn lepaskan peluang! Ramai yg dah berjaya termasuklah para artis Malaysia..So hurry up wasap me nowww!!  
20. Faridah 104 - Fri 21/Aug/2015, 7:03am
Forever Aloe Vera Gel
whatassp 01127838062  
21. Shirt Co - Fri 21/Aug/2015, 5:30pm
PEMBORONG PAKAIAN WANITA HARGA TERENDAH RM7 SHJ!!

FB:Pemborong Baju Shirt & Co

Whatsapp:+60105253194

PRINTING BAJU RM7.90 SHJ
MINIMA 150helai.  
22. Sue 67 - Sun 23/Aug/2015, 7:50am
Bisnes ini sangat sempoi..rakan-rakan anda topup di mana sahaja anda dapat duit $$$..
Hebat kan? Walaupun bisnes seposen ..dua posen..tapi hasilnya sangat berbaloi. Boleh buat duit pencen bulanan di sini.

Jom tukar ke simkad TONEPLUS sekarang dan mulalah menjana pendapatan PASIF seumur hidup anda sekarang.

PM SAYA UNTUK PENDAFTARAN, STOK SIMKAD SENTIASA ADA BERSAMA KAMI

012-4535203
019-4196203  
23. Ida Ahmad 4 - Sun 23/Aug/2015, 11:10am
berminat unt berniaga jagung.. sila wassap saya 0139339329  
24. Miz Masz - Mon 24/Aug/2015, 3:30am
Sy mencari bisnes partner yg samada yg bekerja government/swasta..
Just pm/wasap : 0193620565  
25. Dropship Tafsir - Mon 24/Aug/2015, 5:47am
Assalamualaikum..sy memerlukan agen dropship seramai 11 org lg utk cukupkan kuota penjualan produk yg sememangnya telah HOT iaitu tafsir al quran al mumayyaz! Tugas anda sgt SENANG, komisyen pun lg lah SENANG MASYUK!! Bahan promosi terbaik disediakan..copy paste je..harga agen tersangatlah murah, harga borong apatah lg..komisyen blh dpt rm20-rm30 per naskah gitu2 je :)

Haa..ada lg..! Tips Deal dgn Cus pun anda, confirm sales kencang habis...dan...plan pemasaran TERBARU yg akan sy cipta nnt anda akan dpt min rm260 sehingga rm310 per order shj! Erm, cmne tu ya?? rahsia...'_'?


Jika nk dpt semua KEISTIMEWAAN ini, kena cpt2 wasap sy dgn taip '' Dropship Tafsir '' ke 017-7846028 sekarang juga sbb sy masih bg Pdndtrn PERCUMA ya! Jgn gigit jari jika kuota dh penuh...;)  
26. Romzi 2 - Mon 24/Aug/2015, 9:52am
perlukan tempat / sedang mencari produk untuk diniagakan...hubungi saya 0163050690...(restaurant n kiosk)
-Nasi arab
-Koay teow
-Burger bakar
-Western
dll....  
27. Aleeyamyhomme 2 - Mon 24/Aug/2015, 10:30am
PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA MYHOMME BIOTECH ...WHATSAPP 0139265929  
28. Farhani 2 - Mon 24/Aug/2015, 11:18am
Berminat borong tudung? Whatsapp saya 0127904680  
29. Mohd 923 - Mon 24/Aug/2015, 11:58pm
Income sampingan.
modal bermula rm700.
bulanan income antara rm200- rm300.
hanya 10orang sahaja.

berminat whatsapp 0172380842  
30. Hilmi 60 - Tue 25/Aug/2015, 6:08am
Saya berminat sgt nk bniaga restoran,warung,tepi jalan ke..tpi kkurangan modl  
31. Yaya 202 - Thu 27/Aug/2015, 1:05pm
peluang berniaga air coklat dan Kami merupakan salah sebuah syarikat pengeluar produk minuman koko nutrimalt IKS bumiputera dimalaysia beroperasi di kajang selangor. Produk berkonsepkan minuman harian seisi keluarga.Bukan sekadar HALAL malah mampu menjaga kesihatan pada tubuh badan.

- Pakej pengedar yang sangat mudah
-Strategi dan Khidmat pemasaran akan diberi secara percuma.
-HQ akan bantu iklan dan promote anda sebagai pengedar ( fb/intagram/majalah dll )

Jangan risau..MODAL PERMULAAN BERGANTUNG PADA KEMAMPUAN ANDA...!!!

Call/ Whatsaap
011-323 06126
Cik Yaya  
32. Joehari Bin Mat Yusoff - Fri 28/Aug/2015, 5:27pm
boleh cuba biz Arba Network- CWC.beli pakej sahaja dan jana pendapatan pasif setiap bulan.ada perjanjian di matikan setem hasil LHDN.modal juga tak hangus.utk info call/wassap
016-3354304.  
33. Simply Trendy - Sat 29/Aug/2015, 9:37pm
Jom jana MINIMA 30% margin! Jual produk spray pengeras tudung.

Copy paste link di bawah untuk lihat produk
http://bit.ly/1JDaXuA

Berminat hubungi kami di 018-3994875.
FB Search> Mrs. Iron Fabric Starch

Produk sangat mudah di jual. Compliment untuk wanita yg bertudung.

Details produk:
1. membentuk tudung agar nampak lebih kemas, cantik dan cepat.
2. mengelakkan tudung menjadi lembik dan leper
3. membetulkan tudung awning yang rosak akibat terlipat dan kemek di samping mengekalkan bentuk awning tersebut

Boleh buat berniaga pasar malam/ pagi/ car boot sales/ online/ offline

Copy paste link di bawah untuk lihat produk
http://bit.ly/1JDaXuA

Berminat hubungi kami di 018-3994875.
FB Search> Mrs. Iron Fabric Starch  
34. Stanza - Tue 1/Sep/2015, 6:14am
Sy mencari sleeping partner utk buka Kedai Vape... Anda labur modal... Sy run bisnes... Keuntungan 30/60... Berminat whatsapp 0163218550...  
35. Fareed 15 - Tue 1/Sep/2015, 10:57am
111  
36. Latipah 5 - Mon 7/Sep/2015, 2:00pm
Berminat tambah pendapatan.jadilah agent jualan tepung SUPERB MOIST CAKE!modal hanya RM96.00 (12PEKET)sepeket boleh jual rm12.00-rm13.00( setiap peket FREE TOPPING COKLAT.sms @ whatsapp 0133134092  
37. Amirrul Rasyid - Tue 15/Sep/2015, 4:20pm
Berminat nak jadi usahawan tapi tiada platform dari segi ilmu, pendedahan,dan bimbingan mentor ?

Hadiri Open Day Akademi Perintis Usahawan Malaysia di Setia Avenue Setia Alam Shah Alam bermula 10am 16/9/2015 untuk meneroka potensi anda sebagai usahawan

Hubungi Amirrul 01115142248
untuk maklumat lanjut  
38. Asfandi - Fri 18/Sep/2015, 2:27pm
Teh Herba Belalai Gajah (SSG) plus Stevia

Khusus untuk pesakit Kanser. Baik untuk kesihatan.
Sangat berkesan membantu dalam meningkatkan tahap kesihatan untuk penghidap darah Tinggi dan Kencing Manis.

Produk Usahawan Bumiputera Muslim
Di keluarkan oleh Aufa Trading

Harga Jualan:
Semenanjung Malaysia = RM33
Sabah & Sarawak = RM30

(untuk mengetahui harga agen, hubungi Asfandi)

MENCARI AGEN KAWASAN DAN AGEN DROPSHIP UNTUK SETIAP NEGERI.

Berminat hubungi
Asfandi: 016-4273305(Whatsapp)
www.facebook.com/aufa.trading  
39. Sita Sukati - Tue 22/Sep/2015, 5:26pm
saya berminat tuk niaga kecil2an.kalo boleh nak bisnes modal x banyak tapi masyuk.yg perasan sekarang tgh hot Borders Tea (milk tea).kalau ada sesiapa ade info bisness yang best dan tau mn nak carik barang, stall, lokasi yang best (klang/shah alam/PJ) boleh e-mail pada saya sitasukati@yahoo.com.tqvm  
40. Ain 563 - Thu 24/Sep/2015, 6:16pm
Assalamualaikum. disini saya ingin melepaskan pakej perniagaan ayam golek saya atas sebb ingin berhijrah keluar negeri .
pakej termasuk
-mesin golek ayam(boleh golek 15 ke 20 ekor sekali gus. mesin jenis boleh bukak pasang. sesuai utk yang masih belum ada van. masuk viva pun muat)
-kanopi saiz 8?8
-freezer (boleh simpan 100ekor sekaligus bergantung pada saiz ayam)
-bateri kereta (golek guna bateri)
-meja lipat
-peralatan kecil (sepit arang,getah ikat,gunting ayam,chopping board,pisau kecil, cangkuk ayam,glove arang,apron)
-banner perniagaan ayam golek
-flyers 3000keping

sesuai pada mereka yg baru nak mulakan perniagaan kecil kecilan. student. pesara sesiapa saja

Pada yg berminat saya akan sertakan sekali senarai pembekal ayam dara dan arang.
Diberikan percuma arang seguni 1/2, ayam mentah 35ekor dan juga sos perapan ayam(boleh perap 140 ekor ayam)

kiranya buyer boleh terus cari tapak dan terus mulakan perniagaan serta merta

Bisnes ayam golek sememangnya sgt relevan takkira bulan puasa atau hari biasa. pulangan duit yg berlipat kali ganda kalau kena dgn cara insyaAllah.
harga pakej diatas rm6000 boleh nego kalau betul berminat. penggunaan mesin akan diajar A-Z.

memandangkan skrg musim cuti sekolah dan musim org kawin jadi bisnes ini sememangnya mempunyai potensi yang baik insyaAllah (trend skrg kenduri kawin semua ada menu ayam golek)

sebarang pertanyaan boleh terus hubungi 01126259549.
Niat nak tolong sesama melayu. terima kasih assalamualaikum.

nak letgo secepat yg boleh.  
41. Bnd - Tue 29/Sep/2015, 5:40pm
Jika berminat untuk menjual produk minuman seperti air coklat/kopi/ice blended dll, boleh hubungi /Whatapps 013-9889782 . Produk berjenama MOSHA.  
42. Pembekal Bundle Dewasa Kanak2 - Wed 7/Oct/2015, 10:12pm
Jom jual bundle pakaian dewasa, kanak2, dan cadar comforter... Modal serendah rm300 sahaja... Berminat blh whatsapp terus ye 013-661 4930  
43. Iswansah Ibrahim - Wed 7/Oct/2015, 10:13pm
Berminat menjana income dr MYKAD.untuk detail boleh direct pm @ whatsapp saya di 0162626201  
44. Masnira Bt Abdullah - Tue 13/Oct/2015, 2:25pm
Kami mencari peniaga yang berminat untuk menjual bananaleaf rice di kelana jaya. hubungi saya 0193762847  
45. Dilla Din 2 - Fri 16/Oct/2015, 3:28pm
Borong high quality basic wear spt blouse dress, long dress, long cardigan, long pants dll dr serendah RM5 per pc. Ad brand H&M, TERANOVA dll. Whatsapp 0175327407  
46. Nue Ryie - Fri 16/Oct/2015, 3:38pm
JOM JOINT JADI AGENT LITLE DARIENA!!. 💥 Surirumah/student/ wanita bekerja yg ingin menambah pendapatan keluarga ♡ Produk dijamin laku keras ♡ Kami ajar anda bisnes& marketing melalui group support di telegram Boleh tengok produk di fb pages Little Sumayyah Collection Berminat nk join sila Whatsapp 0123653463  
47. Kazprosport Sdn Bhd - Tue 20/Oct/2015, 9:49am
salam fardi

boleh hubungi saya 0192510504 (iylia)  

Page 1   (Total 47 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..