Mencari Pelabur untuk Projek Pembinaan 5 Bangunan Kondominum di Jalan Ampang.
Muhammad Sulaiman Bin Lamri - Mon 21/Jul/2014 2:18pm [Last Comment]
Jika ada sesiapa mempunyai Pelabur yang berminat untuk melabur dalam sektor pembangunan iaitu 5 buah biji kondominum yang kini tergendala projek tersebut di Jalan Ampang (5 minit ke KLCC) akibat syarikat mempunyai masalah kewangan, sila hubungi saya.
Anggaran pelaburan yang diperlukan ialah sebanyak hampir RM900 juta.

Sekian, Terima Kasih.

Email saya di: sulaimanlamri@lanteraglobal.com atau sulaiman1003@yahoo.com

Niche: Mencari Pelabur | Agen Hartanah | Kontraktor Pembinaan
 
1. Bro Joe - Mon 21/Jul/2014, 6:02pm
pihak kami bersedia menjadi funder bagi projek tersebut.  
2. Muhammad Sulaiman Bin Lamri - Mon 21/Jul/2014, 9:47pm
Jika begitu mari kita berjumpa untuk saya terangkan dengan lebih lanjut.  
3. Shah Affandi - Wed 23/Jul/2014, 12:56pm
Saya adalah financial consultant dari cimb.
If ade bminat nk bwat pelaburan bole hubungi saya 0172543035  
4. Johnathan - Sun 27/Jul/2014, 11:35am
Hi En Sulaiman,

Slmt Hari Raya, sy ada one solution for your project. Email me once you free after raya to
dmuling@gmail.com  
5. Hisyam Rawi - Sun 27/Jul/2014, 7:37pm
tumpang iklan..

mencari pemaju yang mahu membangunkan hotel 3 bintang di kuching Sarawak...

sila whatsapp ya... 0198363317..

email tidak akan dilayan.  
6. Omar 57 - Mon 28/Jul/2014, 6:31pm
Salam Sulaiman
cek email dan reply aku ASAP

omar
+601121930461
ibteguh@gmail.com  
7. Fitri 162 - Wed 30/Jul/2014, 3:50am
Salam... en sulaiman... selamat hari raya... boleh emailkan proposal projek hotel itu ( yang terkini) di fitrieliza@gmail.com berserta no taliphone tuan sekali..terima kasih  
8. Pentaya - Mon 4/Aug/2014, 4:51pm
En.Sulaiman, adakah projek condo di Ampang di miliki oleh Dato Tan? Sebab Dato Tan ingin cari developer atau kontraktor yg berpengalaman buat condo dan financially strong company utk buat jv . Ada kah En.Sulaiman urus direct dgn owner?  
9. Mohd Asfz - Wed 6/Aug/2014, 3:16pm
Buat apartment 150m.ada org berani? Sub.. tp boleh direct payment dr kerajaan... farizi_motor@ymail.com  
10. Mohd 103 - Thu 7/Aug/2014, 9:08am
Tumpang Iklan.

Hotel di Pulau Pangkor hendak dijual.
RM 18 juta (Nego)
Berminat email ke mailisa2u@gmail.com.  
11. Dejayu - Fri 8/Aug/2014, 5:31am
Salam:nak membekal concrete siap bancuh dgn harga murah area kl dan selangor hubungi saya 0192529411  
12. Syam20 - Sat 9/Aug/2014, 3:48pm
Sesiapa yang berminat nak projek banglo, 3 tingkat baru start(footing) harga rm1.02m, dekat TTDI KL, blh start skrg. Upront rm70k. balance is yours direct pymt from client/bank to yr akaun. call sy 0192464839  
13. Suhaimi Abdullah 8 - Mon 11/Aug/2014, 11:31pm
en sulaiman & mr pentaya,
tolong email apa dokumen atau maklumat project tersebut.
group saya sngt berminat,
jika term and condition bersesuaian
mungkin projek boleh dijalankan.
email ke

adzone8008@gmail.com

0122995590 suhaimi  
14. Pentaya - Fri 15/Aug/2014, 10:23pm
En.Suhaimi Abdullah,
Projek condo di milik Dato dan Dato suggested utk membawa kontraktor yg berpengalaman dan good financial background . Direct negotiation dgn Dato.Boleh buat temujanji dgn Dato di pejabat nya.  
15. Shima 186 - Sat 16/Aug/2014, 2:06pm
Adoii..omar57 trus menipu...sapa yg akn tkena lg????  
16. Anuar 287 - Mon 18/Aug/2014, 10:45am
Mencari rakan bisness utk cawangan sy,perlukan modal rm2700 utk buka sebuah kedai farmasi. Lokasi pilihan anda sendiri,sewa atau ubahsuai kedai percuma,stok brgan bernilai rm800k juga diberikan percuma...4org yg terawal akan ditambah lg subsidinye seperti bil2 elektrik,bil2 air,internet percuma...
Whatsapp sy anuar 0169830490/ awien 0122335893  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..