Mencari Pelabur untuk Cyber Cafe - Subang Bestari, Shah Alam.
Mysurf Resources - Mon 6/Feb/2012 2:33pm [Last Comment]
Assalammualaikum Semua.

Pengenalan :

MySurf Resources ( SA0172508-K) adalah sebuah syarikat yang menjalankan aktiviti perniagaan berteraskan perkhidmatan teknologi maklumat dan telah ditubuhkan pada tahun 2010. Disebabkan oleh potensi dan permintaan yang menggalakkan, syarikat bercadang untuk membuka 2 lagi cawangan di sekitar kawasan Subang Bestari, Seksyen U5 Shah Alam.

MySurf Resources adalah sesyarikat yang mempunyai lesen perniagaan yang dikeluarkan oleh PBT- Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) bagi perniagaan Pusat Siber. Selain daripada Pusat Siber (Cyber Caf?) , kami juga menjalankan perniagaan menjual dan membaiki computer, Photostat dan printing, Perkhidmatan Wifi Hot Spot dan perkhidmatan sewaan PA System.

Tawaran :

Syarikat memerlukan tambahan suntikan modal untuk membuka 2 lagi cawangan. Oleh yang demikian, kami menawarkan peluang kepada mereka yang berminat untuk melabur sebagai ?Sleeping Partner? dan pelabur hanya perlu melaburkan suntikan modal dan segala urusan syarikat dan perniagaan akan diuruskan oleh kami. Pelaburan anda akan digunakan sepenuhnya sebagai suntikan modal dan pembelian peralatan untuk pembukaan cawangan baru.

MySurf Resources hanya menawarkan pelaburan untuk jangkamasa panjang sahaja (6 bulan / 12 bulan).

PELABURAN JANGKA MASA PANJANG

Setiap bulan pelabur akan dibayar keuntungan sebanyak 6% dari jumlah pelaburan. Tempoh pelaburan 6 bulan atau 12 bulan.

Contoh perkiraan:

Pelaburan : RM1000.00
Keuntungan setiap bulan : 1000 x 6% = RM60.00
Keuntungan jika melabur selama 6 bulan : RM360.00
Keuntungan jika melabur selama 12 bulan : RM720.00

Selepas 6 bulan / 12 bulan modal pelaburan akan dipulangkan sepenuhnya. Anda boleh memilih berapa lama anda ingin melabur samada 6 bulan atau 12 bulan.

Kepada pelabur-pelabur yang berminat, sila tinggalkan email anda untuk saya hantarkan lampiran ? lampiran yang berkaitan. Dan, kepada pelabur-pelabur yang berminat untuk melabur secara serius, sila hubungi saya untuk kita aturkan masa dan waktu untuk melawat kedai dan untuk perbincangan dengan lebih lanjut.

Faizal (Pengurus)
Sms/call : 019-3701982
email : infomysurf@gmail.com

Niche: Bisnes Cyber Cafe | Mencari Pelabur
 
1. Sue 34 - Mon 6/Feb/2012, 2:39pm
sue_amysham@yahoo.com.my  
2. Salam Indesign - Mon 6/Feb/2012, 3:49pm
designer.2011@yahoo.com  
3. Api Kecik - Mon 6/Feb/2012, 6:01pm
asrul_hanif@yahoo.com -bg detail  
4. Hafis 3 - Mon 6/Feb/2012, 10:57pm
hapics_87@yahoo.com  
5. Irena - Mon 6/Feb/2012, 11:17pm
irenajamari@yahoo.com  
6. Mysurf Resources - Wed 8/Feb/2012, 3:57pm
Salam,

Saya telah email details pd semua. Tqvm.  
7. Mohamad Hairunnizam - Wed 8/Feb/2012, 9:06pm
email saya juga... nizam_alma@yahoo.co.uk  
8. Mysurf Resources - Thu 9/Feb/2012, 12:24am
Nizam : Done  
9. Hafiz44 2 - Thu 9/Feb/2012, 2:33pm
rrahmann_fiz44@yahoo.com  
10. Keryz88 - Sat 11/Feb/2012, 10:13pm
emel sy: keryz88@gmail.com  
11. Shanks X - Tue 14/Feb/2012, 6:43pm
mintk emailkn kpd saya sekali shanks_x@yahoo.com  
12. Fahmi 50 - Thu 16/Feb/2012, 3:04pm
bole email kepada sy? fazmi86@yahoo.co.uk  
13. Mwardi - Sat 18/Feb/2012, 7:38am
salam sy tgl subang bistari. sy nk jgk

email wady9765@yahoo.com  
14. Azimah 18 - Sun 19/Feb/2012, 12:17am
azimahibrahim83@gmail.com  
15. Mysurf Resources - Tue 21/Feb/2012, 4:35pm
Salam,

Sy dh email pd semua. Tlg check dlm SPAM sama..tq  
16. Nor Hasmah - Tue 21/Feb/2012, 10:24pm
emel norhasmahsama@ymail.com  
17. Mysurf Resources - Wed 22/Feb/2012, 6:01pm
Nor Hasmah, sending failure. ade email lain ??  
18. Firdaus 196 - Wed 29/Feb/2012, 2:39pm
firdaus_mdyasin@yahoo.com  
19. Antoneo - Thu 1/Mar/2012, 11:29am
yeo@dnsclub.org  
20. Xendez G0mez - Thu 8/Mar/2012, 5:48pm
BUSINESS PACKAGE! (OFFICE/CYBER CAFE)

BIZ5- RM 199.00
BIZ 10(A)-RM 289
BIZ 10(FX IP)-RM599
BIZ 20(FX IP)-RM899!!

LATEST PROMOTION

- Pemasangan percuma
- Registration percuma
- Unlimited Internet
- anda boleh melayari internet dengan kelajuan upload/download tanpa had sehingga 20Mbps
- Boleh UPGRADE dari streamyx@register baru.

Sekiranya anda berminat, 013-3113570 (fandy)  
21. Snali - Thu 8/Mar/2012, 6:46pm
bole tolong email details ke : snaliso@yahoo.com  
22. Blackjackzero - Fri 16/Mar/2012, 2:24am
minta emailkan detai. thanx

thenameisaidil@yahoo.com.my  
23. Farid Asmeer - Fri 23/Mar/2012, 12:10am
saya nak gal....

l.lawliet_92@yahoo.com  
24. Sham 57 - Sun 25/Mar/2012, 12:14pm
email kat saya..iconformula@gmail.com  
25. Dash 5 - Wed 9/May/2012, 7:50pm
sila emailkan details. TQ  
26. Ayuri - Mon 12/Aug/2013, 1:42pm
ada laman web fb tak cybercafe ni ...  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..