Mencari Pelabur. Tanah Sebagai Cagaran
Pajaktanah - Wed 20/Aug/2014 2:50pm [Last Comment]
Saya memerlukan RM100k sebagai modal memulakan perniagaan.Di samping tu nak bayar hutang2 sedia ada.Saya sedia mencagarkan tanah pertanian(getah) seluas 6 ekar di Pahang.Kita boleh bagi imbuhan setiap bulan dari perniagaan yang akan dijalankan sebagai imbuhan join venture(15%).

Kalau ada sesiapa sudi bantu boleh emailkan :

pajaktanah@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur | Pinjaman Perniagaan
 
1. Haron Azeez - Wed 20/Aug/2014, 7:54pm
Tanah 6 ekar kat pahang tu kawasan mana? Nilai tanah?  
2. Mohd Saifuddin Ismail - Thu 21/Aug/2014, 9:11am
salam tuan...
geran atas nama tuan ke?
tq.  
3. Ricky Lee - Fri 22/Aug/2014, 3:06pm
Syarikat kami menyediakan servis penyediaan,semakan dokumen bagi urusan pinjaman dari institusi kewangan.Sebarang pertanyaan sila hubungi di talian:0108378665 atau 01110816328.Ricky  
4. Arif 182 - Fri 22/Aug/2014, 5:07pm
Salam ,

Urgent!!!!!!

Saya memerlukan funder sebanyak 40K untuk projek tanaman buah berasaskan fertigasi dan saya nak gunakan modal ini untuk deposit rumah baru saya di mutiara rini

cagaran saya adalah rumah saya di kulai jaya dekat dengan jusco iaitu di taman mesra saleng. rumah value 90k .

sesiapa yang berminat nak funder untuk saya boleh hubungi saya

-Funder tanaman buah fertigasi anda dapat hasil

- jikalau projek saya gagal anda dapat rumah saya.



Hubungi
Ariff
0137455398  
5. Amirah Nurul Diana - Sat 23/Aug/2014, 7:55pm
boleh hubungi kami boleh dptkn dgn bank utk en, email saya amirahnuruldiana@yahoo.com  
6. Ajoi 3 - Fri 5/Sep/2014, 5:26pm
Salam...saya memerlukan dana atau pinjaman 100k untuk projek ternakan ayam komersil...saya sedia cagarkan tanah di negeri sembilan..wassup saya 0166929004...dan sila bagi detail...tq..  
7. Mohamad Noor 4 - Thu 18/Sep/2014, 2:08pm
salam.. saya memerlukan pinjaman 20k.. saya cagarkan sebidang tanah dengan nilai 35k di negeri kedah... saya akan bayar kembali 30k dalam masa 30 bulan.. perjanjian melalui peguam... email.. masri_aimst@yahoo.com.my  
8. Mohd 698 - Tue 21/Oct/2014, 11:22pm
Salam.. saya ada projek kerajaan yang perlu modal kerja segera RM80k, untuk tempoh 3 bulan. Boleh cagar tanah lot bangunan bernilai RM150k dengan beri kuasa PA sekali kepada tuan, perjanjian pinjaman melalui peguam. Saya setuju bayar untung 10% untuk tempoh 3 bulan dari tarikh terima dana. Untuk urusan & maklumat lanjut email ke meganiaga.konsult@gmail.com atau sms ke 014-5051100  
9. Siti Hazirah 3 - Wed 21/Mar/2018, 12:50pm
Saya memerlukan modal,saya ada rumah boleh dicagarkan,tanah rezab melayu

Berminat email walialhaq111@gmail.com  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..