Mencari Pelabur (Sleeping Partner) Selangor
Sofea 141 - Mon 29/Jun/2020 2:36pm
Produk aiskrim kami adalah pertama seumpama nya di Malaysia. Kami merupakan syarikat pertama membawa pasaran di Malaysia & kini sedang “VIRAL” mendapat sambutan yang tinggi

Berikut adalah spesifikasi projek :

Lokasi : Seksyen 7 Shah Alam, Selangor
Kedai : Sedia ada
Pasaran : Sedia ada
Tujuan Penambahan Modal :
80% Marketing Besar Besaran
20% Lain Lain
Jumlah modal oleh pelabur : RM 40 000

Oleh kerana syarikat dan produk kami telah dikenali ramai, kami amat yakin untuk mengembangkan lagi potensi syarikat ini kepada seluruh Lembah Klang. Setelah kami mencapai kemuncak target pelanggan yg diingini, kami akan membuka peluang untuk francais supaya dapat berkembang dengan jauh lebih pantas. Ini sekaligus akan menjadikan cawangan pertama sebagai HQ, dan pelabur turut mendapat keuntungan daripada semua francais tersebut.

Jika anda berminat boleh hubungi saya En. Zikry di 018-2012810 atau tinggalkan no dan nama di komen bawah. Inshaallah kita berpeluang untuk bekerjasama dan mencapai keuntungan bersama

Whatsapp link :
https://wa.me/60182859114

018-2012810
En. Zikry

Niche: Mencari Pelabur
     
  1. Saufi Jahari - Tue 30/Jun/2020, 7:46am
    Apa nama produk ye?  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)