Mencari Pelabur - Pengeluar Barangan utk Jema?h Umrah & Haji
Mohamed Fairuz - Tue 14/Feb/2012 2:12pm [Last Comment]
Assalamualiakum...
Kepada Tuan? yang berminat untuk melabur dengan teman, teman adalah pengeluar barangan penjagaan badan dalam bentuk set bagi jema?h umrah & haji. Syarikat kami Kilauan Puncak sedang mencari pelabur? yang berminat unruk menyertai kami mengembangkan perniagaan kami serta bersama-sama berkongsi untung. Jika berminat boleh hubungi teman di talian 017-5740 768. Kami memerlukan pelabur dengan kadar segera...

Niche: Mencari Pelabur | Haji Dan Umrah | Pengedar Produk Kesihatan
 
1. Mansor Sg Udang - Fri 17/Feb/2012, 8:11pm
Ada peluang tak pergi bantu syarikat uruskan jemaah Umrah atau haji kalau jadi pelabur?Nak tambah pelaburan akhirat jugaklah Mr.M.Fairuz.  
2. Shanks X - Fri 17/Feb/2012, 11:24pm
salam boleh bg details x ke shanks_x@yahoo.com  
3. Asiah 7 - Sat 18/Feb/2012, 9:04pm
berminat sila email details di norasiah@live.com  
4. Zaleha 12 - Mon 20/Feb/2012, 8:12am
sila email details ke zalehan123@yahoo.com  
5. Nj - Mon 20/Feb/2012, 3:44pm
Assalamualaikum...

kalau berminat utk menempah telekung utk keperluan haji/umrah, sila hubungi saya norisq02@yahoo.com
http://telekungummi.blogspot.com  
6. Mohamed Fairuz - Mon 20/Feb/2012, 4:27pm
Ada peluang En. Mansor, ni kira saham akhiratlah juga...  
7. Mohamed Fairuz - Tue 21/Feb/2012, 1:47am
Assalamualaikum...

Kepada Shanks X, Asiah 7 & Zaleha 12, teman nsudah berikan maklumat berkenaan produk, harap boleh telepon teman agar dapat teman berbicara lanjut tentang halatuju kami & keuntungan yang bakal kami & pelabur bakal miliki... Harap maklum & terima kasih...  
8. Zaridah Zainal Abidin - Tue 21/Feb/2012, 1:48am
Kami pengedar mp3 player doa haji dan umrah.sila hubungi kami di KRS Ummah Life Enterprise @ 012-3007603  
9. Mohamed Fairuz - Sun 26/Feb/2012, 3:37pm
Assalamualaikum...
Kepada semua rakan? sekalian, terima kasih kerana sudi memberi respond terhadap permintaan teman, di harap selepas ini tiada lagi respoden yang meminta maklumat barangan melalui email sebab teman tak punya maklumat yang boleh di emailkan lagi, pada mereka yang ada menerima teman harap jangan salah guna atau menggunakan maklumat tersebut untuk bbuat untung atas angin... barangan ini sudah ada paten & tidak boleh didagangkan sewenang-wenangnya... Pada yang ingin dapatkan maklumat lanjut selepas ini teman ajak berjumpa sahaja di Shah Alam sahaja & teman akan tunjukkan sahaja barangannya secara nyata... Terima Kasih... Kalau berminat nak melabur hubungi sahaja 017-5740 768 & kita boleh berbincang tentang berniaga & kongsi untung  
10. Deen82 - Fri 2/Mar/2012, 2:46pm
Assalamualaikum nak tumpang,kepada tuan mansor...mari bersama kami di AMTC sebagai mutawwif,wakil atau konsultan umrah dan haji,peluang menunaikan umrah setiap tahun,kerjaya dunia akhirat,potensi pendapatan 5k-6k sebulan,di sokong oleh Mufti Negeri Selangor..hubungi saya konsultan anda(deen) 0195832569/0165875341  
11. Mohamed Fairuz - Thu 22/Mar/2012, 5:43pm
Assalamualaikum... Saudar saudari sekalian, setelah selama sebulan iklan teman ini terpampang dengan rasminya teman menutup peluang menjadi pelabur dalam perniagaan teman kerana tiada pelabur yang tulen yang teman dapat perolehi... Terima kasih...  
12. Salleh 34 - Wed 4/Apr/2012, 11:26pm
Assalam en. deen. boleh bagi detail kat saya tak. email saya:
salleh_studio41@yahoo.com  
13. Shima 90 - Thu 12/Apr/2012, 2:38pm
Salam. Sy berminat. Boleh email detail pada saya?
shima7180@gmail.com  
14. Iskandar 42 - Sun 17/Jun/2012, 4:21pm
boleh bagi makluamta detail di iskandar_abdlatif@yahoo.com saya berminat  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..