Mencari Pelabur dan Partner Dalam Projek Homestay Finder.
Zakwan 31 @ Dhome Point Sdn Bhd - Thu 1/Dec/2016 11:59am [Last Comment]
Saya mempunyai satu laman web carian homestay seluruh Malaysia. Laman web tersebut telahpun beroperasi dan mendapat sambutan yang baik daripada pencari mahupun pemilik homestay. Saya ingin mengembangkannya dengan memperkenalkan 'feature-feature' baru tetapi kekurangan modal untuk membangunkannya secara sepenuh masa.

Atas sebab tersebut, saya ingin mencari rakan kongsi dan pelabur untuk mengembangkan projek homestay finder saya.

Rakan kongsi dan pelabur yang saya harapkan adalah orang yang boleh memberi kelebihan kewangan permulaan kepada projek ini dan boleh turut aktif dalam memberi idea dalam menjayakan projek ini.

Sekiranya berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut, boleh email kepada: imanzahin21@gmail.com.

Niche: Hotel Resort Homestay | Mencari Pelabur | Web Design Malaysia
   
 1. Mohd Rizal Bin Mohd Mokhtar - Fri 2/Dec/2016, 1:14am
  Salam Zakwan.

  Jikalau business you sudah beroperasi dan mendapat sambutan yg baik......then you do not need any funder atau loan. Offer ruang iklan istimewa pada homestay owner dgn sewaan bulanan atau tahunan yg menarik di dalam you punya website. Cara ini you can earn commission dan sewa bulanan/tahunan dari client you.

  Rizal  
 2. Zakwan 31 - Fri 2/Dec/2016, 9:47am
  Terima kasih atas cadangan tersebut En Rizal :)

  -Zakwan  
 3. Marcus Cheong - Tue 6/Dec/2016, 11:59pm
  Boleh email details website. Saya ada interest. email cheongkaishien@gmail.com  
 4. Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil - Sat 10/Dec/2016, 11:01pm
  Pm Firdaus 0197200375  
 5. Careline ptg - Mon 26/Dec/2016, 11:31am
  pm 0196580701  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)