Mencari Pekerjaan Sambilan di Sekitar Sungai Petani
Muhammad Syafiq 7 - Tue 4/Jun/2013 8:26am [Last Comment]
Saya sedang mencari pekerjaan sambilan.
kawasan sekitar Sungai Petani.
pekerjaan sebelah petang diutamakan.

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Muhammad Syafiq 7 - Tue 4/Jun/2013, 8:28am
email : dhutozil@yahoo.com
no.telefon : 013 582 7829  
2. Kamarul 26 - Thu 6/Jun/2013, 12:26am
Tgk surveyonlinepaid.blogspot.com kerja menjawab survey tak perlukan modal pun.bole buat bila2 masa je,  
3. Saiful 351 - Thu 6/Jun/2013, 12:46pm
Kerani diperlukan. gaji tetap/ bukan jual barang.
http://www.jobdirumah.com/carikerja22  
4. Haizack 2 - Fri 7/Jun/2013, 2:46am
lets try the Business

http://www.rmmudah.com/?id=haizack  
5. Eyda 20 - Fri 7/Jun/2013, 10:58pm
Slm,
Peluang Franchisee/franchisor Ecosway Farmasi dgn modal yg sgt rendah!
1. Konsep kedai PERCUMA, smua kos dtanggung pihak syarikat.
2. Modal cuma RM5100 seumur hidup.
3. Income boleh mncecah shingga RM200K sebulan.
4. Tiada risiko.
5. Prniagaan sgt terjamin, krn Cosway telah menapak d M'sia slama 34thn
6. Prniagaan utk jngka msa panjang krn boleh dwarisi trun tmurun.
7. Tidak mmrlukan pengalaman, latihan/bimbingan dberikan percuma.
Ini adalah satu2nya konsep prniagaan terbaik dan unik, jgn lepaskan peluang hebat ini. Call/sms 019-5761445*waheda*anda akan dbantu..  
6. Abdul Aziz 24 - Mon 10/Jun/2013, 10:15am
sila e-mail saya : mindatif@yahoo.com utk kerja part-time dirumah.TQ  
7. Saidatulakmar Bt Othman - Wed 12/Jun/2013, 12:36pm
jika berminat utk menjadi agen kek coklat moist dan kek coklat cheese. sila sms ke 0174213164 atau email ke akmawalla@yahoo.com  
8. Kyra 14 - Mon 17/Jun/2013, 2:11pm
SOPHIE PARIS MALAYSIA adalah syarikat fesyen yang menjalankan perniagaan secara online yg mempunyai pelbagai produk yang menarik & mampu dimiliki. Ia juga membuka peluang perniagaan yg sangat luar biasa. Untuk keterangan lanjut jom klik www.sophieparisclub.com/kyra84 untuk keterangan lanjut...
Terima kasih...  
9. Easy Money 4 - Wed 19/Jun/2013, 10:20am
Kami meminta maaf terlebih dahulu niat kami cuma ingin menumpang iklan.

Kami ingin berkongsi maklumat pada sesiapa yang berminat untuk membuka farmasi seperti Guardian, Caring dan Watson secara percuma. Kos sebanyak RM1.5 juta seperti deposit kedai, sewa sewa kedai, stok barangan, kos ubah suai kedai, barangan pejabat dan alatulis, bil letrik, internet, air dan telefon semuanya adalah percuma dan dibiayai oleh syarikat. Hubungi kami di talian 012 978 6174 (Puan Suzana ) atau 017 721 0510 (Cik Nurul) segera untuk maklumat lanjut. Rebutlah peluang ini.

Sekian Terima kasih.  
10. Kak Ngah 6 - Wed 19/Jun/2013, 9:16pm
salam.tumpang iklan. jana pendaptan dengan hanya aktifkan mykad secara percuma. berterusan seumur hidup. Berminat emailkan nama, pekerjaan, lokasi dan no. hp ke norazlinda85@yahoo.com  
11. Noorfazleen Zulkiffli - Thu 27/Jun/2013, 10:31pm
Salm....tumpg tanya shbt semua..pernah x sahabat semua Cuba buat kerja mnjilid buku syarikat dan mengisi risalah dlm sampul surat??? Sy nk Cuba tp rasa takut ditipu..sy suri rumah so nk jgk la bantu suami... Raya dah x lmbt lg dah....  
12. Aep - Sun 21/Jul/2013, 6:55pm
SAYA ingin beKERJA sbgai PART TIME DI AREA SUNGAI PETANI.SEBLAH PETANG KUL 6.00PM KEATAS.. KALAU ADA TLONG INFORM... NIE PHONE SAYA : 0174490151 @ email ;. saifkdh@yahoo.com  
13. Shanana 2 - Mon 29/Jul/2013, 3:49pm
salam...saya sedang mencari guru tadika di kawasan sg petani. Call 0174884959  
14. Muhamad Suhaimi Bin Jamil - Tue 24/Sep/2013, 6:18pm
SAYA ingin beKERJA sbgai PART TIME DI AREA SUNGAI PETANI.SEBLAH PETANG KUL 6.00PM KEATAS.. KALAU ADA TLONG INFORM... NIE PHONE SAYA : 0174272355  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..