Mencari Pasaran - Mencari Tempat utk Letak Kuih Muih, Nasi Lemak, Mee Hoon dan Snek Tradisional
Mazlina 15 - Sat 11/Feb/2012 2:52pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia.Saya adalah pengusaha kuih muih , nasi lemak daun pisang , meehoon goreng , dan snek tradisional . Ingin mencari tempat untuk meletakkan produk saya atau sesiapa saja yang berminat memasarkanya . Hubungi saya : 019-2982269 , 017-6432897

Niche: Program Consignment | Tempahan Kuih Muih | Tempahan Nasi Lemak
 
1. Yushermi - Sat 11/Feb/2012, 9:40pm
area mana? yushermi@yahoo.com  
2. Fazul 2 - Wed 15/Feb/2012, 9:19am
membekalkan nasi lemak, mee ,bihun , kuih muih di area gombak, sentul dan kawasan sekitarnya. atau kawasn lain jika berdekatan
email : fazul87@yahoo.com  
3. Fazliena - Fri 17/Feb/2012, 6:32pm
boleh emel komisyen ,dll pd saya?
syauqiena@gmail.com
tq  
4. Eidaharith - Wed 29/Feb/2012, 12:57pm
Saya berminat utk menempah hari hari kuih muih tradisional di restoran.. Sila emailkan jenis jenis kuih berserta harga utk sedulang dan sebiji mengikut jenis jenis kuih..
Emailkan ke eidaharith@live.com  
5. Mazlina 15 - Thu 1/Mar/2012, 6:21pm
Eidaharith ,, saya dh emailkan ,,  
6. Bieha 4 - Sat 10/Mar/2012, 8:45am
emailkan pada saya juga details.. saya tengah mencari supplier makanan juga nie.. bieha906@gmail.com  
7. Mazlina 15 - Sun 11/Mar/2012, 8:10pm
Beiha ,, saya dh emailkan ke email awak ,,  
8. Tg Noorhalah Malek 2 - Mon 12/Mar/2012, 9:55pm
Boleh emelkan saya senarai kuih muih yg puan ada. Restoran sy di Taman Melawati. Restoran saya dari pagi-malam.
kuih tradisional ke? utk sarapan dan minum petang. hp 01115316501  
9. Mazlina 15 - Mon 12/Mar/2012, 11:20pm
Tg Noorhalah Malek 2 ,, email puan ??  
10. Ejal 3 - Tue 13/Mar/2012, 2:50am
salam...sya pembekal ayam segar dan ikan keli kepada pengusaha makanan...harga terbaik dan servis yg tip top...014-2204989  
11. Mohdraffizi - Mon 19/Mar/2012, 1:30am
cafe saya di wisma rampai setapak,emel saya mohdraffizi@hotmail.com.sedang mencari pengusaha kuih utk letak di cafe saya.no saya 019-3784060.tlg emel details pls.tq  
12. Fidda 2 - Tue 20/Mar/2012, 5:12pm
ada tak kat sini yg perlukan supply nasi lemak, or lenlain dia area shah alam, kelang, puncak alam  
13. Su Ezzaq - Fri 23/Mar/2012, 9:38pm
Salam,maaf tumpang ye.sy jg ade supply nasi lemak dn mee hoon dgn harga rm1 ada jg kuih muih.tempahn utk majlis jg diterima sprti nasi ambeng .tapi sy dsekitar bndr bangi dn putrajaya.tq  
14. Mad Sha - Fri 13/Apr/2012, 8:40pm
salam warga majalah.com.kami pengedar kuih muih(pelbagai),sandwich(tuna,vege,ayam,sambal,dan pelbagai amat sesuai bagi pelanggan yang sibuk dengan kerja,sentiasa ingin cepat),kami juga menerima tempahan bagi pejabat2,sekolah,dan pelbagai sektor ,pakej kami tawarkan dari nasi lauk serendah rm2.50,nasi lemak biasa hanya rm 1,minuman serendah 60sen,email untuk detail anuarrahim@ymail.com  
15. Ms Innocence - Sat 21/Apr/2012, 11:25am
email kan harga dan lokasi anda ke hafizah.bajuri@yahoo.com.my

ada penghantaran ke bukit jalil tak?  
16. Liana 5 - Mon 23/Apr/2012, 2:29pm
Saya mencari pembekal kuih muih tradisional dI restoran saya.. Sila emailkan details kuih muih beserta harga .. Saya mempunyai restoran di kl.. Email saya liana_burn@yahoo.com  
17. Mazlina 15 - Mon 23/Apr/2012, 11:16pm
Ms Innocence dan Liana saya dah email ,sila semak email anda  
18. Ieta 8 - Thu 26/Apr/2012, 2:42pm
Salam...emailkan saya harga area mane? mashitahyaacob@yahoo.com.my  
19. Mazlina 15 - Sun 29/Apr/2012, 11:25am
Ieta saya dh emailkan  
20. Julieana Mat Pilus - Sun 9/Sep/2012, 8:58am
saya ingin memebkalkan nasi lemak untuk kantin2..kedai2....pelajar2 atau lain2..nasi lemak biasa hanay rm1.00..nasi lemak ayam rm2.00..nasi lemak telur goreng hanya rm1.50..kalau berminat tuk order sms la ye..019-3895664  
21. Aida 261 - Sat 15/Sep/2012, 9:22pm
salam...saya aida ingin membekalkan nasi lemak dan nasi ambang sekitar jb dan puchong...50bungkus kebawah rm1,100 bungkus keatas rm0.80..berminat bole sms aida jb-0197436517,ila puchong-0192488963...penghantaran percuma  
22. Mak Long 3 - Sun 23/Sep/2012, 2:17pm
mak long ada membekal nasi lemak daun pisang rm1 sebungkus..penghantaran percuma sekitar jb 30bungkus keatas...ada juga mengambil tempahan nasi beriani,tomato,ayam dn byk lg dr harga rm4 ke rm 6.50 sekepala..hubungi mak long 0172083341  
23. Laila 96 - Tue 8/Jan/2013, 10:51pm
salam..saya ada jual cheese tart..lau berminat nak letak kat kedai, boleh email saya zizie_999@yahoo.com...  
24. Mustika - Sat 16/Feb/2013, 9:49am
Saya berminat. Tolong kepada saya walimustika@gmail.com . TQ  
25. Sheriffa - Mon 25/Feb/2013, 12:17pm
saya ada menjual laksa johor dari rumah(sek 35 shah alam)...harga dah tentu berpatutan merangkap rasanya yang pasti menjilat sudu n garpu..gerenti sedap tak terhingga..pakai spagetthi san remo gitu..penghantaran di buat dgn min order 20bungkus n keatas..caj penghantaran rm10(depend pd lokasi)..RM4.50,untuk detail,email saya: sherifa_habshe@yahoo.com..pada yg nak buat consigment,anda di alu2 kan  
26. Abot 3 - Thu 18/Apr/2013, 12:05pm
Salam....saya perlukan kuih-muih utk diletakkan di kedai saya dlm Econsave Bangi jika berminat. Secara consignment Abot (0126300315)  
27. Syah 7 - Thu 20/Jun/2013, 12:50am
salam...jika ada sesiapa berminat untuk letak kuih muih ke gerai saya di bazar ramadhan PKNS Bangi boleh hubungi saya untuk bincang 017-3937659 shah  
28. Lissa 2 - Wed 26/Jun/2013, 4:34pm
Tumpang Iklan,
Jika sesiapa berminat untuk letak kuih raya di kedai saya sempena bulan ramadhan, hubungi saya di bawah ini:

email: lissami4242@yahoo.com
lokasi: section 13, shah alam
tel:603-5510 7726

terima kasih.  
29. Siti Faiezah - Tue 13/Aug/2013, 10:44am
saya mencari pembekal kuih muih dan nasi lemak untuk dibekalkan kepada syarikat saya area taman sri gombak..boleh hubungi saya siti faiezah 0361841652  
30. Laily 12 - Sat 24/Aug/2013, 1:08pm
assalammualaikum saya ingin mencari pembekal kuih muih untuk cafe di syabas hq... sila emailkan senarai kuih ke email add saya ellehz_88@yahoo.com..  
31. Fauziah7167 - Tue 28/Jan/2014, 3:20pm
salam..saya ada membuat sandwich,nasi lemak ,meehoon sesuai untuk kantin juga cafe area ttdi jaya,shah alam boleh hubungi saya fauziah 016-2761292  
32. Fathiah 6 - Sat 1/Feb/2014, 8:41pm
Saya ingin mencari tempat utk letak biskut di area semenyih, kajang & bandar baru bangi...biskut sprti:
-rainbow cookies
-biskut salju
-congor bars
Jika ada emailkn ke dygfathiah@yahoo.com  
33. Asue Avy - Tue 11/Nov/2014, 1:10pm
Salam sejahtera...saya peniage juga pembekal kuih tradisi warisan negeri perak iaitu PUTU PERAK, kuih ini mmg susah didapati diarea kl..sesuai di nikmati bila2 mase okasi sy di kg.melayu subang, sy peniage pasar tani...sy juga membuat tepung pelite..jika berminat blh trs hubungi/whatsapp di 012-2789760.tq  
34. Nafis 9 - Fri 17/Apr/2015, 11:50am
Sy sdang mncari penjual/pengusaha kuih muih tradisional secara consainment utk diletakkan di meja saya.Saya berniaga di Jenjarom dr jam 6 pagi sehingga 10.30 pagi setiap hari.Sila w/sap kpd saya-shaikh-0135341702 nama kuih dan sebut harga.Consainment amatlah dialukan.  
35. Nurdiana Binti Mohd Shah - Mon 25/Apr/2016, 8:25am
Saya pembekal kuih muih melayu di kawasan gombak, setapak, wangsa maju, taman melawati, taman melati, sri rampai, sri gombak, greenwood & yg berdekatan.. Ingin mencari tempat untuk letak kuih saya.. Kalau berminat sila hubungi 012-9269262 / 017-2537835  
36. Zurdiaf - Tue 14/Jun/2016, 4:54pm
As salam saya pembekal kuih raya crunchy almond/bepang..ingin mencari tempat untuk letak di area lembah klang,shah alam dan klang..sila hubungi hp/watsapp 0193251254  
37. Aida 597 - Wed 20/Jul/2016, 8:17am
Assalammualaikum.
Saya ingin mencari tempat meletak kuih popia basah sekitar kota damansara. Call/whatsapp 017-9608720  
38. Hasmah Hakim - Fri 21/Oct/2016, 5:49pm
Saya ingin mencari tempat meletak kuih muih Melayu seperti puteri ayu, donut, burger Malaysia, nona manis, lompang, kaswi ketayap, karipap pusing & kuih talam (pelbagai)

Saya juga menyediakan makanan seperti sherperd pie, cheezy bread pizza & tart telur

Call/Whatsapp 012 207 8135  
39. Aishah 361 - Fri 3/Mar/2017, 8:55am
Saya aishah ada menyediakan kuih muih & nasi lemak berminat sila hubungi 011-25761310..kawasan Kl..bangsar..pj..jln klang lama..  
40. Annaziz 2 - Thu 23/Nov/2017, 1:37pm
saya Ann nasihah pembekal karipap mini rangup (inti ikan bilis + kelapa) area gombak, wangsa maju, setapak, taman melawati, selayang dan sekitarnya... sedang mencari tempat utk meletak kuih ini.. sila hubungi 0174611690..  
41. Aishah 408 - Wed 3/Jan/2018, 12:34am
Saya pembekal kuih tradisional dan nasi lemak sekitar selayang dan kawasan berhampiran wassap 0173083487 jika berminat  
42. Isnaira - Tue 18/Feb/2020, 6:57am
Saya ina ada menyediakan kuih muih & nasi lemak berminat sila hubungi 016-2183706..kawasan Kl setapak jaya..terima kasih  

Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..