Mencari Pasaran - Mencari Tempat Untuk Letak (Kuih Muih/Nasi Lemak/Makanan Sejukbeku) Area Skudai & Kawasan Sekitar
Farahdina Che Ismail - Mon 2/Sep/2013 12:21pm [Last Comment]
Assalamualaikum, saya adalah pengusaha kuih muih, nasi lemak, produk makanan sejukbeku. Ingin mencari tempat untuk meletakkan produk saya atau sesiapa saja yang berminat memasarkannya samaada untuk diletakkan di hotel, hospital, kantin jabatan kerajaan di nusajaya Johor, kedai-kedai, stesen minyak, kilang-kilang. Tempahan COD sekitar skudai & kawasan sekitar Johor.

produk makanan sejukbeku: karipap ,samosa, cucur badak, donut,kasturi,pau, pau goreng dll

Hubungi saya: 019-7795623

Niche: Tempahan Kuih Muih | Tempahan Nasi Lemak | Program Consignment
 
1. Nasri Bin Sakiman - Mon 23/Sep/2013, 9:39pm
Assalam , tumpang iklan, saya ada lempeng kelapa + sambal tumis' Berminat :019-7094420  
2. Naz 99 - Fri 27/Sep/2013, 11:33am
farahdina,bole terima tempahan untuk kuantiti banyak x?  
3. Dyna58 - Fri 4/Oct/2013, 12:31pm
Naz 99 ,Saya sedia menerima tempahan dalam kuantiti yg banyak.  
4. Sarena Outlet 3 - Wed 19/Feb/2014, 10:20pm
Kepakaran kami dalam menyediakan kek yang eksklusif dan berkualiti pada harga yang murah.

Sekarang kami sedang mencari agen / pembekal / pemborong untuk memasarkan kek keluaran kami.

Kepada anda yang berminat untuk order kek kukus dancup cake kek coklat kami boleh sms/whats app di 0127972573 (Sarena).

Kami juga menerima tempahan untuk majlis perkahwinan.

Boleh hubungi kami melalui sms / whats app di 0127972573 (sarena)  
5. Sh Salwa - Sat 29/Nov/2014, 12:47am
Salaam.. tumpang iklan.. saya adalah pengusaha kuih-muih sejuk beku seperti karipap, karipap pusing, samosa, popia, dn cucur badak.. kalau berminat untuk oder nasi tomato, ayam masak merah boleh la hubungi /what app 019 2981351..  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..