Mencari Part Time Online Tanpa Modal
Syuhana - Sun 16/Sep/2012 8:44am [Last Comment]
saya masih belajar.. saya ingin mncari part time online tanpa modal yg sesuai dgn masa sy sbgai seorg pelajar.. plz help me..

Niche: Program Dropship | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Syuhana - Sun 16/Sep/2012, 8:52am
jgn lupa email sy di s_yu_hana@yahoo.com  
2. Ayu 235 - Sun 16/Sep/2012, 8:56am
jd agen dropship utk kakak nak.? jual thailand beauty product..  
3. En Omar Bin Amil - Sun 16/Sep/2012, 8:56am
Stay kat mana?  
4. Leng Myra - Sun 16/Sep/2012, 9:05am
nk jadi agent perfume... commission kita bagi,xperlu kuar modal... klu berminat bolehcall 0134692858  
5. Qaisar - Sun 16/Sep/2012, 9:51am
Promosi websaya--kami berikan rm100..tanpa modal...berminat sila layari www.aurarich2u.com/register  
6. Syuhana - Sun 16/Sep/2012, 10:12am
saya stay at shah alam  
7. Mrs Sinus - Sun 16/Sep/2012, 10:14am
Saya juga ada buka part time online biz untuk sesiapa sahaja yang berminat nak cari income. RM16 akan diberikan kepada setiap botol produk yang dijual. Harga produk "ajaib" ini tidak sampai RM100. Urusan postage kami sediakan.

Sesiapa berminat, boleh email pada saya ctnormakwa@gmail.com

Tiada modal diperlukan, yuran free, sangat2 mudah kerana produk ini telah ada pengiktirafan KKM, Halal - Jangan ragu2.

Produk yang sangat diperlukan oleh lelaki + perempuan.

- Mampu membuang masalah kekotoran dalam rahim

- Melicinkan kulit yang bermasalah

- Mengubati masalah gatal2 kulit, alahan dan Athma terutamanya kanak2

- Meningkatkan daya tahan (Seksual) lelaki dan wanita

- Menurunkan kadar gula dalam darah (Try apply hari ni - Esok check darah, buktikan!!)

- Untuk menangani anak2 yang bermasalah juga, digalakkan apply produk ni.

- Pada yang baru lahirkan anak, nak bersihkan rahim - sangat2 digalakkan. Pengalaman saya sendiri, uri tertinggal dalam rahim (Padahal dah check N scan - Apply produk ni, segala "kotor2" keluar, rupa2nya masih terdapat lebihan uri yang tertinggal)

- Pada yang selalu alami masalah kesakitan yang amat sangat sewaktu datang bulan juga, apply produk ni - INSYA ALLAH lihat kesan ajaibnya.

- Pada yang lepas accident, operation dan kekurangan darah (Selalu keluar darah Istihadzoh) digalakkan apply produk ajaib ni. Tengok kesan ajaibnya dalam 1 minggu. Tolong kongsikan pengalaman anda pada yang lain pula nanti ye? :)

Sesiapa yang berminat nak jadi agen Dropship produk saya ni, bolehlah sms/call saya terus Pn.CT : 012-6546509

Dapat cstmr, terus potong duit "elaun" anda, bank in pada kami duit produk N alamat cstmr sahaja. Kami akan sms kan pada anda Track number agar anda tidak di"cop" sebagai penipu.

Sama2 kita berniaga sambil menolong orang lain mendapat kesihatan N kecantikan yang sempurna.

ctnormakwa@gmail.com

012-6546509  
8. Nazli Bin Tamri - Sun 16/Sep/2012, 1:26pm
salam anda boleh cuba diwww.sistempercuma.com/nashrestu ataupun diwww.tagter.com dan boleh juga hubungi saya ditalian 013-3286020  
9. Dy 3 - Sun 16/Sep/2012, 1:49pm
slam....berminat nak jd agen dropship jersi,jeans dan kasut...pelajar sangat2 digalakkan....x perlu keluar modal pun...jika betul2 berminat sahaja....0129459396/0199046460  
10. Syuhana - Sun 16/Sep/2012, 2:10pm
en nazli bin tamri.. sy dh bukak link 2.. sy xphm ape yg prlu sy buat  
12. Amir 273 - Sun 16/Sep/2012, 2:55pm
Plz pm detail bisnes yg berkaitan.
amirazam84@gmail.com  
13. Norzihan Bt Harun - Mon 17/Sep/2012, 12:02pm
Assalamualaikum...maaf tumpang lalu tuan tanah....

Saya tanam modal rm564/rm90 duduk diam setahun lepas tu komisen jual ebook dapat rm 8 k biz auto promosi
http://rm90.ibct.my/5
norzihan_63@yahoo.com.my  
14. Nana 221 - Mon 17/Sep/2012, 8:37pm
hye syuhana..berminat nak jadi agent dropship tok tudung n maxi dress?? tiada modal diperlukan hanya promote barang je...boleh email kami ye..nanofash.shopped@gmail.com  
15. Nur Shahirah 2 - Mon 17/Sep/2012, 10:22pm
hye .. berminat menjadi agen utk baju korea pmpn , kain ela , dan lain2 lagi .. sila PM sy di FB http://www.facebook.com/akira.closet  
16. Syuhana - Tue 18/Sep/2012, 6:58am
nana 221.. dr mane dpt stok 2..?  
17. Butterflyladies Outlet - Wed 19/Sep/2012, 2:15pm
sy ada jual pelbagai barangan,utk jadi agen dropship sy add fb sy ladiesoutlet@rocketmail.com  
18. Nurruls - Fri 21/Sep/2012, 12:06am
sy dah cuba..hanya jwb survey..byrn akan dikreditkan terus..sgt membantu..tanpa modal..tanpa promote apa2 iklan..sy tak tipu..cuba test tgk

http://Mix-Fag.com/?ref=1153782  
19. Syuhana - Sat 22/Sep/2012, 9:02am
thanks nurruls  
20. Lin 27 - Sat 22/Sep/2012, 3:16pm
berminat x jd dealer sophie paris..brand baru utk handbag,aksesori dan mcm2 lg..yuran ahli rm15 shj seumur hidup..tiada risiko..
berminat sms 0135079520 atau klik www.sophieparisclub.com/linyazid  
21. Heaven Fly - Mon 24/Sep/2012, 12:56pm
try part time ni

http://Mix-Fag.com/?ref=1153866

free je..  
22. Siti Farahana - Tue 25/Sep/2012, 6:41pm
salam sis..

jika berminat untuk menjadi agent saya..kami menjyal pakaian muslimah dan hijab..sis boleh layari page saya

http://www.facebook.com/pages/De-Hijab/343596915721928?ref=hl

Jika berminat boleh email kepada dehijab@gmail.com  
23. Farah Hana 5 - Fri 28/Sep/2012, 8:45pm
add koleksi fana..pemborong dan dropship unutk perfume, pakaian, tudung, towel dll  
24. Emma 76 - Fri 12/Oct/2012, 10:42am
http://Mix-Fag.com/?ref=1154704  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..