Mencari Part-Time Job Modelling Hijab @ Tuition Teacher for For Muslimah! Area Kedah
Fatimah Azzahra 4 - Thu 9/Jul/2015 10:37am [Last Comment]
AsSalaMuaLAikum w.b.t *

Saya Azzahra, masih bljr, berminat mnjdi model tudung muslimah sambilan/model produk kecantikan dll spnjg cuti sem selama 2 bulan ini..In sha Allah, segala komitmen kerja yg dberi sya pasti lakukan dgn Terbaik!

Sya jga berkebolehan mngajar Al quran untuk kanak2..bertajwid @ melagukan*

Berminat, hubungi o wsap : 0134087605

Terima kasih

Niche: Studio Model Penyanyi Pelakon | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Syu 19 - Sun 12/Jul/2015, 1:33am
Saya pun berminat bekerja part time job menjadi model baju/tudung muslimah sepanjang 2 bulan sehingga sept. Boleh hubungi saya 0172842814 -syu  
2. Isketambola - Tue 14/Jul/2015, 8:27pm
kalau larrr cikgu tuisyen aku dulu model,,,,,,,, hari2 dtg xpernah ponteng,,,, thehehe,,!!!  
3. Wahiedah 2 - Wed 15/Jul/2015, 3:40am
wa'alaikumsalam wbt.

saya nur wahida baru tamat belajar dan sedang menunggu hari bergraduasi.. saya menetap di jitra dan boleh menjadi model tudung dan juga guru tuisyen sambilan.. insha Allah.. ni no saya 0102429895  
4. Jusz - Thu 23/Jul/2015, 12:22pm
Salam kalau ada sesiapa yang berminat nak kerja dari rumah saja menjawab survey(genuine) in bkn dropship mlm atau promote brg..hanya menjawab survey dan dibayar tunai ke akaun anda. Berminat email:harizajefri@yahoo.com  
5. Mohamad Sayuti Bin Din - Sun 26/Jul/2015, 4:18pm
email saya sayutidin79@gmail.com .. berminat utk kerja menjawap servey  
6. Lin 251 - Sat 22/Aug/2015, 11:10pm
noorazlina080@gmail.com - jawab survey  
7. Siti Nur Fatehah 3 - Sat 12/Sep/2015, 5:09pm
salam,saya tieha ingin menjadi model baju/tudung
boleh WhatsApp saya 0175375427 ataupun email kan kepada saya sitinurfatehah12@gmail.com  
8. Nur Aliya Maisarah Bt Alias - Thu 15/Jul/2021, 9:03pm
Assalamualaikum, saya aliya berminat dan ingin menjadi model or tudung boleh whatsapp saya 0135243798 or email kepada saya mysarah.abs04@gmail.com
Tq n assalamualaikum  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..