Mencari Part-Time Job Modelling Hijab @ Tuition Teacher for For Muslimah! Area Kedah
Fatimah Azzahra 4 - Thu 9/Jul/2015 10:37am [Last Comment]
AsSalaMuaLAikum w.b.t *

Saya Azzahra, masih bljr, berminat mnjdi model tudung muslimah sambilan/model produk kecantikan dll spnjg cuti sem selama 2 bulan ini..In sha Allah, segala komitmen kerja yg dberi sya pasti lakukan dgn Terbaik!

Sya jga berkebolehan mngajar Al quran untuk kanak2..bertajwid @ melagukan*

Berminat, hubungi o wsap : 0134087605

Terima kasih

Niche: Studio Model Penyanyi Pelakon | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Syu 19 - Sun 12/Jul/2015, 1:33am
    Saya pun berminat bekerja part time job menjadi model baju/tudung muslimah sepanjang 2 bulan sehingga sept. Boleh hubungi saya 0172842814 -syu  
  2. Isketambola - Tue 14/Jul/2015, 8:27pm
    kalau larrr cikgu tuisyen aku dulu model,,,,,,,, hari2 dtg xpernah ponteng,,,, thehehe,,!!!  
  3. Wahiedah 2 - Wed 15/Jul/2015, 3:40am
    wa'alaikumsalam wbt.

    saya nur wahida baru tamat belajar dan sedang menunggu hari bergraduasi.. saya menetap di jitra dan boleh menjadi model tudung dan juga guru tuisyen sambilan.. insha Allah.. ni no saya 0102429895  
  4. Jusz - Thu 23/Jul/2015, 12:22pm
    Salam kalau ada sesiapa yang berminat nak kerja dari rumah saja menjawab survey(genuine) in bkn dropship mlm atau promote brg..hanya menjawab survey dan dibayar tunai ke akaun anda. Berminat email:harizajefri@yahoo.com  
  5. Mohamad Sayuti Bin Din - Sun 26/Jul/2015, 4:18pm
    email saya sayutidin79@gmail.com .. berminat utk kerja menjawap servey  
  6. Lin 251 - Sat 22/Aug/2015, 11:10pm
    noorazlina080@gmail.com - jawab survey  
  7. Siti Nur Fatehah 3 - Sat 12/Sep/2015, 5:09pm
    salam,saya tieha ingin menjadi model baju/tudung
    boleh WhatsApp saya 0175375427 ataupun email kan kepada saya sitinurfatehah12@gmail.com  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)