Mencari Part-Time Job Modelling Hijab @ Tuition Teacher for For Muslimah! Area Kedah
Fatimah Azzahra 4 - Thu 9/Jul/2015 10:37am [Last Comment]
AsSalaMuaLAikum w.b.t *

Saya Azzahra, masih bljr, berminat mnjdi model tudung muslimah sambilan/model produk kecantikan dll spnjg cuti sem selama 2 bulan ini..In sha Allah, segala komitmen kerja yg dberi sya pasti lakukan dgn Terbaik!

Sya jga berkebolehan mngajar Al quran untuk kanak2..bertajwid @ melagukan*

Berminat, hubungi o wsap : 0134087605

Terima kasih

Niche: Studio Model Penyanyi Pelakon | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Syu 19 - Sun 12/Jul/2015, 1:33am
    Saya pun berminat bekerja part time job menjadi model baju/tudung muslimah sepanjang 2 bulan sehingga sept. Boleh hubungi saya 0172842814 -syu  
  2. Isketambola - Tue 14/Jul/2015, 8:27pm
    kalau larrr cikgu tuisyen aku dulu model,,,,,,,, hari2 dtg xpernah ponteng,,,, thehehe,,!!!  
  3. Wahiedah 2 - Wed 15/Jul/2015, 3:40am
    wa'alaikumsalam wbt.

    saya nur wahida baru tamat belajar dan sedang menunggu hari bergraduasi.. saya menetap di jitra dan boleh menjadi model tudung dan juga guru tuisyen sambilan.. insha Allah.. ni no saya 0102429895  
  4. Jusz - Thu 23/Jul/2015, 12:22pm
    Salam kalau ada sesiapa yang berminat nak kerja dari rumah saja menjawab survey(genuine) in bkn dropship mlm atau promote brg..hanya menjawab survey dan dibayar tunai ke akaun anda. Berminat email:harizajefri@yahoo.com  
  5. Mohamad Sayuti Bin Din - Sun 26/Jul/2015, 4:18pm
    email saya sayutidin79@gmail.com .. berminat utk kerja menjawap servey  
  6. Lin 251 - Sat 22/Aug/2015, 11:10pm
    noorazlina080@gmail.com - jawab survey  
  7. Siti Nur Fatehah 3 - Sat 12/Sep/2015, 5:09pm
    salam,saya tieha ingin menjadi model baju/tudung
    boleh WhatsApp saya 0175375427 ataupun email kan kepada saya sitinurfatehah12@gmail.com  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.