Mencari Master Agent MBSB yang Boleh Byr Komisen Tinggi
Helfina - Wed 18/Jan/2012 9:58am [Last Comment]
saya mencari master agent MBSB yang boleh membayar komisen yang agak tinggi sket..
dalam 1.5%..

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Mrs Aa - Wed 18/Jan/2012, 10:18am
Saya juga, please email me at n_aidawati@yahoo.com  
2. Saiful 22 - Tue 24/Jan/2012, 2:14am
saya juga alhikmahtrading@gmail.com  
3. Norihan 4 - Thu 26/Jan/2012, 11:19pm
master agent pls email cntc num to me  
4. Hairul Hashim - Mon 30/Jan/2012, 4:41pm
sapa lah yg nak bg tu...mbsb tak banyak dpt. even state agent pon sikit jer dpt.  
5. Eyra 14 - Wed 29/Feb/2012, 1:45pm
1.5% tu tinggi sgt..sy master agent..anything boleh email sy..cconsultant188@gmail.com  
6. Zameerzidane - Mon 9/Apr/2012, 10:14pm
pls email zameerzidane@gmail.com  
7. Alex Chew - Sat 14/Apr/2012, 10:07pm
Syarikat kami boleh ofer komisen tinggi untuk kes MBSB. Minat . Kontact Paregrine Systems Sdn Bhd (Master Agency MBSB) 03-4296 3888 atau 019-2621988  
8. Nurr - Sat 19/May/2012, 2:42pm
application dr telekom ada master agent yg terima x?
tq  
9. Maidina - Wed 11/Jul/2012, 11:35am
salam 1 Malaysia.. sy menawarkn perkhidmatan pinjaman pembiayaan peribadi dgn permohonan yg mudah dan cepat.CTOS,CRISS,BLACKLISTED & BANKRUPTCY juga layak memohon. Sy juga menwarkan kpd sesiapa di luar sana utk menjadi agent kami dgn comission yg tinggi. Utk keterangan lanjut sila hubungi MaiDina di talian 019-6127602 atau email amyiabiz@yahoo.com  
10. Rozman Agancy Management - Tue 17/Jul/2012, 11:57am
sesiapa yang ingin menjadi agent MBSB,RCE dan lain2 koop boleh hubungi saya (ROZMAN 014-2943922 /011-11008921)..komisyen BOLEH RUNDING  
11. Ajai 4 - Sun 21/Oct/2012, 6:08pm
Pernahkah anda dengar program Mykad Smart Shopper?

Apakah MyKad Smart Shopper ni??

Program ini merupakan satu program loyalty card, yang mana program ini juga telah mendapat kerjasama sepenuhnya oleh MDeC, MSC dan JPN dan telah dimasukkan kedalam salah satu fungsi didalam mykad. Program ini telah secara rasminya menjadi fungsi yang ke 50 dalam mykad.

Syarikat yang mendapat mandat untuk menjalankan program ini adalah I Synergy Univesal Sdn Bhd. Untuk kepastian anda boleh dapatkan buku dari MDeC sendiri dan boleh melihat sendiri fungsi ini telah di masukkan kedalam buku Fungsi Mykad atau layari laman web JPN: http://www.jpn.gov.my/informasi/pelbagai-kegunaan-mykad

saya terangkan konsep Mykad Smart Shopper. Program ini melibatkan 3 pihak iaitu pekedai, pelanggan dan affiliate. Pekedai ingin masuk kedalam program ini adalah percuma, pelanggan pun percuma untuk mendaftar. Kecuali affiliate sahaja mempunyai sedikit modal untuk membeli lesen.

Kelebihan program ini.

1) Pekedai : daftar percuma, menjimatkan kos promosi dan pengiklanan, menambahkan pelanggan tetap dan menaikkan untung runcit.

2) Pelanggan : aktifkan mykad percuma, dapat diskaun dari perbelanjaan serta dapat mata ganjaran, tidak perlu kad yang byk hanya mykad sahaja.

3) Affiliate : dapat diskaun dari perbelanjaan serta dapat mata ganjaran, dapat komisyen dari perbelanjaan sendiri dan perbelanjaan orang lain berterusan selagi orang berbelanja.

Saya ingin menerangkan sedikit tentang affiliate dalam program mykad smart shopper ini. Affiliate merupakan orang tengah dalam program ini atau istilah laian adalah ejen atau dealer. Affiliate ini lah yang menjalankan peringkat permulaan konsep ini. Tugasnya adalah mengaktifkan mykad dan mengaktifkan kedai. Saya bagi penerangan sedikit bagaimana affiliate ini bekerja dan mendapat komisyen dari perbelanjaan. Contohnya anda adalah affiliate:

pernah dengar Bonus Link? kami menjalankan program ini sama seperti kad bonus link. cuma beza kami dgn bonus link kami memberi point dan diskaun, kami menggunakan mykad sebagai platform.. so pelanggan utk mykad smart shopper ni berapa ramai agaknya??? dan sebagai dealer kita berhak mendapat komisyen purata 1% dari setiap perbelanjaan pengguna mykad yg kita aktifkan.. sebagai contoh

anda aktifkan 5000 mykad.. so katakan purata perbelanjaan setiap org RM300 so kita akan dapat RM3 so RM3 x 5000 org = RM15,000 (setiap bulan) selagi pengguna ini berbelanja. pengguna akan sentiasa berbelanja setiap masa dan setiap hari..

Sebagai dealer boleh mengaktifkan merchant atau kedai, dan keuntungan dari dari perbelanjaan consumer yg dah aktifkan mykad. Sebagai dealer akan dpat 1% komisyen. sebagai contoh:

kita dpt aktifkan 5 merchat.. so semua pengguna yg aktif mykad berbelanja di merchat tersebut.. maka katakan yg berbelanja di kedai tersebut seramai 1000 org satu bulan dan purata perbelanjaan mereka RM300.. komisyen dealer 1% = RM3 pengiraannya: RM3 x 1000 x 5 = RM15,000 setiap bulan kita akan dapat perlu diingat selagi rakyat malaysia berbelanja sebagai dealer akan dapat komisyen secara berterusan setiap bulan..

kalau anda berminat kita buat temu janji dan kami akan terangkan detail tentang program MyKad Smart Shopper ini.. sila hubungi di no hp saya.. 019-3020913  
12. Mohd Ruzan Rzbc - Tue 23/Oct/2012, 3:44pm
Kami mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi agent MBSB untuk syarikat kami. Sila hubungi En Mohd Ruzan 012-7427445/012-7811700 (RZ Business & Consultation Sdn Bhd - Authorised Master Agent MBSB). Komisen boleh dirunding  
13. Mashitah Ismail - Fri 28/Dec/2012, 9:46pm
sy mencari master agent area wangsa maju,komisen blh byr 1.2 ke 1.3...
asalkan ada opis dan sy blh keje dgn selesa ...itu sj...
nak tukar agent....
plz email sy segera
hana_mashitah@yahoo.com  
14. Alex Chew - Thu 3/Jan/2013, 9:26pm
Syarikat kami boleh ofer komisen tinggi, online sistem untuk kes MBSB, Coshare,Petronesa & RCE Yayasan. Bayar komisen cepat. Minat . Kontact Paregrine Systems Sdn Bhd (Master Agency MBSB) 03-4296 3888 atau 019-2621988 (Area Ampang)  
15. Mohd Amer - Mon 4/Feb/2013, 9:43pm
Syarikat kami boleh ofer komisen tinggi, online sistem untuk kes MBSB, Coshare,Petronesa & RCE Yayasan. Bayar komisen cepat. 1.5%,2.5%,dan 3%, Minat . Encik amer/Cik puteri CSt sdn bhd(Master agent 013-2776 972 /019-3411 046 ) (Area damansara)  
16. Mohd Amer - Tue 26/Feb/2013, 10:53am
Pinjaman Peribadi Petronesa-Kuwait (KFH)- Kadar interest 3.99% blacklist layak memohon

Produk pinjaman peribadi ini dikenali sebagai Petronesa-Kuwait (KFH). Kriteria bagi memohon pinjaman peribadi Petronesa Kuwait adalah seperti berikut:-

Petronesa-Kuwait 3.99% (under Kuwait Finance House)-Dibuka sekarang!

Mestilah berkerja sekurang-kurangnya 1 tahun.
Kadar interest paling rendah 3.99% setahun flat rate.
Kelulusan dalam masa 2-3 minggu.
Berita baik: Blacklist CTOS bawah 20k boleh lulus. CCRIS case by case basis. Contohnya, sekiranya gaji bersih Rm1,800 dan ada rekod CCRIS Rm800 masih layak untuk lulus.
Bagi kes CCRIS, amaun CCRIS yang tertunggak akan dibayar dahulu oleh koperasi (case by case basis).
Sesuai untuk overlap pinjaman sediada dari bank-bank dan koperasi yang interestnya lebih tinggi dari interest yang ditawarkan oleh Petronesa-Kuwait iaitu 3.99% sahaja.
Tempoh pinjaman 20 tahun.
Max pinjaman RM200k.
Payout 89% tolak yuran Rm10 tolak 2 bulan slipgaji(senenanjung Malaysia) & 88.5% payout untuk Sabah dan Sarawak.
Boleh overlap pinjaman Coshare dan Ikhtiar Destinasi (IDSB). Sekiranya tidak mahu overlap pinjaman sediada Coshare dan IDSB, jumlah pembiayaan dengan Petronesa Kuwait yang dibenarkan adalah baki dari perbezaan jumlah maksima (Rm200k) dengan jumlah hutang Coshare dan Ikhtiar Destinasi. Contoh seperti berikut:-
Jika loan sediada dengan Coshare/IDSB Rm120,000, jumlah loan yang dibenarkan untuk Petronesa Kuwait adalah Rm80,000 sahaja (dimana jumlah maksima pembiayaan Rm200,000 tolak Rm120,000=Rm80,000)  
17. Wan Faizol - Sat 23/Mar/2013, 12:53pm
kalau overlap mbsb kepada mbsb bape hari ye????
master agent tlg replay,
dan saya nak master agent yang boleh uruskan dalam masa 1 minggu..  
18. Project2013 - Tue 9/Apr/2013, 3:18pm
salam,wan faizol sent no.ic dan fax your payslip copy ok...call saya utk bincang lanjut 0129761614  
19. Muhammad Abdul Gapor - Sun 7/Jul/2013, 5:33pm
Untuk menjadi agen Petronesa dengan kadar komisen tertinggi tanpa memerlukan modal dan diberikan bahan pemasaran sila layari dan buat pendaftaran di sini >> http://evolutionincome.blogspot.com/2013/07/buat-bisnes-agen-pemasaran-petronesa.html  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..