Mencari Kontraktor Murah - Subang Bestari
Afif 72 - Wed 24/Aug/2016 1:38pm [Last Comment]
hi,

Saya mencari kontraktor yg boleh dihubungi untuk renovate Apartment dlm 850sqft di Subang Bestari.

Niche: Ubahsuai Rumah
 
1. Amri 62 - Wed 24/Aug/2016, 1:44pm
boleh call en hassan 012-2112034, bgthu dia carl yg bg no.  
2. Triple Point Global - Wed 24/Aug/2016, 1:46pm
boleh kol saya...0183858808  
3. Sahid Ali - Wed 24/Aug/2016, 1:49pm
Boleh hubungin kami cik. Kami ada di subang perdana. Kami contrektor persaorangan. Dah berpangalaman di bidang ubah suai rumah/pejabat. Hbngi 0182778805. Watshap  
4. Ukhwah Bina - Wed 24/Aug/2016, 1:54pm
Boleh hubungi kami. Kontraktor bumiputera pakar dengan harga murah dan berpatutan.

Call/Whatsapp: 013-349 6954  
5. Madana 2 - Wed 24/Aug/2016, 1:57pm
Assalamualaikum En Afif. kami dari Madana Interior design & renovation Cheras Balakong . syarikat Bumiputera yang mnwarkan khimat renovation dan hiasan dalaman rumah . kami juga menawarkan harga yang berpatutan mengikut quotation yang dibuat serta menawarkan pakej bayaran ansuran . berminat ?? call / whtaspp Cik Zarith 0184735889 . Pn rosma wati 0125153144 @ En Supizurnawan 0125497878:)  
6. Eyrim - Wed 24/Aug/2016, 2:37pm
Assalamualaikum..
Sy recommend kontraktor ustaz..boleh contact en hamdi 019-9343374  
7. Sham 369 - Thu 25/Aug/2016, 10:01am
Kami merupakan pengilang hasil kayu, buat pintu, pagar kayu, etc. Boleh hubungi Sham 012-3163426 untuk keterngan lanjut.  
8. Fatih Constructions - Thu 25/Aug/2016, 10:22am
Assalamualaikum Encik Afif. Kami dari Fatih Maju Sdn Bhd ingin menawarkan khidmat kami utk tujuan pengubahsuaian tersebut.

Silakan hubungi kami di 03-6177 5518 atau boleh hubungi terus 012-9666200 utk maklumat lebih lanjut.

Terima kasih. :)  
9. Mohd Moin 2 - Thu 25/Aug/2016, 11:56am
Klu cri kontraktor murah terus wassp sini 0123079645  
10. Jowara - Fri 26/Aug/2016, 4:11am
Assalamualaikum...

Tuan Afif boleh cuba hubungi saya di 017-2005845 untuk sebut harga.
Kami juga supply barangan kerja2 renovation direct dr kilang.

Insya Allah.  
11. Norliza Zulkfili - Sat 27/Aug/2016, 11:10pm
Assalamualaikum, Encik boleh hubungi En Zul utk percuma site visit and sebut harga murah - 012-6935085. atau boleh email ke liezazulkifli@gmail.com  
12. Suria 152 - Fri 2/Sep/2016, 2:29am
Untuk tempahan kitchen cabinet,wardrobe rak tv dan byk lg..hubungi sya ana whatsapp 0172791484
Harga bleh di bincangkan mengikut baget anda...  
13. Sugianto - Tue 6/Sep/2016, 7:32am
Salam tuan saya tukang indon renovasi rumah area kl tlpn 0169052601  
14. Azri 255 - Thu 8/Sep/2016, 3:33pm
As salam Tuan,

Saya Azri merupakan kontraktor bumiputra kecil-kecilan. Sila hubungi saya 011-37637376 jika masih ada kerja seperti di atas. Harga boleh di bincangkan mengikut budget tuan. Terima kasih  
15. Wani 103 - Fri 9/Sep/2016, 2:41pm
Boleh hubungi, 016-315 8994(Raduwan). Kami juga di Subang Bestari.  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..