Mencari Kontraktor Kelas F dan C
Wan 287 - Sun 20/May/2012 6:19am [Last Comment]
As-Salam.. sy sedang mencari kontraktor bagi kelas f dan c utk tender kerajaan..

kontraktor kelas f:
1. syarikat berdaftar di kl @ selangor
2. mempunyai rekod yg cantik dan kewangan yg ok.
3. projek di putrajaya..lawatan tapak akan diadakan mggu depan.
4. perlukan profil syarikat selewatnya isnin ni 21.5.2012

kontraktor kelas c:
1. Bank statement @ facilities sekurang2nya 900k..
2. lawatan tapak akhir bulan ni.
3.perlukan profil selewatnya khamis 24.5.2012


*paling penting adalah kewangan kerana sy telah submit satu syarikat tp direject..


boleh hubungi saya di 0192698904 (wan)

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Tender Kerajaan
 
1. Alias 6 - Sun 20/May/2012, 6:46am
salam en wan utk sub ada x?
bleh hubungi saya aliana8880@yahoo.com  
2. Iss - Sun 20/May/2012, 9:04am
en wan boleh bg tau projek apa 2?  
3. Rosli 92 - Tue 22/May/2012, 12:32pm
salam, wan sarikat reg kat terengganu boleh mohon ker?  
4. Ismail Abdullah - Tue 22/May/2012, 2:19pm
saya mencari agen untuk cat jalan termoplastik dan patch mix turap.

saya buat cat jalan. kualiti bagus. sirim standard. cari agen seluruh malaysia.

komisyen atas order.

ismail 01306012207  
5. Sifwan - Tue 22/May/2012, 2:41pm
salam en ismail...boleh email detail ke arztechsolution.co.my...

mgkin sy memerlukan khidmat en...tq!  
6. Wan 287 - Tue 22/May/2012, 4:18pm
Rosli.. Boleh.. Tp smpt xnk hntr profile..boleh call sy x:-P  
7. Mior Amirrul - Thu 24/May/2012, 1:02pm
klau ade kerja2 seperti fencing, grill, longkang atau wiring yg mmrlukan subcon. syarikat sye berminat. email sye di amirrul_bentley@yahoo.com . TQ.  
8. Nur Hada - Fri 25/May/2012, 10:31am
mencari funder untuk memulakan projek menanam tebu 100ekar di kawasan tanjung malim hingga slim river. email di syamanatrading@yahoo.com .tq  
9. Nazri 126 - Fri 25/May/2012, 7:07pm
Berminat utk dptkan pekerja asing ??
Hubungi 0194554505..tq  
10. Zulkarnain Hj Ibrahim - Sat 26/May/2012, 9:22am
salam..tertinggal bas ler pulak..masih available lagi kalau saya nak submit company profil..email zul9711@yahoo.com.my
tel : 019-2415263  
11. Nazribiz Com - Mon 28/May/2012, 12:35pm
Kalau nak tahu pasal berniaga dengan kerajaan boleh la dapatkan panduan di www.WangKerajaan.com  
12. Fazlee72 - Tue 29/May/2012, 4:14pm
berminat utk projek perumahan koperasi berkonsepkan JV bersama inbgroup.. call sy sha 014 - 719 2565 atau layari www.inbgroup.net  
13. Noor Aini 5 - Wed 6/Jun/2012, 12:16pm
assalamualaikum...maaf ye
perlukan khidmat consultan QS sambilan tak?saya bole bantu tuan/puan/cik/en dlm hal berkaitan contract terutama pricing tender (sebutharga)untuk keje civil & structure je. sy juga bole bg anggaran kasar bg sesebuah projek..kalo nk sy bantu,bole la call 012-460 4510 @ email: gadis_melayuok@yahoo.com
TQ :)  
14. Ariff Arkitek - Mon 18/Jun/2012, 9:28am
perlukan arkitek...boleh hubungi saya ariff arkitek 014-2422822/ mabar555@yahoo.com  
15. Azmi Hassan Basri - Wed 27/Jun/2012, 2:03pm
Salam En Wan. Klu ada lagi memerlukan kontraktor kelas F dan sebagainya untuk kerja-kerja harap hubungi saya. Terima kasih.  
16. Muhammad Faiz 10 - Fri 29/Jun/2012, 9:45pm
Kalau ada lagi tolong info ke phone number or email sy. Phone:0111-2319114. Email:mfaiz331@yahoo.com sy melakukan kerja2 renovation, wiring, plumbing and elektrik servis.  
17. Hadi 60 - Fri 13/Jul/2012, 9:06am
Assalam.
Kepada sesiapa yang boleh mendapatkan tender / sbt harga kerajaan di daerah seremban, sy adalah kontraktor kelas F. Sila email sy di azrul0183@gmail.com
komisyen akan diberi. TQ.  
18. Ivygate Eng - Sat 21/Jul/2012, 3:30pm
Lesen PKK kelas C untuk di letgo. beralamat di Terengganu.. Pls offer harga.. berhajat hubungi :
014 - 8047768 Rashidi  
19. Pn As - Sun 29/Jul/2012, 12:56pm
Kepada kontractor yg ada projek dgn govt n GLC, ingin mendapatkan advance pymt dari invoice anda, gunakan kemudahan pemfaktoran. Ingin tahu lebih lanjut call 0129055751, email pnshem@gmail.com. Facility dr syarikat factoring, juga ada khidmat Support Letter utk kegunaan tender, LOU (letter of Undertaking), Jaminan Bank, Letter of Credit. Hubungi untuk temujanji.  
20. Venux Wey - Tue 28/Aug/2012, 12:22am
Assalam encik wan sya ada lesen PKK F & PMS (MOF) bekalan & perkhidmatan area sabah jika ada peluang....Terutamanya under Kem Pljaran spt Projek Makanan Islam Berasrama & Projek Binaan @ Jalanraya under KPLB dll Kementerian emailkan sya kepada: venuxwey@yahoo.com Timakasih.  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..