Mencari Konsesi Pasir Sungai di Kawasan Melaka & Sekitarnya
Mohd Zairy Moktar - Thu 13/Dec/2018 12:30pm [Last Comment]
Saya mencari pihak konsesi pasir sungai yang ingin di jual atau hendak di JV di sekitar melaka atau sekitar kawasannya, keluasan 50 ekar keatas sekiranya ade boleh call/wssp di talian........

Saya juga ada tanah merah/tanah kotor/top soil/pasir sungai&batu crush run&juga kawasan untuk membuang tanah kotor di kawasan jenderam hulu, sekiranya berminat blh call/wssp di talian......

Tanah lot banglo hampir suku ekar untuk di jual di kawasan salak tinggi (kg ghicing&labu lanjut)
4500 sqft berminat call/wssp di talian......

Saya juga kontraktor&konsulten bagi membina rumah atau renovations/repay/atau hendak membuat sudmitions dgn pihak pbt/majlis perbandaran&seangakatan denganya berminat call/wssp di talian......

Saya juga ada lori2 tipper&lori hantu 6,10,12, tayar untuk projek2 mengangkat tanah/pasir/batu crush run (projek munasabah sahaja yang akan di layan) call/wssp di talian.....

Mohd Zairy Moktar
MUARA BINA SDN BHD
019-2343424

Niche: Kontraktor Pasir
 
1. Saiful Ismadi - Mon 4/Mar/2019, 11:30pm
whatsapp or call 012 7754366 saiful  
2. Lim 50 - Fri 12/Jul/2019, 1:19pm
Sya ade 4 koncesi pasir untuk buat export. Cari pontesi kontractor whatsapp ( 0149346088)  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..